رادار نمایش حملات DDoS به زیرساخت ارتباطی کشور منتشر شد
شرکت ارتباطات زیرساخت برای نمایش لحظهای حملات DDoS به زیرساخت ارتباطی کشور یک رادار آنلاین…
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
شرکت ملی انفورماتیک با هدف تأمین و تربیت نیروی متخصص در حوزه فناوریهای نوین بانکی، آکادمی ملی انفورماتیک با نام «آکادینو» را تاسیس کرد.
به گزارش پیوست، در مراسم آغاز به کار آکادمی ملی انفورماتیک، مدیران عامل آکادمی و شرکت ملی انفورماتیک به بیان اهداف خود از ضرورت تأسیس این فضای آموزشی در زیستبوم مالی کشور پرداختند. دسترسی عموم مردم به خدمات امن، مقرون به صرفه و قابل اطمینان در بازارهای پول و سرمایه از مهمترین اهداف ایجاد این آکادمی عنوان شد.
نسترن حقجو، مدیر آکادمی ملی انفورماتیک، در ابتدای برنامه به ترسیم فضای نوین جهانی پرداخت که مشاغل متعددی در آن به واسطه هوش مصنوعی، دستخوش تغییر و تحول شدهاند و بنابراین در چنین شرایطی بیش از پیش نیاز به نیروی انسانی تربیتشده در تمام سطوح احساس میشود.
او افزود: ما در آکادمی مفهومی به نام «یادگیری مادامالعمر» را دنبال خواهیم کرد و این به معنای آن است که سواد فناوری افراد را طوری بالا ببریم تا بتوانند خودشان را با تغییرات فناورانه منطبق کنند. نیروهای انسانی باید با گذراندن دورههای تخصصی برای سازمان خود مؤثر واقع شوند. ما در آکادمی ماژولهای تخصصی متعددی را در حوزههای هوش مصنوعی، بلاکچین، تحول دیجیتال و دیتاسنتر، مطابق با سازمانی که خواستار دورههای ما باشد، طراحی و ارائه خواهیم کرد. مدیر آکادمی انفورماتیک یکی دیگر از خدمات مهم آن را «مسیرهای شغلی» معرفی کرد. در این خدمت، ماژولهای تخصصی براساس زمینه تحصیلی افراد، توانمندیها و علاقهمندیهایشان شخصیسازی میشود.
حقجو ادامه داد: در حال حاضر، خروج نیروی انسانی متخصص از جدیترین بحرانهای صنعت کشور است که ما در این آکادمی قصد داریم با برگزاری دورههای کارآموزی و بوتکمپ، افراد را برای ورود به دانشگاه آماده کنیم تا بتوانیم نیروهایی قابل اتکا برای صنعت کشور داشته باشیم.
علیرضا ماهیار، مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، در ادامه این برنامه گفت: براساس آماری که ما در کل کشور استخراج کردهایم، تعداد فعالان اکوسیستم فینتک، پولی و بانکی، بورس و بیمه قریب به ۱.۵ میلیون نفر است.
او افزود: این تعداد نیرو در مقایسه با ظرفیت مورد نیاز اکوسیستم فاصله زیاد و شکاف قابل توجهی دارد. تخصصمحوری و شتابدهی سرمایه انسانی از نکتههای محوری فضای فناورانه در مجموعه شرکتها است.
ماهیار تأکید کرد: گروه ملی انفورماتیک با ۳۴۰۰ متخصص، خود یکی از مشتریان دورههای این آکادمی است. با توجه به عدم اتصال بدنه دانشگاهی و جوانان کشور با حوزه انفورماتیک، آکادمی میتواند نقش بسیار مهمی در جذب، بهکارگیری و اشتغال نیروها ایفا کند. اما این تنها هدف آکادمی نیست. تمام مدیران مالی و فناوری بانکها نیز میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
او افزود: با همکاریهایی که آکادمی تاکنون با دانشگاهها داشته است، توانسته بانک اطلاعاتی با روزمه هزار متخصص فعال را شناسایی کند و این ذخیرهای ارزشمند برای شروع کار این اکادمی است.
علی دیواندری؛ مدیرعامل اسبق بانکهای ملت و پارسیان گفت: جای افتخار دارد که نظام بانکی در شرایط سختی که محدودیتهای زیادی وجود دارد به موفقیتهای بزرگی در زمینههای اطلاعات و فناوری رسیدهاند.
او همچنین افزود: نگرانیای که باید داشته باشیم این است که در این شرایط نسل جدیدی ظهور کرده است که با نسل پیش از خود، شکاف اطلاعاتی و تخصصی دارد. شاید نسل جدید آمادگی پذیرش مسئولیتهای بزرگ را نداشته باشد. توانمندیسازی این افراد میتواند شرایط را نسبت به گذشته بهتر و نسل حاضر را برای قبول مسئولیت آماده کند.
دیواندری تأکید کرد: اگر ما این آکادمی را طلایهدار انتقال دانش از نسل حاضر به نسلهای بعدی بدانیم، به نقش و اهمیت زیادش پی میبریم.
او آکادمی را جایی برای تمرکز، استعدادیابی و سرمایهگذاری روی آن استعدادها دانست.
غلامرضا گودرزی؛ معاون آموزشی دانشگاه امام صادق نیز آخرین سخنران این مراسم بود و گفت: ما بعد از پست گرفتن خود را بینیاز از آموزش میبینیم در حالی که همیشه نیاز به یادگیری داریم.
گودرزی همچنین افزود: ما باید به سمت محتوای کاربردی، متمایز، در سطح بینالمللی و منطبق با نیازهای آینده کشور برویم. اگر نگاه آیندهنگر در بین مدیران اکادمی تزریق شود، انشالله آکادمی موفقی خواهد بود.
ساختار اصلی این آکادمی شامل گروه آموزشهای تخصصی، شتابدهی ایدههای نو، ارتباط با دانشگاه، کارآموزی و بوتکمپ، برگزاری نشستهای بینالمللی و تولیدمحتوای حرفهای عنوان شده است.