skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بهترین پاوربانک‌های ایران، معرفی هفت مدل برتر تا ۶۰ هزار میلی‌آمپرساعت

۲۱ فروردین ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۹ فروردین ۱۴۰۳

اگر همیشه در حال مسافرت و یا در محل کار هستید و به پریز برق دسترسی ندارید، خرید یک پاوربانک پرظرفیت، کم جا، زیبا و کارآ برای شارژ کردن گوشی تلفن همراه، تبلت و لپ تاپ برای شما بسیار حائز اهمیت بوده و ضروری است و باید به فکر خرید بهترین پاوربانک با استاندارد‌های لازم باشید که در کنار شارژردهی بالا، به گوشی شما آسیب نرساند.

در ادامه معرفی بهترین پاوربانک‌های بازار مناسب برای انواع سلایق و کاربرد‌ها، همراه پیوست باشید.

۱) ۶۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی، ولی خوش قیمت:

اگر  دائم در حال مسافرت و کمپ زدن در جنگل و کویر هستید، باید بدانید که پاوربانک “کانفلون مدل A28Q” مخصوص شما ساخته شده است، پاوربانکی با ظرفیت ۶۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی که علاوه بر قابلیت شارژ کردن چندین دستگاه به صورت همزمان و پشتیبانی از یک مجموعه درگاه‌های ورودی و خروجی کامل، شامل خروجی Type-C و پشتیبانی از قابلیت فست شارژ نوع QC و PD، تعدادی لامپ LED نیز در اختیار شما قرار می‌دهد تا به یک پک کامل و ضروری برای کمپ کردن تبدیل شود.
این پاوربانک برخلاف قابلیت‌های جذابی که در اختیار خریدار قرار می‌دهد، از قیمت بسیار مناسب و اقتصادی ۲.۵ میلیون تومان برخوردار است.

 

۲) پاوربانک مخصوص سامسونگی‌ها:

پاوربانک سامسونگ مدل EB-P3300، یک پاوربانک با ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی است که مخصوص کاربران سامسونگی تولید شده است. این پاوربانک از اندازه بسیار معقول و قابل حملی بهره‌مند است و در کنار پورت USB Type-A از یک پورت USB Type-C نیز پشتیبانی می‌کند. آداپتور سامسونگ مدل EB-P3300 از فست شارژ ۲۵ واتی نیز بهره‌مند بوده تا به خوبی با گوشی‌های خانواده گلکسی سازگار باشد. قیمت این پاوربانک زیبا، مینیمال و دوست داشتنی در بازار کشورمان حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان می‌باشد.

۳) جیبی‌ترین پاوربانک کل بازار:

اگر به دنبال یک پاوربانک همه کاره و نه دست و پا گیر هستید، پس انتخاب شما قطعاً مینی پاوربانک مدل ۴ در ۱ خواهد بود، یک پاوربان ۲۰۰ گرمی که ظرفیتی معادل با ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت را در خود جای داده است و از همه نوع خروجی از Type-C گرفته تا micro USB و حتی Lightning پس چه از گوشی اندرویدی استفاده می‌کنید و چه اپلی، هیچ دغدغه‌ای برای تهیه تبدیل مناسب این پاوربانک نخواهید داشت. در ضمن یک نمایشگر LED نیز برای این دستگاه در نظر گرفته شده تا درصد شارژ باقی مانده را نمایش دهد.
و در آخر باید اشاره کرد که این پاوربانک پرظرفیت و همه کاره، تنها با قیمت ۶۵۰ هزارتومان قابل خریداری است.

۴) زیبا، خاص با طراحی مدرن:

اگر شما از آن دسته افراد عاشق تکنولوژی هستید و به دنبال یک پاوربانک با طراحی بروز و مدرن می‌گردید که کمتر کسی از آن داشته باشد، ما به شما پاوربانکی از برند Yesido مدل Yp-35 را پیشنهاد می‌کنیم، پاوربانکی ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی که در کنار ارائه یک نشانگر درصد باتری باقی مانده، از تمامی استاندارد‌های فست شارژ پشتیبانی می‌کند و قادر است تا ۲۲.۵ وات، توان خروجی را در اختیار کاربر قرار دهد تا حتی کاربران ایفونی نیز در استفاده از آن با مشکل رو به رو نشوند.
قیمت این پاوربانک باورنکردنی و جذاب در حدود ۸۵۰ تا ۹۰۰ هزار تومان می‌باشد.

 

۵) پاوربانکی با ظرفیت بی‌انتها:

اگر کمپر هستید و ظرفیت ۶۰۰۰۰ میلی آمپرساعتی هنوز برای شما راضی‌کننده نیست و به تعداد خروجی‌های بیشتری نیازمند هستید، پس انتخاب شما قطعاً پاوربانک Thunder 90 از برند Green Lion خواهد بود، پاوربانکی با ظرفیت ۹۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی که ۷ عدد خروجی USB Type-A و Type-C فست شارژ را در کنار یک نشانگر اعلام درصد باتری باقی مانده و یک چراغ قوه ۴ حالته با تعداد زیادی لامپ LED در اختیار شما قرار می‌دهد.
این پاوربانک جذاب با وزنی برابر با ۱.۸ کیلوگرم، با قیمت حدودی ۳.۵ میلیون تومان قابل خریداری است.

 

۶) قابل حمل‌ترین پاوربانک شیائومی:

اگر شما کاربر و طرفدار گوشی‌های برند شیائومی هستید و به دنبال یک پاوربانک کم جا و جمع و جور می‌گردید، بهترین گزینه برای شما پاوربانک شیائومی مدل Xiaomi PB1030ZM. یک پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی بسیار خوش دست که از دو درگاه USB Type-A و Type-C بهره‌مند است و از قابلیت فست شارژ نیز پشتیبانی می‌کند، گجتی قابل اطمینان و سبک مخصوص کاربران شیائومی.
این پاوربانک جذاب را می‌توانید با قیمت معقول ۱.۵ میلیون تومان تهیه کنید.

 

۷) خوراک آیفونی‌ها:

به دلیل ظرفیت کم باتری گوشی‌های آیفونی، یکی از ضروری‌ترین گجت‌هایی که یک کاربر اپلی به آن احتیاج پیدا می‌کند قطعاً پاوربانک‌ها هستند، اما چه پاوربانکی برای گوشی‌های آیفون بهتر است؟
شاید در جواب این سؤال بگویید که پاوربانک‌هایی که خود شرکت اپل تولید می‌کند بهترین انتخاب است، اما ما برای شما پیشنهاد بهتری در نظر داریم. پاوربانک برند Anker مدل MagGo 662، پاوربانکی با ظاهری بسیار زیبا و شکیل است که با ظرفیت ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و یک عدد ورودی شارژ Type-C و پشتیبانی از استاندارد شارژ سریع تأیید شده توسط اپل، به صورت مگنتی و بی‌سیم به پشت گوشی متصل شده و با نهایت توان خروجی ۲۰ واتی، گوشی آیفونی شما را به سرعت شارژ می‌کند و همچنین برای این گجت زیبا و جذاب، یک عدد استند تعبیه شده تا کارایی بیشتری در اختیار مصرف‌کننده قرار دهد.
این پاوربانک آیفونی از برند انکر، با قیمتی حدود ۱.۵ میلیون تومان قابل تهیه می‌باشد.

 

 

 

سخن پایانی:

در این مطلب به بهترین پاوربانک‌ها، مناسب برای همه سلیقه‌ها و کاربری‌ها ائم از پاوربانک مناسب برای آیفونی‌ها، طرفداران سامسونگی و حتی کمپر‌ها اشاره شد و معیار پیوست برای انتخاب این پاوربانک‌ها، در مرحله اول ظرفیت مناسب و در گام بعدی، پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع و استاندارد‌های مختلف، قیمت مقرون به صرفه و در آخر کارایی این گجت‌ها بوده است.
شما از چه پاوربانکی استفاده می‌کنید؟

https://pvst.ir/hnh

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو