پیروزی دیگری برای صنعت کریپتو و لغو تحریمهای آمریکا علیه میکسر رمزارزی تورنادو کش
دادگاه تجدید نظری در آمریکا با لغو رای پیشین دادگاه منطقهای تگزاس مبنی، تحریمهای دفتر…
۷ آذر ۱۴۰۳
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
مدیرعامل صرافی ارزدیجیتال نوبیتکس میگوید، پذیرش عمومی رمزارزها در کنار توسعه ابزارهای نظارتی باعث پیوند با سیستم مالی سنتی شده است.
به گزارش پیوست، امیرحسین راد، مدیرعامل نوبیتکس در همایش چشمانداز اقتصاد ایران، مسئلهای که کریپو سعی در حل آن دارد را اعتماد اعلام کرد و گفت: دنیای مالی برخلاف صنایعی مانند خودوسازی، روند دیجیتالی شدن را خیلی زودتر شروع کرده چراکه درگیر قوانین دنیای فیزیکی نیست.
امیرحسین راد، نرخ رشد نوبیتکس را از نرخ رشد جهانی بیشتر اعلام کرد و گفت: از سالهای ۹۵ به بعد فعالیت کسبوکارها جدیتر شد. اما در میان کسبوکارهای این حوزه حدود ۹۰ درصد سهم از بازار در اختیار تبادل و استخراج است و مواردی مانند پرداخت، کیفپول و دیفای، توسعه بسیار محدودی را تجربه کردهاند.
او در ادامه گفت: در مقایسه با وضعیت جهانی میبینیم تبادل و استخراج حدود ۵۰ درصد از بازار را در اختیار دارند. از دلایل این موضوع میتوان به تحریمها و عدم جذب سرمایه خارجی، ترید سرمایهگذاران خطرپذیر و تنظیمگری غیرتوسعه محور اشاره کرد.
مدیرعامل نوبیتکس با اشاره به پذیرش عمومی رمزارزها گفت: بعد از سال ۲۰۰۸ با بحران مالی، مقاله بیتکوین منتشر شد با این ایده که به جای سیستم متمرکز میتوانیم از یک سیستم مالی غیرمتمرکز استفاده کنیم. در این میان نهادهایی مانند بانکها با ایراداتی مانند پولشویی، سعی در جلوگیری از گسترش این تکنولوژی داشتند.
راد ادامه داد: اما بیتکوین راه خود را باز کرد و طرفداراتش بیشتر شد و همین موضوع باعث شد نهادهای متمرکز ابزارهایی برای استفاده از این ظرفیت توسعه دهند.
مدیرعامل نوبیتکس دلیل این پیوند را دو عامل اعلام کرد. به گفته او، پذیرش عمومی این کلاس جدید دارایی اولین دلیل بوده و توسعه ابزارهای نظارتی در سالهای گذشته هم به این پیوند کمک کرده است.
امیرحسین راد تعداد جهانی دارندگان کریپتو را ۶۰۰ میلیون نفر اعلام کرد و گفت انتظار میرود نرخ رشد ۲۰ درصدی کاربران در ارزش بازار هم محقق شود.