skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل جاب‌ویژن: کارجویان مهارت کافی ندارند

۲۸ بهمن ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۹ بهمن ۱۴۰۲

 مدیرعامل جاب‌ویژن کمبود نیروی انسانی و مهاجرت نیروی کار را از اصلی‌ترین چالش‌های شرکت‌ها دانست. از طرفی بانک رزومه‌هایی که وجود دارد و افرادی که درخواست کار می‌دهند هرروز از جهت مهارت ضعیف‌تر می‌شوند.

به گزارش پیوست، هادی محمدآبادی، مدیرعامل و هم‌بنیانگذار جاب‌ویژن در حاشیه ششمین دوره از نمایشگاه کار به پیوست درباره پیشینه نمایشگاه کار گفت: پیشینه نمایشگاه کار شریف به سال‌ ۱۳۹۰ برمی‌گردد.تا الان ۱۳ دوره نمایشگاه کار دانشگاه دانشگاه شریف برگزار شده است و الان ششمین دوره از نمایشگاه کار ایران است. امسال بزرگترین نمایشگاهی است که برگزار کردیم. حدود ۷۵ شرکت در این نمایشگاه حضور دارند و حدود ۱۵۰۰ فرصت شغلی در این نمایشگاه وجود دارد.

به گفته محمدآبادی، به‌صورت میانگین هر شرکتی ۲۰ فرصت شغلی برای کارجو دارد. متولی اصلی نمایشگاه کار، واحد‌های منابع انسانی سازمان‌ها هستند. یکی از اهداف منابع انسانی نشان دادن ویترین شرکت‌ها و ارتباط با کارجو است.

هادی محمدآبادی، مدیرعامل و هم‌بنیانگذار جاب‌ویژن
هادی محمدآبادی، مدیرعامل و هم‌بنیانگذار جاب‌ویژن

مدیرعامل جاب‌ویژن درباره چالش‌های جذب نیرو گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌ها مهاجرت است. وقتی بانک رزومه کم می‌شود، پیدا کردن افراد بااستعداد سخت‌تر است. در این شرایط کارفرمایان سراغ افراد منفعل سایر سازمان‌ها می‌روند.

به گفته هم‌بنیان‌گذار جاب‌ویژن، شرکت‌ها پذیرفته‌اند که در بسیاری از حوزه‌ها، تعداد افراد باتجربه کاهش پیدا کرده است، درنتیجه کارفرمایان سراغ افراد تازه‌کار می‌روند. در این شرایط انگیزه و تعهد کارجو اهمیت پیدا می‌کند. بسیاری از افراد در حوزه‌ای که کار می‌کنند هیچ مهارت ابتدایی هم ندارند.

کارآموزی فرصتی برای یادگیری یا بیگاری

محمدآبادی درباره کارآموزی گفت: درباره موضوع کارآموزی، مسئله دریافت حقوق نیست، بلکه موضوعی که اهمیت پیدا می‌کند، یادگیری و رشد کارآموز است. زیرا کارفرما وظیفه دارد برنامه کاری کارآموز را در ابتدا به‌صورت مشخص ارائه دهد و طبق آن پیش برود.

مدیرعامل جاب‌ویژن افزود: بعد از همه‌گیری کرونا متوجه شدیم لزومی ندارد تمام نیروها همیشه در دفتر حضور یابند. برای از بین بردن انحصارگرایی شغل در تهران، مجموعه‌هایی مثل جاب‌ویژن باید بیشتر به این موضوع بپردازد که امکان دورکاری هم وجود دارد. شرکت‌های استارت‌آپی این مسیر را شروع کرده‌اند. در حوزه‌هایی مثل دیجیتال مارکتینگ و برنامه‌نویسی، این موضوع در صدر قرار گرفته است؛ یعنی امکان دورکاری بیشتر از سایر عوامل جذب وجود دارد. از این طریق، فرصت برابر برای تمام افراد فراهم می‌شود.

https://pvst.ir/h99

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو