درآمد مخابرات از ارائه خدمت دیتا به بیش از هفت هزار میلیارد رسید
درآمد شرکت مخابرات ایران از ارائه خدمت «دیتا» در سال ۱۴۰۳ به بیش از ۷…
۶ فروردین ۱۴۰۴
مسئولیت اجتماعی شرکتها به توسعه پایدار و کاهش نابرابریها منجر میشود و تعادل بین اقتصاد و اکوسیستم را حفظ میکند.
خیریه مهرآفرین، نخستین دورهمی «گفتمان مسئولانه» را با حضور مدیران CSR برندها و فعالان اقتصادی و اجتماعی برگزار کرد. این نشست، بستری برای بررسی نقش مسئولیت اجتماعی در کاهش نابرابریها و توسعه پایدار بود.
توسلی، مدیر روابط عمومی مهرآفرین، با ارائه آمارهایی از ۱.۶ میلیون کودک کار، ۶ میلیون خانواده مادرسرپرست و ۹۱ هزار کودک بازمانده از تحصیل، بر نقش بخش خصوصی و نوآوری اجتماعی در حل این چالشها تأکید کرد. امیر عبدالله ستوده، مدیرعامل گروه گسترش، CSR را چارچوبی وجدانی و اخلاقی دانست که تعادل بین اقتصاد و اکوسیستم را حفظ میکند. او کارآفرینی اجتماعی را راهی برای حل معضلات واقعی جامعه معرفی کرد. جک لی، مدیرعامل مدیران خودرو، گفت: «برندها باید فراتر از اقدامات کوتاهمدت، مدلهای پایدار و قابلاندازهگیری در CSR ارائه دهند.” باباییزاده، مدیر برند مدیران خودرو نیز افزود: “CSR علاوه بر تأثیر اجتماعی، موجب افزایش وفاداری مشتریان به برند میشود.»
فاطمه دانشور، بنیانگذار مهرآفرین، گفت: «تأثیرگذاری شرکتها در مسئولیت اجتماعی، انگیزهای برای ایجاد ساختاری منسجم در این حوزه شد که به تأسیس کمیسیون CSR در اتاق بازرگانی انجامید. CSR دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی استراتژیک که هم به جامعه کمک میکند و هم ارزش برندها را ارتقا میدهد.»
در این نشست، پنل تخصصی با حضور مدیران CSR از دیجیکالا، مدیران خودرو، اوان و جایزه مسئولیت اجتماعی برگزار شد و نقش واقعی CSR در کسبوکارها، چالشهای پیش رو و تأثیر آن بر پایداری اجتماعی، زیستمحیطی و اقتصادی بررسی شد.
شقاقی، مدیر CSR مهرآفرین، فرصتهای کلیدی این حوزه را توانمندسازی مادران و کودکان، تأمین سرپناه برای افراد آسیبپذیر، سرمایهگذاری در سلامت، آموزش و محیطزیست، توسعه همکاریهای بینبخشی در CSR دانست و تایماز سید مصطفائی، دبیر جایزه CSR، تأکید کرد که برندهای مسئولیتپذیر با وفاداری مشتریان و افزایش اعتبار پاسخ میگیرند. او مهرآفرین را فراتر از یک خیریه سنتی دانست و آن را محرک و مجری پروژههای نوآورانه CSR در کشور معرفی کرد.