skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی گوشی Realme 11 Pro Plus 5G میان‌رده‌‌ای متفاوت

مهدی خدابنده نویسنده میهمان

۲۰ آذر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۲ دقیقه

بررسی ریلمی ۱۱ پرو پلاس

مهم‌ترین ویژگی قابل توجه مدل جدید ریلمی یعنی Realme 11 Pro Plus دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی آن است که شبیه به آن را در هیچ میان‌رده دیگری و در این محدوده قیمت نمی‌بینیم. ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای صفحه‌نمایش ۶.۷ اینچی AMOLED با مشخصاتی مانند نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، عمق رنگ ۱۰ بیتی است. ریلمی از تراشه مدیاتک Dimensity 7050 5G در +Realme 11 Pro استفاده کرد است و فضای ذخیره‌سازی این گوشی ۲۵۰ گیگابایت تا یک ترابایت است.

ریلمی سابقه درخشانی در همکاری با برند‌های مطرح دنیا از جمله کوکا‌کولا برای طراحی محصولات خود دارد. ریلمی ۱۱ پرو پلاس نیز ظاهری کاملا متفاوت و جذاب خود را مدیون همکاری با طراح سابق برند گوچی است، در قاب پشتی این گوشی از چرم گیاهی استفاده شده است که با طراحی شبیه به زیپ تا پایین قاب پشتی امتداد پیدا کرده است و در دورنگ سبز و طلایی به بازار عرضه شده است. دوربین ۲۰۰ مگاپیکسلی ریلمی ۱۱ پرو پلاس به همراه سنسور‌های ۸ مگاپیکسلی فوق عریض و ۲ مگا پیکسلی ماکرو در ترکیبی دایره‌ای و در مرکز، روی قاب پشتی چرمی قرار گرفته‌اند که ظاهری جدید و شاخص به جدید‌ترین میان‌رده ریلمی بخشیده‌است.

طراحی و کیفیت ساخت

گوشی ریلمی ۱۱ پرو پلاس با طراحی متفاوت از دیگر گوشی‌هایی است که این روزها در بازار می‌بینید و برای این طراحی متفاوت ریلمی با ماتئو منوتو، طراح سابق گوچی، همکاری کرده است و ظاهر چرمی متفاوت realme 11 Pro Plus ثمره این همکاری است.

 

ریلمی ۱۱ پرو پلاس گوشی هوشمند باریک به همراه گوشه‌های خمیده‌ با پنل پشتی چرم با دوخت و طراحی زیپ مانند در وسط قاب پشتی است. محل قرارگیری دوربین‌های پشتی نیز تغییر کرده است بیشتر شبیه به طراحی است که این روزها در گوشی‌های هوواوی می‌بینیم. طراحی جدید تجمل را فریاد می‌زند و نمی‌توان به هیچ وجه آن را طراحی ساده و مینیمال نامید، پس اگر طرفدار گوشی‌های مجلل هستید، +realme 11 Pro قطعا شما را راضی می‌کند، اما در غیر اینصورت باید به دنبال گزینه‌های دیگر باشید.

دایره قرارگیری دوربین بسیار بزرگ است، اما با طراحی کلی منطبق است، دایره میانی طلایی آن نیز چشم نواز است و طراحی دوربین را تکمیل می‌کند.

 

هرچند realme 11 Pro Plus ظاهری شبیه به گوشی‌های لاکچری و گران قیمت دارد، اما کیفیت ساخت آن عالی نیست. این گوشی دارای یک قاب پلاستیکی دور تا دور گوشی است و پنل پشتی آن نیز به همراه حلقه بزرگ دوربین از پلاستیک ساخته شده است و از طرف دیگر لازم به ذکر است که متاسفانه ریلمی ۱۱ پرو پلاس یک گوشی هوشمند مقاوم در برابر پاشش آب نیست.

ریلمی 11 Pro Plus در رنگ‌های طلایی، سبز و مشکی  موجود است، البته توجه کنید که در مدل مشکی خبری از جنس چرمی در پنل پشتی و طراحی زیپ مانند نیست.

ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای صفحه‌نمایش ۶.۷ اینچی AMOLED است و در حالی که شیشه محافظ آن دارای طرفین خمیده است، خود صفحه‌نمایش که زیر آن قرار گرفته‌است، کاملا صاف است. صفحه نمایش دارای حاشیه کمی است و سوراخ مربوط به دوربین سلفی ۳۲ مگاپیمسلی نیز بسیار کوچک است.

ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای یک جفت اسپیکر استریو در بالا و پایین گوشی است که به انتقال بهتر و باکیفیت‌تر صدا کمک بسیاری می‌کند.

 

حسگر اثر انگشت Realme 11 Pro Plus یک اسکنر اثر انگشت نوری زیر صفحه‌نمایش است که سرعت و دقت بالایی دارد.

دوربین برآمده در پنل پشتی باعث تکان خوردن گوشی روی میز می‌شود، اما در مرکز این طراحی دایره‌ای شکل که شاید کمی روی میز اذیت کننده باشد یک لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی قدرتکند قرار گرفته‌ است که توسط دوربین ۸ مگاپیکسلی فوق عریض، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی و فلاش LED محاصره شده است.

 

کلیدهای صدا و پاور در سمت راست قرار دارند، اما در سمت چپ قاب پلاستیکی ریلمی ۱۱ پرو پلاس خبری از دکمه یا چیز دیگری نیست.

 

میکروفون اصلی به همراه درگاه دو سیم کارته، پورت USB-C و بلندگوی دیگر در پایین قرار دارد. همچنین لازم به ذکر است که خبری از درگاه جک ۳.۵ میلی‌متری برای اتصال هدفون سیمی نیست.

 

پنل پشتی چرمی مستعد لکه و اثر انگشت نیست، ویژگی که این روزها بسیار در میان گوشی‌های هوشمند نادر است.

به طور کلی طراحی realme 11 pro plus متفاوت و مجلل است و قطعا نظر علاقه‌مندان به این نوع طراحی را جلب خواهد کرد.

صفحه‌نمایش

گوشی + Realme 11 Pro از یک پنل ۶.۷ اینچی AMOLED با رزولوشن فول‌اچ‌دی و دارای مشخصات خوبی مانند عمق رنگ ۱۰ بیتی، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، نرخ نمونه‌برداری ۳۶۰  هرتز، پشتیبانی از +HDR10 و PWM است. این پنل دارای یکی از ریزترین سوراخ‌های پانچ است که جای خود را برای دوربین سلفی باز می‌کند و با گلس خمیده‌ای محافظت می‌شود.

 

 

نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی تجربه بسیار خوبی از رابط کاربری و برنامه‌های این نرخ فریم را به کاربر ارائه می‌دهد. گیمر‌ها نیز به لطفنرخ نمونه‌برداری ۳۶۰ هرتزی، نهایت لذت را از بازی‌ها خواهند برد؛ در نهایت، نورپردازی PWM با فرکانس بالای ۲۱۶۰ هرتز فشار روی چشم هنگام را استفاده از صفحه‌نمایش با روشنایی کمتر از ۱۰۰ نیت، کاهش می‌دهد.

عمر باتری

گوشی realme 11 Pro plus 5G از یک باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی بهره می‌برد که طبق ادعای Realme، این گوشی باید بیش از ۲۹ ساعت هنگاک تماس، بیش از ۱۸ ساعت هنگاهم تماشای ویدیو و تقریبا یک روز در حال گوش دادن به موسیقی دوام بیاورد.

سرعت شارژ

ریلمی ۱۱ پرو پلاس از شارژ سریع سیمی ۱۰۰ واتی SuperVOOC پشتیبانی می‌کند که آداپتور ۱۰۰ واتی و سیم‌شارژر آن نیز در جعبه به همراه گوشی ارائه می‌شود.

 

گوشی realme 11 Pro Plus در مدت زمان ۲۷ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ می‌شود که بسیار سریع است.

 

ریلمی ۱۱ پرو پلاس همچنین دارای قابلیت Wise Charging است که به طور پیش فرض روشن است. این ویژگی عادات شارژ شما را رصد می‌کند و هنگام شارژ مثلا در طول شب، تنها ۸۰ درصد از ظرفیت باتری را را ابتدای امر شارژ کرده و ۲۰ درصد باقی مانده را درست قبل از شروع استفاده مجدد از گوشی شارژ می‌کند تا بیشتری طول عمر باتری حاصل شود.

بلندگوها و کیفیت صدا

ریلمی 11 pro plus یک جفت بلندگوی استریو ارائه می‌دهد. در این طراحی بلندگوی بالایی به کمک بلندگوی بلندگوی پایینی که به نظر بلندتر قدرتمند‌تر است می‌آید.

صدای بلندگوها متعادل است و کیفیت صدای مشابه و خوبی ادرائه می‌دهند، فرکانس صدا خوب است و بیس نیز هرچند زیاد نیست اما راضی کننده است.

رابط کاربری realme 11 Pro Plus

ریلمی گوشی 11 Pro Plus را به همراه اندروید ۱۳ و آخرین رابط کاربری Realme یعنی ۴.۰ ارائه می‌دهد.

ریلمی وعده دو نسل به روز ‌رسانی سیستم‌عامل و سه سال به روز رسانی امنیتی را در این گوشی داده است.

قابل توجه ترین ویژگی بصری Realme UI 4.0 تم Aquamorphic است که ظاهری مدرن و در عین حال تمیز از اندروید ارائه می‌دهد. ویژگی که آن را در گوشی‌های اوپو و وان‌پلاس نیز می‌بینیم.

سخت‌افزار و عملکرد

ریلمی 11 Pro Plus از تراشه Dimensity 7050 5G مدیاتک استفاده می‌کند که این تراشه نسبت به تراشه به کار رفته در realme 9 Pro+ یعنی Dimensity 920 5G پیشرفت جزئی به حساب می‌آید، بنابراین اگر انتظار ارتقای عملکرد بالایی داشتید، متاسفانه خبری از آن نیست.

این پردازنده دارای یک پردازنده هشت هسته‌ای با دو هسته عملکرد Cortex-A78 با فرکانس ۲.۶ گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز است که بر اساس فرآیند ۶ نانومتری ساخته شده است. پردازنده گرافیکی Mali-G68 MC4 نیز ماموریت به دوش کشیدن بار ها گرافیکی را به دوش خواهد کشید.

گوشی realme 11 Pro+ در با رم‌های ۸ و ۱۲ گیگابایت و حافظه ذخیر‌سازی ۲۵۶، ۵۱۲ و یک ترابایت ارائّ می‌شود.

این گوشی همچنین از Dynamic RAM Expansion نیز پشتیبانی می‌کند که می‌توانید از حافظه ذخیره‌سازی برای افزایش حافظه رم کمک بگیرید. لازم به ذکر است که این ویژگی به طور پیش‌فرض و با ۴ گیگابایت رم اضافی فعال است.

تراشه Dimensity 7050 دارای یک پردازنده توانمند است که وظایف تک هسته‌ای یا چند هسته‌ای را به خوبی انجام می دهد. اما گزینه‌های هم رده در گوشی‌های دیگر، برای مثال Exynos 1380 در Galaxy A54 کمی سریع‌تر هستند. لازم به ذکر است که همین امر در مورد پردازنده گرافیکی نیز صدق می‌کند.

اما به طور کلی می‌توان گفت realme 11 Pro+ ویژگی‌های کافی برای رده قیمتی خود ارائه می‌دهد..

کیفیت دوربین: ۲۰۰ مگاپیکسل در یک میان‌رده

گوشی ریلمی ۱۱ پرو پلاس دارای سیستم دوربین سه گانه در پشت و یک دوربین سلفی در جلو است. هر دو دوربین اصلی و سلفی با سنسورهای جدید با وضوح بالا یعنی سنسور Samsung HP3  با ۲۰۰ مگاپیکسل کیفیت برای عکس‌های معمولی و یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی برای عکس‌های سلفی، ارتقا یافته‌اند.

 

دوربین اصلی realme 11 Pro Plus دارای سنسور ۲۰۰ مگاپیکسلی ISOCELL HP3، ۱.۴/۱ اینچی با پیکسل‌های ۰.۵۶ میکرومتری است. در این دوربین یک لنز f/1.69   بیست‌و‌سه میلی‌متری قرار دارد که از فوکوس خودکار Super QPD و Super OIS پشتیبانی می‌کند.

قابلیت فوکوس خودکار «Super QPD» روشی است که سامسونگ می‌گوید می‌تواند تغییرات فاز را در جهت افقی و عمودی تشخیص دهد و فوکوس خودکار قابل اعتمادتری را در طیف وسیع تری از سوژه‌ها ارائه دهد.

سنسور جدید سامسونگ امکان زوم بدون تلفات ۲ برابری و ۴ برابری را در عکس‌ها و ویژگی‌هایی مانند زوم خودکار فراهم می‌کند.

دوربین اصلی از عکاسی با وضوح بالا در گزینه‌های ۲۰۰ و ۵۰ مگاپیکسل پشتیبانی می کند.

دوربین فوق عریض از یک سنسور ۸ مگاپیکسلی Sony IMX 355 در پشت یک لنز ۱۶میلی‌متری f/2.2 استفاده می‌کند که خبری از فوکوس خودکار در این لنز نیست، اما حالت شب برای این لنز در دسترس است

سومین و آخرین دوربین در پشت دوربین ماکرو با سنسور ۲ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4 و فوکوس ثابت در فاصله ۴ سانتی متری است.

کیفیت عکس در روز

دوربین اصلی عکس‌های ۱۲.۵ مگاپیکسلی را در حالت پیش‌فرض ثبت می‌کند. تصاویر گرفته‌شده در روز روشن بسیار با کیفیت هستند، به طوری که جزئیات بسیار زیاد است و هیچ نویزی در این عکس‌ها دیده نمی‌شود.

از طرفی کنتراست بسیار بالا و محدوده دینامیکی عالی است، رنگ ها واقعی هستند و ارائه کلی بسیار خوب است.

در تست زوم دو برابری نیز ادعای ریلمی مبنی بر زوم بدون افت کیفیت ثابت می‌شود و تصاویر گرفته‌شده با این حالت دارای کیفیتی بسیار بالا هستند.

و در مورد لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی باید گفت که برای ثبت با حداکثر کیفیت ۲۰۰ مگاپیکسلی باید از گزینه HI-RES استفاده کنید، توجه کنید که در این حالت امکان زوم کردن وجود ندارد. عکس‌های گرفته شده با حالت ۲۰۰ مگاپیکسلی کمی مصنوعی به نظر می‌رسند چرا که با الگوریتم‌های پیچیده هوش مصنوعی تغیراتی روی آنها اعمال شده است. این تصاویر نویز نسبتا زیادی دارند، اما هنگام بزرگ‌نمایی تصاویر گرفته شده در این دوربین می‌بینیم که افت کیفیت حاصل، بسیار کم است.

حالت پرتره به طور پیش‌فرض روی زوم ۲ برابری است و پرتره‌هایی که با این حالت گرفتیم بسیار جذاب هستند. تشخیص سوژه و تاری پس‌زمینه خوب است، جزئیات قابل قبول است، رنگ ها واقعی هستند و محدوده دینامیکی که توسط HDR خودکار تقویت شده است گسترده و قابل قبول است.

عکس‌های ۸ مگاپیکسلی دوربین فوق عریض با توجه به ماهیت اقتصادی این دوربین از کیفیت خوبی برخوردار هستند.

عکس‌های ۲ مگاپیکسلی گرفته شده با لنز ماکرو نسبتا ضعیف هستند، جزئیات آن‌ها متوسط است، نویز قابل مشاهده است و رنگ‌ها گاهی اوقات کمی غیراشباع هستند.

دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی realme 11 Pro Plus دارای لنز wide است و به همین دلیل است که میانبرهای زوم 0.8x (21mm) و 1x (26mm) را در حالت سلفی مشاهده خواهید کرد.

سلفی‌های ۳۲ مگاپیکسلی زمانی که HDR خودکار فعال شده باشد، قابل قبول هستند. تصاویر در این حالت جذاب هستند، جزئیات خوبی دارند و نویز تصاویر نیز بسیار کم است.

کیفیت عکس در نور کم

دوربین ریلمی ۱۱ پرو پلاس از Auto Nightscape پشتیبانی می‌کند. به طوری که وقتی شرایط نور ضعیف باشد، نماد ماه کوچکی را در صفحه‌نمایش خواهید دید. این بدان معناست که عکس با کمک Nightscape گرفته می‌شود و در صورت میاز می‌توانید با لمس نماد ماه آن را غیرفعال کنید.

توجه کنید که ویژگی Auto Nightscape فقط روی دوربین اصلی با زوم یک برابر و دوربین فوق عریض کار می‌کند.

عکس‌های گرفته شده در دوربین اصلی با Auto Nightscape کیفیت بالایی دارند. این عکس‌ها نوردهی خوبی با دامنه دینامیکی گسترده، اشباع رنگ دلپذیر دارند. جزئیات بی‌نقص نیست، اما کاملا راضی کننده است.

در نهایت باید گفت که خاموش کردن Nightscape به ثبت عکس‌هایی کمی دقیق‌تر و واضح‌تر اما عکسی با محدوده دینامیکی کمتر منجر می‌شود.

کیفیت فیلم‌برداری

گوشی realme 11 Pro Plus با همه دوربین ها به جز دوربین‌های ماکرو فیلم می‌گیرد. دوربین اصلی تا 4K با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه، 1080p در هر دو سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری می‌کند، اما دوربین‌های فوق عریض و سلفی به فیلم برداری با کیفیت 1080P و ۳۰ فریم بر ثانیه محدود شده‌اند.

ویدیوهای ضبط شده با کیفیت 4K از دوربین اصلی زیبا هستند و جزئیات با وضوح بالا، نویز صفر، نمایش رنگی فوق‌العاده و محدوده دینامیکی گسترده را ارائه می‌دهند.

نتیجه نهایی

گوشی realme 11 Pro Plus یک گوشی هوشمند با طراحی جذاب، مشخصات مدرن، دوربین پرچمدار و شارژ فوق العاده سریع است. این گوشی  یک صفحه‌نمایش AMOLED با کیفیت بالا، بلندگوهایی با صدای خوب، عمر باتری و شارژ فوق العاده سریع ارائه می‌دهد.

از طرفی، هرچند تراشه Dimensity 7050 5G سریعترین پردازنده در این رده قیمتی نیست، اما برای یک میان رده قابل قبول است و عملکرد روانی را از همه لحاظ ارائه می‌دهد.

در نهایت علاوه بر تراشه و نبود مقاومت در برابر پاشش آب، شاید بتوان رقبای قدرتمند realme 11 Pro+ در این رده قیمتی از جمله Samsung Galaxy A54 و Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus، را بزرگترین نقطه ضعف این گوشی دانست.

https://pvst.ir/gnn

یک دیدگاه

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو