skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل بانک تجارت: کر جدید بانک تجارت ۴۰ درصد پیشرفت کرده است

۲۵ تیر ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

مدیرعامل بانک تجارت از اجرای ۴۰ درصدی استقرار کر جدید این بانک خبر داد. همچنین گزارش عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ فناوری اطلاعات بانک تجارت نشان از حرکت آنها به سمت بانکداری باز، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، یکپارچه‌سازی سامانه‌ها، راه‌اندازی آزمایشگاه امنیت و تامین مالی زنجیره‌ای دارد.

به گزارش پیوست، اولین رویداد سالانه هلدینگ فناوری بانک تجارت(تفتا) برگزار شد. در این رویداد هشت شرکت زیرمجموعه هلدینگ تفتا به گزارش عملکرد خود پرداختند. محمد فرجود مدیرعامل هلدینگ تفتا بر مسیر رشد این هلدینگ و خلق شرکت‌های جدید تاکید کرد و از ایجاد هم‌افزایی میان شرکت‌های زیرمجموعه تفتا ابراز امیدواری کرد.

هادی اخلاقی مدیرعامل بانک تجارت از عملیاتی شدن کر بانک جدید بانک تجارت خبر داد و گفت: کر جدید بانک تجارت در سال گذشته اجرایی شد و قرار است بانکداری جامع را تحقق بخشد. امروز بیش از ۴۰ درصد این کر اجرایی شده است و امیدواریم تا پایان شهریورماه فاز اول به اتمام برسد.

او در ادامه به توسعه بخش‌های مختلف بانکی به شکل متقارن بانک پرداخت و گفت: توسعه متقارن در تمام حوزه‌ها با تمرکز بر فناوری به دست می‌آید. بانکداری جامع را برای پاسخگویی به نیازمندی مشتریان خواهیم داشت. در سال جاری محصولات زنجیره تامین مالی اولویت پیدا کرده است. امیدواریم در حوزه  بانکداری خرد شاهد توسعه بیشتری در سال جاری باشیم.

در این رویداد شرکت‌های تکنو تجارت، سیمرغ تجارت، شایان تجارت، چابک تجارت، شرکت کارت اعتباری ایران کیش، توسعه ارتباطات الکترونیک تجارت ایرانیان (تاتا)، زیرساخت فناوری تجارت ایرانیان (زفتا) و شرکت داتا، حضور داشتند.

شرکت زفتا از مهاجرت از زیرساخت‌های قدیمی به زیرساخت جدید در سه ماه اول اطلاع داد. همچنین در حوزه ارائه راهکارهای امنیت اطلاعات از راه اندازی آزمایشگاه تخصصی در حوزه امنیت و راه اندازی مرکز واکنش به اختلالات و رخدادهای سایبری خبر داد. این شرکت عنوان کرد که در ۱۷۰ سامانه بانکی آزمون نفوذپذیری را انجام داده است و یکپارچه‌سازی شبکه‌های ارتباطی بانک را در دستور کار دارد.

شرکت تاتا نیز از ایجاد زیرساخت‌های نرم‌افزارهای متنوع برای بانک سامانه‌های جامع بانکداری خرد و طراحی سامانه‌های تخصصی و شخصی‌سازی و مهندسی داده‌ها و پلتفرم‌های سرویس‌گرا را در برنامه خود دانست. این شرکت مدعی شد برای بانک تجارت ۶۰ سامانه تخصصی مالی و ۱۲ سامانه جامع بانکی خرد و ۴ پلتفرم پلتفرم یکپارچه‌سازی تولید کرده است. شرکت تاتا از اتصال ۳۵۰۰ خودپرداز به سوئیچ کارت جدید بانک و استفاده ۱۸۰۰ شعبه بانک و ۷۴۰۰ کاربر و ۱۲ میلیون تراکنش روزانه در ساملنه منظومه خبر داد.

شرکت سیمرغ تجارت از  تعریف ماموریت جدید بانک تجارت در حوزه بانکداری خرد به این شرکت گفت و اپلیکیشن باجت را حاصل ماموریت جدید بانک تجارت عنوان کرد. این شرکت ماموریت خود را تبدیل شدن به بانک دیجیتال تجارت در حوزه بانکداری خرد، ارز‌ش‌آفرینی با همکاری و سایر نقش‌آفرینان اکوسیستم و تمرکز بر تجربه مشتری و استفاده از تکنولوژی‌های نوین مطرح کرد. این شرکت مدعی شد که ۵۰ درصد از وام‌های ازدواج شهر تهران از طریق باجت پرداخت شده و تاکنون ۱۳۰ هزار اعتبار خرید به مبلغ ۱۵۴۰ هزار میلیارد تومان و ۶۰ هزار تسهیلات به مبلغ ۱۴۰۰ هزار میلیاردتومان را به مشتریان باجت اعطا کرده است.

شایان تجارت نیز به عنوان سامانه کسب و کاری بانک تجارت از فعالیت در زمینه تامین مالی زنجیره تامین، بانکداری تجاری و بهره‌برداری از سامانه اکوتام برای بازیگران اصلی صنعت بانکی کشور اطلاع داد. شرکت چابک تجارت نیز به ارائه عملکرد خود در  پشتیبانی از صدای مشتریان پرداخت.

شرکت داتا از چگونگی فعالیت خود در حوزه استخراج اطلاعات و داده و شخصی سازی داده برای استفاده مشتریان گفت و استانداردسازی داده‌ها و تولید سامانه‌های مبتنی بر داده و تحلیل بصری را از حوزه‌های فعالیتی خود معرفی کرد.

شرکت پرداخت الکترونیک ایران کیش نیز ارائه درگاه اینترنتی، ارائه نرم‌افزار موبایلی پات لایف، درگاه پرداخت موبایلی و بازارچه اصناف را به عنوان خدمات پرداخت الکترونیک آنلاین و ارائه انواع کارتخوان و صندوق فروشگاهی و حضور در طرح کالابرگ الکترونیکی را از جمله فعالیت‌های پرداختی خود در حوزه حضوری عنوان کرد. این شرکت میانگین مبلغ تراکنش‌های خود را ۱۹۳ هزار میلیارد تومان و تعداد کارتخوان‌های فعال را ۱ میلیون و صد هزار مطرح کرد.

شرکت تکنوتجارت نیز از تعامل با استارتاپ‌ها اطلاع داد و خود را درگاهی برای تعامل استارتاپ‌ها با اکوسیستم بانک تجارت دانست. این شرکت حوزه فعالیت خود را نوآوری باز، سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شتابدهی و مدیریت پرتفو عنوان کرد و از سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد تومان در استارتاپ‌ها خبر داد. این شرکت ۷۰ درصد از سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیاردی خود را در سال گذشته انجام داده است.

https://pvst.ir/ffu

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو