بانک مرکزی: برخورد انضباطی با دو پرداختیار دلیل مشکل در پلتفرمها بوده است
مانی یکتا مدیرکل نظارت بر نظامهای پرداخت بانک مرکزی اعلام کرد دلیل مشکل در برخی…
۱۴ آبان ۱۴۰۳
۴ آذر ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
دولت هند روز جمعه به شرکتهای شبکه اجتماعی از جمله فیسبوک و یوتیوب هشدار داد تا به کاربران یادآور شوند که براساس قوانین این کشور انتشار دیپفیک و محتوای وقیح یا اطلاعات وارونه غیرقانونی است.
به گزارش پیوست به نقل از رویترز، رجیو چاندراسخار، معاون وزیر تکنولوژی ارتباطات هند در جلسهای پشت درهای بسته گفت بسیاری از شرکتها با وجود معرفی قوانین بازدارنده محتوای «خطرناک» برای کودکان، وقیح یا «جعل هویت دیگری»، هنوز شرایط استفاده خود را به روز نکردهاند.
هند در حالی به شرکتهای شبکه اجتماعی هشدار داده است که نگرانیها درمورد دیپفیک (ویدیوهای واقعیگرایانهای که توسط الگوریتمهای هوش مصنوعی مولد تولید میشوند) بیشتر شده است و هند به گفته یکی از وزرای ارشد خود در حال بررسی قوانین جدید برای مبارزه با آنها است.
چاندراسخار میگوید شرکتها باید با یادآوری هنگام ورود به حساب، کاربران را از وجود این قوانین و غیرقانونی بودن چنین محتوایی آگاه کنند.
او گفت که در غیر این صورت دستوراتی صادر شده و شرکتها مجبور به اقدام در این باره میشوند. به گفته او این مساله یکی از تقاضاهای «غیرملموس» دولت هند به حساب میآید.
وزارت IT هند در یک بیانیه خبری گفت که تمامی پلتفرمها موافقت کردهاند تا خود را با دستورالعملهای محتوای و قوانین دولتی این کشور وفق دهند.
با این حال وزارت و فیسبوک هنوز به درخواست اظهارنظر در رابطه با این هشدار پاسخی ندادهاند.
الفابت، شرکت مادر گوگل و مالک یوتیوب، در بیانیهای اعلام کرد که به توسعه مسئولانه هوش مصنوعی متعهد است و سیاستها و سیستمهای قدرتمندی را برای شناسیایی و حذف محتوای خطرناک در بخشهای و پلتفرمهای مختلف خود در نظر گرفته است.
نارندرا مودی، نخست وزیر هند، نیز در چند روز گذشته در رابطه با رواج و شهرت دیپفیکها اظهار نگرانی کرده است.
مودی در نشست مجازی اعضای G20 در روز چهارشنبه از رهبران جهان خواست تا در کنار هم برای تنظیمگری هوش مصنوعی همکاری کنند و در مورد تاثیر منفی دیپفیکها بر جامعه اظهار نگرانی کرد.
کشورهای متعددی در سراسر جهان به دنبال معرفی قوانین برای تنظیمگری هوش مصنوعی هستند و هند به تازگی مقررات مربوط به شرکتهای شبکه اجتماعی را افزایش داده است. این کشور یکی از بازارهای در حال توسعه شبکه اجتماعی در جنوب آسیا است.
دولت سال گذشته نیز به صورت خصوصی از شرکتها به دلیل عدم حذف اخبار جعلی وبسایتها انتقاد کرد و طی دستوری، پلتفرمها را به حذف محتوای این چنین مجبور کرد.