همراه اول و وزارت بهداشت تفاهمنامه دیجیتالیسازی سامانههای حوزه بهداشت امضا کردند
همراه اول و وزارت بهداشت، تفاهمنامهای با محوریت دیجیتالیسازی سامانههای سطح یک سلامت حوزه بهداشت…
۱۷ آذر ۱۴۰۳
۹ دی ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
ایاستخدام در گزارش جامع بازخورد کارجویان از مصاحبه شغلی بیان میکند عوامل رضایتمندی یا نارضایتی کارجویان از جلسه مصاحبه، تنها به رفتار و حرفهای سازمان در طی مراحل درج آگهی تا ارائه بازخورد جلسه مصاحبه بستگی دارد.
به گزارش پیوست، طبق دادههای بیش از ۴۴ هزار مصاحبهشونده در گزارش ایاستخدام مبنی بر بازخورد کارجویان از مصاحبه شغلی مطرح شد که عوامل رضایتمندی یا نارضایتی کارجویان از جلسه مصاحبه برای همه افراد از هر گروه سنی، با هر میزان از تجربه، در همه استانهای کشور یکسان است و تنها به رفتار حرفهای سازمان در طی مراحل درج آگهی تا ارائه بازخورد جلسه مصاحبه بستگی دارد.
طبق این دادهها، ۷۵ درصد از کارجویان از جلسه مصاحبه رضایت داشتهاند؛ همچنین میانگین امتیاز کارجویان به جلسه ۳٫۷ از ۵ است.
بر اساس یافتههای گزارش، عوامل رضایتمندی یا نارضایتی از منظر بیشتر کارجویان رفتار سازمان از مرحله درج آگهی تا انجام مصاحبه استخدامی است. اصلیترین عامل نارضایتی یک سوم افراد، حرف و رفتار غیرحرفهای مصاحبهکننده و سازمان است. شاخصهای رضایتمندی کارجو، رفتار حرفهای شخص مصاحبهکننده، محیط مناسب برای مصاحبه و یافتن راحت محل مصاحبه است. این عوامل بهترتیب ۲۰ درصد، ۱۹ درصد و ۱۹ درصد است.
عواملی که سبب نارضایتی کاربر شدهاست، تاخیر در زمان انجام مصاحبه تفاوت شرایط آگهی استخدام با شرایط در زمان مصاحبه و رفتار غیر حرفهای مصاحبهکننده است.
ویژگی مشترک سازمانهایی که کمترین امتیاز را از کارجویان گرفتهاند؛ تاخیر زیاد و زمان اندک مصاحبه، برخورد غیر حرفهای مصاحبهکننده، مطالعه نکردن رزومه کارجویان، تجربه نداشتن مصاحبهکننده و تماس نگرفتن برای ادامه مراحل بعدی حتی باوجود هماهنگی قبلی است.
در این گزارش ایاستخدام با بررس پنج هزار پیام متنی کاربر، به ارائه راهکارهای موثر برای شرکتها پرداخته است. نخستین اقدام برای ایجاد حس رضایتمندی در بین کارجویان، درج کامل شرایط موقعیت شغلی در متن آگهی است. مورد بعدی مطالعه کامل رزومه قبل از دعوت به مصاحبه است. توجه کارفرما به حقوق درخواستی مصاحبهشونده از موارد دیگر است. انسجام تیمی و هماهنگی منابع انسانی با بخشهای داخلی و در نهایت اطلاعرسانی زمان مصاحبه چند روز قبل از زمان مصاحبه از عوامل دیگر است.
انعطافپذیری در تعیین زمان مصاحبه، ایجاد محیط مناسب برای مصاحبه، تناسب محیط مصاحبه با فعالیت آن و ساخت مدل ذهنی، برگزاری به موقع مصاحبه، معرفی کامل شخص مصاحبهکننده، تجربه کافی مصاحبهکننده، بیان بازخورد جلسه مصاحبه و غیره از عواملی است که کارفرمایان میتوانند برای نتیجه بهتر به آن توجه کنند.
از ۴۴ هزا مصاحبه، بیش از ۲۸ هزار شرکتکننده حضورداشتند، بیش از ۱۵۰ هزار بازخورد در ۱۴۲ شغل وجود داشت که ۵۷ درصد خانمها و ۴۲ درصد آقایان بودند.
همچنین بیشترین درصد را کاربران ۲۵ تا ۴۰ سال با ۶۸ درصد و کمترین درصد را کاربران ۱۸ تا ۲۵ سال با ۱۸ درصد داشتند.