اقتصاد پنهان فیلترینگ، دانشبنیان با رشد درونزا
ابزارهای عبور از محدودیتهای اینترنتی، یک اکوسیستم اقتصادی ایجاد کردهاند که با همکاری فیلترینگ و…
۳ آذر ۱۴۰۳
مهدیه نادری مدیرعامل راهکار امن نگر پارس ایرانیان است که از طریق کانال پارک علم و فناوری یزد با این جشنواره آشنا شده است. مهدیه هدف از شرکت در جشنواره را جذب سرمایه برای تکمیل پروژه «PARS-SOAR» و همچنین شبکهسازی با دیگر شرکتهای امنیت سایبری و سازمانهای دولتی عنوان میکند و توضیح میدهد: «شرکت راهکار امن نگر پارس ایرانیان در زمینه امنیت سایبری و حفاظت از زیرساختهای کشور کار میکند. با تمرکز بر امنسازی زیرساختهای حیاتی کشور، هاردنینگ سیستمها، طراحی و مدیریت SOC (مرکز عملیات امنیت)، و ارائه راهکارهای امنیت ابری، میکوشیم تهدیدات سایبری پیچیده را شناسایی و خنثی کنیم. «PARS-SOAR» یک پلتفرم اتوماسیون امنیت سایبری است که به سازمانها کمک میکند با ادغام و خودکارسازی فرایندهای امنیتی، بهرهوری را افزایش و به تهدیدات سایبری سریعتر و موثرتر پاسخ دهند.»
نادری ادامه میدهد: «محصول تیکتینگ ما که بخشی از پلتفرم PARS-SOAR محسوب میشود، یک سامانه جامع مدیریت رویدادهای امنیتی است که به تیمهای امنیتی امکان میدهد عملیاتشان را خودکار کنند. به وسیله این سیستم تیمها میتوانند بهراحتی فعالیتها و رخدادهای امنیتی را پیگیری کنند و در زمان واقعی واکنش نشان دهند.»
مدیرعامل راهکار امن نگر پارس ایرانیان اضافه میکند: «ویژگیهای کلیدی سامانه ما شامل جمعآوری و تحلیل اطلاعات و اتوماسیون پاسخ به حوادث است که با خودکارسازی فرایندهای امنیتی، زمان پاسخگویی به تهدیدات را کاهش و بهرهوری تیمهای امنیتی افزایش میدهد. گزارشدهی و تحلیل دقیق هم از دیگر مزایای ماست که سیستم امکان تولید گزارشهای جامع از رویدادهای امنیتی و تحلیل آنها را فراهم میکند و استراتژیهای امنیتی را ارتقا میدهد. بهعلاوه، این پلتفرم بهراحتی با استانداردها و قوانین امنیتی کشور سازگار میشود و استفاده از آن آسان است.»
او درباره درآمد و مدل درآمدی این فعالیت توضیح میدهد: «هنوز این پلتفرم در مرحله پیشتولید است و درآمدی کسب نکرده اما در نهایت مدل درآمدی PARS-SOAR مبتنی بر فروش مستقیم لایسنس نرمافزار به سازمانهای دولتی و خصوصی است که امنیت سایبری دغدغه اصلی آنهاست. همچنین اشتراکهای سالانه و خدمات آموزشی و پشتیبانی نیز بخشی از مدل درآمدی به شمار میرود.» مهدیه در آخر میگوید: «محصول ما نمونه داخلی ندارد و یکی از نمونههای خارجی که به این محصول شباهت دارد پلتفرم Splunk Phantom است که به دلیل محدودیتهای امنیتی، محصولات خارجی در ایران قابل استفاده نیستند.»