skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

آموزش

نسرین ابویی نویسنده میهمان

راهنمای خرید پاوربانک، هر آنچه پیش از خرید باید بدانید

نسرین ابویی
نویسنده میهمان

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۵ دقیقه

در این مطلب می‌خوانید

    در سال‌های اخیر و با ادامه‌ی رونق بازار خرید و استفاده از پاوربانک، مدل‌های متنوعی از این گجت وارد بازار شده‌ است. هر کدام از این مدل‌ها دارای امکانات و قابلیت‌های متفاوتی است. آشنایی و اطلاع از قابلیت‌های هر کدام از این پاوربانک‌‌ها بررسی و اولویت‌بندی گزینه‌ها را آسان‌تر می‌کند و باعث می‌شود تا در هنگام خرید، موفق به انتخاب پاوربانک مورد نظرمان شویم. 

    کافی است بدانیم که کدام ویژگی‌ها و امکانات را باید از یک پاوربانک خوب انتظار داشته باشیم و ویژگی‌هایی که برایمان اهمیت و استفاده‌ بیش‌تری دارد را در اولویت قرار دهیم. در این مطلب به نکات حائز اهمیت و چند مورد از پاوربانک‌های مناسب و کاربردی پرداخته‌ایم.

    در زمان خرید پاوربانک لازم است به چه مواردی توجه کنیم؟

    موارد و قابلیت‌های بسیاری وجود دارد که ممکن است بررسی آنها در زمان خرید پاوربانک مفید باشد. در ادامه به مرور و بررسی برخی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی که در خرید پاوربانک اهمیت دارد، می‌پردازیم.

    ۱- ظرفیت پاوربانک

    پاوربانک‌ها دارای ظرفیت‌های متفاوتی هستند و میزان ظرفیت یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که باید در زمان خرید پاوربانک مورد توجه قرار گیرد. این ویژگی که با واحد میلی‌آمپر ساعت (mAh) مشخص می‌شود، نشان دهنده‌ی تعداد دفعاتی است که می‌توان از پاوربانک برای شارژ باتری از ۰ تا ۱۰۰ استفاده کرد.

    در زمان خرید پاوربانک و بررسی ظرفیت مدل‌های مورد نظر باید به نیاز و کاربری خود توجه کنید. بررسی کنید که قصد شارژ کردن چند دستگاه را به ‌صورت هم‌زمان را دارید؟ چند بار می‌خواهید دستگاه‌های خود را شارژ کنید؟ و باتری دستگاه‌های مورد نظر چند میلی‌آمپر ساعت است؟

    در نهایت این نکته را هم در نظر بگیرید که ظرفیت اسمی پاوربانک‌ها با ظرفیت واقعی آنها برابر نیست و در زمان محاسبه ظرفیت لازم برای پاوربانک خود مقداری تفاوت را باید در نظر بگیرید.

    منظور از ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی پاوربانک چیست؟

    یکی از نکاتی که در مورد ظرفیت پاوربانک وجود دارد و باید در زمان خرید پاوربانک به آن توجه کنید، متفاوت بودن ظرفیت پاوربانک در عمل با میزانی است که در برگه مشخصات محصول اعلام می‌شود. در واقع پاوربانک دارای یک ظرفیت اسمی و یک ظرفیت واقعی است؛ به عنوان مثال اگر گوشی تلفن همراه شما دارای باتری به ظرفیت ۲۰۰۰ میلی آمپر است، ممکن است فکر کنید با خرید پاوربانک با ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپر، برای ۵ بار بتوانید باتری گوشی‌ خود را به طور کامل شارژ کنید، ولی در عمل این کار فقط برای ۳ بار امکان‌پذیر است.

    چرا ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی پاوربانک تفاوت دارند؟

    در واقع پاوربانک‌ها در عمل تنها قادر به شارژ به میزان دو سوم ظرفیت اسمی خود هستند. برای وجود این تفاوت در ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی دو دلیل وجود دارد. اولین دلیل این است که میلی‌آمپر ساعت، در واقع واحد اندازه‌گیری ظرفیت باتری دارای ولتاژ ۳.۵ ولت است ولی عمل شارژ شدن در گوشی‌های هوشمند با ولتاژ ۵ ولت انجام می‌شود.

    دلیل دوم اتلاف انرژی رخ داده در زمان شارژ شدن باتری ناشی از مقاومت کابل‌ها و اتصالات عنوان شده است. در واقع حداقل ۱۰ درصد از انرژی در زمان شارژ کردن هدر می‌رود و دلیل گرم شدن گوشی نیز همین است. میزان ظرفیت واقعی به ‌صورت درصد مشخص می‌شود که معمولا بین ۶۰ تا ۹۰ درصد از ظرفیت اسمی  است. در صورت عدم اعلام این ظرفیت توسط کارخانه سازنده، می‌توانید ضریب را به طور متوسط برابر با ۸۰ درصد در نظر بگیرید.

    چند بار می‌توان گوشی را با پاوربانک شارژ کرد؟

    اگر می‌خواهید بدانید که چند بار می‌توانید باتری گوشی خود را با پاوربانک دارای ظرفیت اسمی مشخص، شارژ کنید. باید به این نکته هم توجه کنید که یک ضریب دیگر هم وجود دارد و مربوط به ضریب راندمان گوشی‌های هوشمند است. به دلیل بالاتر بودن کیفیت ساخت گوشی‌های هوشمند در مقایسه با پاوربانک‌ها، این ضریب راندمان بیشتر است ولی می‌تواند به طور متوسط بین ۸۰ تا ۹۰ درصد در نظر گرفته شود.

    به عنوان مثال یک گوشی هوشمند دارای ظرفیت باتری ۲۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت و راندمان ۸۰ درصد می‌تواند طبق فرمول زیر به میزان ۲ بار توسط یک پاوربانک ۶۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با بهره‌وری ۸۰ درصد شارژ شود.

    ۶۰۰۰ × ۰.۸ × ۰.۸ ÷ ۲۰۰۰ = ۲

    البته سایت‌هایی مانند powerbankexpert نیز این محاسبات را برای شما انجام می‌دهند.

    توجه به ظرفیت در زمان خرید پاوربانک
    محاسبه ظرفیت واقعی با توجه به ظرفیت اسمی در زمان خرید پاوربانک اهمیت زیادی دارد.

    ۲-شدت جریان پاوربانک

    یکی دیگر از مواردی که باید در زمان خرید پاوربانک به آن توجه شود، شدت جریان خروجی پاوربانک است. شدت جریان خروجی در سرعت شارژ شدن باتری تاثیر دارد و در پاوربانک‌های مختلف، متفاوت است. با توجه به این، می‌توانید با توجه به نیاز دستگاه خود، شدت جریان مناسب برای شارژ را انتخاب کنید. برخی پاوربانک‌ها نیز دارای چندین پورت هستند که هر کدام شدت جریان متفاوتی دارند. این نکته را هم در نظر بگیرید که مدل‌های معمولی پاوربانک صرفا یک خروجی با شدت جریان یک آمپر دارند اما در مدل‌های پیشرفته‌تر، شدت جریان ۲ آمپر یا بیشتر هم در خروجی در نظر گرفته شده است.

    ۳- سرعت شارژ باتری دستگاه توسط پاوربانک

    همان‌گونه که گفتیم، سرعت شارژ باتری بستگی زیادی به شدت جریان پاوربانک دارد. اگر عامل سرعت شارژ شدن دستگاهتان برای شما مهم است، لازم است فناوری به کاربرده شده در پاوربانک در مورد سرعت شارژ باتری را نیز در نظر بگیرید. پاوربانک‌های دارای فناوریِ شارژ سریع یا فست شارژ، قابلیت شارژ باتری را در زمان کمتری دارند. فناوری‌های شارژ سریع موجود در بازار شامل فناوری شارژ سریع ۱.۰، ۲.۰ و ۳.۰ کوالکام است که هر کدام دارای ولتاژ و توان خروجی متفاوتی نیز هستند.

    ۴- سرعت شارژ شدن پاوربانک به صورت کامل

    علاوه بر ویژگی سرعت شارژ شدن باتری توسط پاوربانک، یک ویژگی مهم دیگر را نیز باید در زمان خرید پاوربانک در نظر بگیرید و آن سرعت شارژ شدن خود پاوربانک است. این ویژگی بستگی به مقدار انرژی ورودی دستگاه یا مقدار انرژی‌ای است که پاوربانک می‌تواند در زمان شارژ شدن دریافت کند. بالاتر بودن مقدار این انرژی به معنای سریع‌تر شارژ شدن پاوربانک است.

    ۵- پورت‌های اتصال پاوربانک

    پاوربانک‌ها با توجه به نوع طراحی از پورت‌های اتصال مختلف پشتیبانی می‌کنند؛ بنابراین در زمان خرید پاوربانک، پورت‌های اتصالی قابل پشتیبانی توسط آن و تعداد پورت‌های خروجی را بررسی کنید. بیش‌تر این گجت‌ها دارای پورت USB هستند که برای شارژ کردن گوشی هوشمند و تبلت کاربرد دارد.موضوع شارژ هم‌زمان چند دستگاه، نیاز اتصال به چند درگاه خروجی را به‌وجود می‌آورد. همچنین شارژ کردن برخی دستگاه‌ها به پورت USB-C، به میکرو USB نیاز دارد، بنابراین تعداد پورت‌های مورد نیاز و نوع پورت را در نظر بگیرید.

    بررسی تعداد پورت‌ها در زمان خرید پاوربانک
    در زمان خرید پاوربانک تعداد پورت‌های اتصال را با در نظر گرفتن تعداد دستگاه‌های مورد نظر برای شارژ تعیین کنید.

    ۶- نشانگرهای LED در مورد وضعیت پاوربانک

    یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه در زمان خرید پاوربانک، داشتن نشانگرهای LED است. این نشانگرها برای نشان دادن شرایط باتری دستگاه یعنی میزان شارژ باقی‌مانده، پایان شارژ یا عملیات شارژ شدن به کاربر، در دستگاه تعبیه می‌‎شود. با وجود این نشانگرها شما می‌توانید به راحتی از میزان  ظرفیت باقی مانده پاوربانک خود مطلع شوید و در زمان لازم آن را شارژ کنید.

    ۷- کیفیت و ایمنی پاوربانک

    همواره در زمان خرید پاوربانک به رعایت موارد امنیتی و استانداردهای لازم آن توجه کنید. این کار را می‌توانید با بررسی لیبل‌های مربوط به استانداردهای امنیتی پاوربانک یا توضیحات درج شده روی دستگاه یا جعبه آن انجام دهید. برای اطمینان از عدم آسیب به باتری، انتخاب خود را از میان محصولات برندهای معتبر انجام دهید و برای اطمینان از ایمنی دستگاه در مقابل ولتاژ، شارژ شدن بیش از حد، جریان، گرما و اتصال کوتاه به لیبل‌های حفاظت در برابر ولتاژ بیش از حد (Over Voltage Protection)، حفاظت در برابر بیش از حد شارژ شدن (Over Charge Protections)، حفاظت در برابر شدت جریان بیش از حد و موارد مشابه آن توجه کنید.

    ۸- اندازه و ابعاد پاوربانک

    وزن و اندازه هم از موضوعاتی است که در زمان خرید پاوربانک باید به آن توجه کنید. پاوربانک‌ها در ابعاد و وزن متفاوت تولید می‌شوند که این دو عامل ارتباط و تاثیر زیادی روی ظرفیت آنها دارد. در واقع اگر به دنبال پاوربانکی با ظرفیت و تعداد پورت‌های بیشتر باشید، ابعاد بزرگ‌تر و وزن بیشتری هم در انتظارتان خواهد بود. از نظر وزنی، عموم پاوربانک‌ها بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم هستند.

    ۹- قابلیت شدت جریان هوشمند در پاوربانک

    در زمان خرید پاوربانک بهتر است قابلیت‌هایی مانند شدت جریان هوشمند را هم در دستور کار قرار دهید. این قابلیت در تامین جریان ایده‌آل دستگاه‌های مختلف کاربرد دارد. در سال‌های اخیر و به دلیل افزایش تنوع گجت‌های هوشمند و مجهز شدن آنها به باتری‌‌های مختلف، قابلیت تامین شدت جریان متناسب با هر دستگاه توسط پاوربانک هوشمند به یک ویژگی ضروری تبدیل شده است. فناوری‌ تنظیم شدت جریان خروجی متناسب با نیاز دستگاه با نام‌هایی از جمله Fit Charge یا AI Power‌ شناخته می‌شود.

    ۱۰- مقاومت پاوربانک در برابر ضربه و رطوبت مایعات

    به طور کلی پاوربانک‌ها در برابر سقوط و ضربه بسیار حساس هستند و سقوط از ارتفاع زیاد با احتمال زیادی به خرابی، نشتی مواد شیمیایی و حتی حادثه همراه خواهد بود. در این میان برخی شرکت‌‎ها به تولید پاوربانک دارای قابلیت استفاده در شرایط آب ‌و هوایی مختلف، اقدام کرده‌اند. این پاوربانک‌ها در برابر ضربه و رطوبت مایعات مقاوم هستند. در نتیجه چنین تولیدی، اگر اهل سفر و طبیعت‌گردی هستید، در زمان خرید پاوربانک به این قابلیت هم توجه کنید.

    ۱۱- قابلیت شارژ بی‌سیم در پاوربانک

    خرید پاوربانک با قابلیت شارژ بی‌سیم
    یکی از قابلیت‌های مورد توجه در زمان خرید پاوربانک شارژ بی‌سیم است.

    یکی دیگر از قابلیت‌هایی که در پاوربانک‌های جدید در نظر گرفته شده است، مجهز شدن به فناوری‌ انتقال بی‌سیم برای شارژ کردن دستگاه مورد نظر مانند گوشی هوشمند است. البته این نوع پاوربانک‌ها قابلیت شارژ از طریق سیم را هم دارند. اگر تمایل به خرید پاوربانک با قابلیت شارژ بی‌سیم را دارید و گوشی هوشمندتان از فناوری شارژ بی‌سیم پشتیبانی می‌کند، این مورد را هم در نظر بگیرید.

    ۱۲- معتبر بودن برند تولیدکننده پاوربانک

    یکی دیگر از نکات مهم برای خرید پاوربانک، شرکت سازنده آن است. حتما گجت خود را از میان برندهای معتبر انتخاب کنید تا از کیفیت و عملکرد مطلوب آن مطمئن شوید. محصولات تولید شده توسط این برندها کمتر با مشکلاتی مانند افزایش حجم باتری، کم شدن ظرفیت، قطع شدن شارژ یا حوادث ناشی از نشتی مواد شیمیایی مواجه می‌شوند. به علاوه می‌توانید از گارانتی و خدمات پس از فروش نیز بهره‌مند شوید. ریسک کردن در مورد خرید از یک برند ناشناخته با قیمت کمتر ممکن است شما را با هزینه‌های بیشتر برای تعمیر یا تعویض پاوربانک و همچنین صدمات وارده به دستگاه‌های مختلف متصل به آن مواجه کند.

    پرفروش‌ترین پاوربانک‌های بازار و مزایا و معایب آنها

    در ادامه ۱۰ مدل از پاوربانک‌های پرفروش موجود در بازار ایران را بررسی می‌کنیم تا برای خرید پاوربانک از این پیشنهادها استفاده کنید.

    ۱- پاوربانک ۲۰۰۰۰ Redmi شیائومی مدل PB200LZM

    شیائومی را می‌توان بهترین برند عرضه کننده پاوربانک در بازار ایران دانست. در میان مدل‌های شیائومی این پاوربانک ۲۰۰۰۰ میلی‌آمپری مجهز به دو پورت خروجی MicroUSB و TypeC است و از انواع پروتکل‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کند.

    مزایا

    • قابلیت شارژ هوشمند
    • برخورداری از شدت جریان ورودی هوشمند
    • قابلیت حمل و جابه‌جایی راحت به دلیل اندازه ۲۷× ۷۳× ۱۵۰ میلی‌متری
    • دارای سیستم محافظت در برابر جریان اضافی در ورودی و خروجی، نوسانات برق، اتصال کوتاه، تغییرات دما، تخلیه شارژ و شارژ بیش از حد و مشابه آن
    • مجهز به فناوری شارژ سریع
    • مقاوم در برابر ضربه و اشتعال

    معایب

    • ابعاد بزرگ
    • وزن سنگین (۴۷۰ گرم)
    • خط و خش و لکه‌پذیری بدنه

    ۲- پاوربانک یوسمز مدل power bank PB9 Mini ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

    این پاوربانک ۱۹۰ گرمی با داشتن یک باتری لیتیوم‌پلیمری طول عمر بالایی دارد. ولتاژ ورودی و خروجی آن برابر با ۵ ولت است و شدت جریان مورد استفاده در این گجت برای شارژ کردن برابر با ۲ آمپر در نظر گرفته شده است. یکی از مزایای این پاوربانک وزن سبک (۱۹۰ گرم) و ابعاد بسیار کوچک  ۲۳ در ۶۴ در ۹۴ میلی‌متر آن است که آن را به یکی از کوچکترین پاوربانک‌های بازار تبدیل کرده است.

    مزایا

    • قابلیت شارژ سریع
    • دارای نشانگر میزان شارژ به درصد
    • قابلیت حمل آسان به دلیل اندازه و وزن کم

    معایب

    • شارژ شدن با سرعت پایین
    • نداشتن کاور و امکان خط و خش

    ۳- پاوربانک شیائومی مدل Redmi ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

    این پاوربانک تولید شده توسط شرکت شیائومی دارای دو پورت خروجی دوگانه USB_A و پورت ورودی دوگانه USB-C و MicroUSB است. ابعاد ۷۳ در ۱۵۰ میلی‌متری این گجت آن را به یک پاوربانک سبک و قابل حمل تبدیل کرده است. همچنین دو درگاه ورودی  MicroUSB و TypeC برای شارژ دارد. چهار چراغ LED نیز برای نمایش میزان شارژ روی آن تعبیه شده است.

    مزایا

    • شدت جریان ورودی هوشمند
    • مقاومت بدنه در برابر حرارت، ضربه و فشار
    • دارای سیستم محافظت در برابر آسیب‌های ناشی از تغییرات دما، نوسانات برق، اتصال کوتاه، جریان اضافه در ورودی و خروجی و غیره

    معایب

    • نداشتن کابل TypeC
    • طولانی بودن مدت شارژ پاوربانک

    ۴- پاوربانک شیائومی مدل Redmi PB200LZM ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت

    این پاوربانک پرفروش نیز توسط شرکت شیائومی تولید شده است و با دارا بودن دو پورت خروجی USB از انواع پروتکل‌های شارژ سریع پشتیبانی می‌کند. این گجت به دلیل ساخته شدن در اندازه ۷۰ در ۱۵۰ میلی‌متر از نظر قابلیت حمل نسبتا مناسب است و دو درگاه ورودی MicroUSB  و TypeC برای شارژ دارد.

    مزایا

    • قابلیت شارژ هوشمند با تنظیم ورودی مناسب برای هر دستگاه
    • دارای سیستم حفاظت از آسیب‌های ناشی از نوسانات برق، اتصال کوتاه، تغییرات دما، اضافه جریان و سایر موارد

    معایب

    • نداشتن کابل
    • وزن بالا (بیش از ۴۰۰ گرم)
    • دیر شارژ شدن پاوربانک

    ۵- پاوربانک ای دیتا مدل P20000QCD ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

    این پاوربانک ۲۰۰۰۰ میلی آمپری از نظر طراحی ظاهری بسیار مناسب است. تکنولوژی‌های پشتیبانی شده در این گجت شامل Qualcomm QC 3.0, USB PD 3.0, MTK PE1.1, Samsung AFC, HUAWEI و غیره عنوان شده‌ است. این پاوربانک همچنین از دو پورت USB-A و یک پورت USB-C دو طرفه برخوردار است که قابلیت شارژ هم‌زمان ۳ دستگاه را برای کاربر فراهم می‌کند.

    مزایا

    • داشتن کابل TypeC
    • دارای نشانگر میزان شارژ به درصد
    • برخورداری از تکنولوژی شارژ سریع
    • دارای قابلیت USB Power Delivery 0

    معایب

    • وزن نسبتا زیاد
    • کوتاه بودن کابل

    ۶- پاوربانک اکستروم مدل APB10K20W ظرفیت ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

    برند اکستروم نیز از برندهای مطرح در زمینه تولید لوازم جانبی گوشی تلفن همراه مانند پاوربانک است. این پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپری نیز  به دلیل بهره‌مندی از سلول‌های گرید A تمامی ظرفیت حقیقی برای شارژ را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. همچنین از ۲ عدد پورت USB و یک عدد USB Type-C برخوردار است و به دلیل داشتن وزن ۱۰۰ گرمی جزو گجت‌های سبک طبقه‌بندی می‌شود.

    مزایا

    • قابلیت شارژ هوشمند
    • پشتیبانی از شارژ سریع QC 0
    • پشتیبانی از شارژ 20 وات محصولات Apple
    • دارای LED اعلام وضعیت شارژ به درصد

    معایب

    • نداشتن کابل TypeC
    • نداشتن کلید خاموش و روشن

    ۷- شارژر همراه انکر مدل A1363 ظرفیت ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

    این پاوربانک تولید شده توسط شرکت انکر، ۲۰۵ گرم وزن دارد. میزان و وضعیت شارژ باتری از طریق ۱۰ نشانگر LED روی بدنه نشان داده می‌شود. بدنه‌ این گجت با قابلیت مقاومت در برابر خط‌ و خش تولید شده و دارای قابلیت فست شارژ نیز است. در واقع در این پاوربانک هم برای شارژ دیوایس و هم در پورت ورودی برای شارژ خود پاروربانک از قابلیت شارژ سریع استفاده شده است.

    مزایا

    • دارای تکنولوژی شارژ سریع
    • قابلیت مولتی پروتکت برای محافظت از دستگاه در مقابل خطرات الکترونیکی از جمله ولتاژ و جریان بالا و همچنین اتصال جریان و غیره

    معایب

    • نداشتن کیف
    • نداشتن کابل TypeC

    ۸- شارژر همراه سامسونگ مدل 25W EB-P3300 ظرفیت ۱۰۰۰۰میلی آمپر ساعت

    این مدل از پاوربانک سامسونگ با داشتن دو پورت USB امکان شارژ هم‌زمان ۲ دستگاه را برای شما فراهم می‌کند. بدنه‌ آن در برابر فشار و ضربه مقاوم است و از دیگر ویژگی‌های آن می‌توان به بهره‌مندی از فناوری شارژ سریع اشاره کرد.

    مزایا

    • وزن کم
    • ابعاد مناسب
    • داشتن کابل دو سر TypeC
    • قابلیت شارژ سریع دستگاه و خود پاوربانک

    معایب

    • کوتاه بودن سیم
    • نداشتن کیف یا کاور

    ۹- پاوربانک ریمکس مدل RPP-199 ظرفیت ۳۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت

    این پاوربانک ۷۰۰ گرمی با داشتن ۵ پورت خروجی به شما این امکان را می‌دهد تا پنج دستگاه را به صورت هم‌زمان شارژ کنید. شدت جریان ورودی در این شارژر همراه ۲.۰ آمپر و شدت جریان خروجی برابر با ۲.۱ آمپر تنظیم شده است. همچنین از ۴ نوع کابل متصل به بدنه، مقاوم در برابر آب، آتش سوزی، تغییرات جریانی، اتصال کوتاه و غیره نیز برخوردار است.

    مزایا

    • قابلیت شارژ سریع
    • مجهز به چراغ قوه
    • نمایشگر میزان شارژ به درصد
    • پشتیبانی از فناوری PD (Power Delivery)

    معایب

    • وزن بالا
    • نداشتن شارژر

    ۱۰ پاوربانک لیتو ۱۰۰۰۰ مدل LP-34

    این پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی‌آمپری دارای دو درگاه خروجی MicroUSB  و TypeC است. جنس بدنه پلاستیکی این گجت موجب جلوگیری از لک شدن می‌شود. نحوه نمایش میزان شارژ باتری نیز به صورت LED در نظر گرفته شده است.

    مزایا

    • قابلیت شارژ سریع
    • ابعاد مناسب و وزن سبک (۲۲۰ گرم)
    • مجهز به سیستم‌های محافظتی در برابر جریان اضافی، نوسانات برق، اتصال کوتاه، تغییرات و افزایش دما و غیره

    معایب

    • نداشتن کابل همراه

     سوالات متداول پیرامون خرید پاوربانک

     چند بار می‌توان گوشی را با پاوربانک شارژ کرد؟

    این عدد بستگی به ظرفیت واقعی باتری پاوربانک، ظرفیت باتری دستگاه یا گوشی هوشمند و ضریب راندمان آن دارد.

    -بهترین مارک پاوربانک موجود در بازار ایران چیست؟

    در میان برندهای موجود، شیائومی، سامسونگ، انکر، انرجایزر، ریمکس، ای دیتا، یوسمز، راوپاور، روموس، تی پی لینک و چند مارک دیگر جزو برترین برندها هستند.

    در زمان خرید پاوربانک به چه نکاتی توجه کنیم؟

    مهم‌ترین نکات قابل توجه در زمان خرید پاوربانک ظرفیت، شدت جریان، سرعت شارژ کردن دستگاه‌ها و سرعت شارژ شدن خود پاوربانک و همچنین برند تولیدکننده آن است. در کنار آن لازم است مواردی مانند کیفیت و مقاومت در برابر عوامل آسیب‌زننده و قابلیت‌هایی مانند شدت جریان هوشمند، شارژ بی‌سیم و غیره را بررسی کنید.

    https://pvst.ir/esw

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو