مدیرعامل سیگما: مجوز زدایی یکی از درخواستهای اصلی بخش خصوصی از دولت است
تعدد سامانهها و کمبود سرمایهگذاری در حوزه شرکتهای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات یکی از چالشهایی…
۲۲ دی ۱۴۰۳
۲۹ آبان ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
مدیرعامل رایتل خبر داد این اپراتور قرار است تبدیل به اپراتور اشتغال شود.
به گزارش پیوست، حسین ملازاده، مدیرعامل رایتل در مراسم امضای تفاهمنامه فاز دوم طرح رصد و پایش اشتغال وزارت کار گفت: این پروژه با همکاری وزارتخانه از ۲۱ خرداد سال جاری آغاز شده است و هدف آن راستی آزمایی طرحهای اشتغال است. کل پروژههای ثبتشده قریب ۲ میلیون پروژه بوده و ۹۱۴ هزار تماس خروجی انجام شده که از میان آنها ۵۲۵ هزار عدد تماس موفق ثبت شده است. از این میزان ۵۰۹ هزار به صورت تلفنی رسیدگی شده است.
او ادامه داد: در تلاشیم در آینده تماس ورودی هم به این طرح اضافه کنیم که شکایت مردم ثبت شود. به این نتیجه رسیدیم که باید زیستبوم اشتغال را بالغتر از گذشته کنیم. برای همین رایتل تبدیل به اپراتور اشتغال میشود. دغدغه رایتل این است موضوعات کلان مملکت را دنبال کند و با همکاری دستگاههای اجرایی جلو ببرد. رایتل از زیرساخت های مخابراتی، دانش، مهارت، نیروهای متخصص، ظرفیت حقوقی، بازاریابی، امکان تخصیص سیمکارت، ارائه طرحهای تجاری ویژه و سامانه تلفنی در این راستا استفاده میکند.
ملازاده بر اهمیت تولید کلاندادهها در این طرح نیز تاکید کرد.
او همچنین گفت: این طرح در نهایت قرار است به خدمات ملی کسبوکار تبدیل شود. میخواهیم در سال اول یک میلیون و ۵۰۰ هزار کاربر به ثبت برسانیم و به ده درصد آنها مشاوره دهیم. بعد از سه سال نیز به ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر خواهیم رسید.
صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم گفت: از شرکت ارتباطات رایتل دیدار کردیم و کارهای خوبشان را دیدیم. امروز نبرد حاکم بر جهان، نبرد رسانهای است و شبکههای مخابراتی مهمترین زیرساخت این نبرد هستند. شرکتهای مخابراتی ما باید تلاش کنند برد بینالمللی خود را افزایش دهند. از رایتل تقاضا داریم بستر داخلی و خارجی افزایش پهنای باند را تا حد امکان فراهم کند.
وزیر کار افزود: تا کنون در این طرح ۸۰ درصد صحتسنجی داشتیم و بخشی از آن هم نیازمند بارگذاری اطلاعات جدید است. دادههای این مراکز، ایجاد یک میلیون فرصت شغلی را تایید میکنند. از سه ماهه اول ۱۴۰۱ تا سه ماهه اول ۱۴۰۲، ۹۰۷ هزار فرصت شغلی خالص ایجاد شده است. بعد از یک دهه رکود به رشد اقتصادی ۴ درصد رسیدیم و حتی در بهار سال ۱۴۰۲ وارد کانال ۷ درصد شدیم.
محمود کریمی بیرانوند، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار نیز بیان کرد: در فاز دوم صرفا تماسگیرنده نیستیم و خدمات دیگری را نیز ارائه خواهیم داد. از ابتدای راهاندازی ۶۰۰ هزار تماس گرفته شده و با اولویت کسانی بوده که درخواست تسهیلات کردهاند. با اسناد و مدارک و این سیستم نظارتی سختگیرانه مشخص است یک میلیون شغل به مردم ارائه کردهایم. در فاز دوم خبرهای خیلی بهتری به مردم خواهیم داد.