کمپینهای رفتاری جهت مصرف بهینه انرژی؛ استفاده بهینه با آگاهی
کمپینهای رفتاری با هدف افزایش آگاهی عمومی در مورد صرفهجویی انرژی در سطح جهانی از…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۵ خرداد ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
علیبابا، غول تجارت الکترونیک چین، گستره نفوذ وبسایتهای تجارت الکترونیک خود را به اروپا گسترش میدهد. نماینده این شرکت میگوید این اقدام گام مهمی در توسعه بینالمللی غول چینی محسوب میشود.
به گزارش پیوست به نقل از CNBC، این بیانیه دو ماه پس از آن منتشر شده است که علیبابا، بزرگترین شرکت تجارت الکترونیک چین، از برنامههای خود برای تقسیم کسبوکار به شش واحد خبر داد. این اقدام با هدف ارائه قدرت و خودمختاری بیشتر به هرکدام از بخشها انجام میگیرد.
مایکل ایوانز، نماینده علیبابا، گفت این شرکت یکی از بزرگترین خدمات تجارت الکترونیک چین به نام Tmall را به اروپا میآورد.
ایوانز در کنفرانس ویوا تک (Viva Tech) پاریس، گفت: «خب شما چیزی شبیه به Tmall ما در چین را خواهید دید که به Tmall اروپا تبدیل میشود، به این معنا که برندهای بومی و مشتریان محلی این بازار را خدمترسانی میکند.»
ایوانز میگوید علیبابا در حال حاضر یک پروژه مقدماتی را در اسپانیا آغاز کرده است که «به تمام اروپا گسترش مییابد.»
تیمال در چین وبسایت و اپلیکیشنی از علیبابا است که روی فروش برندهای خارجی به مشتریان چینی متمرکز است.
راهاندازی تیمال در اروپا حاکی از تحول استراتژی علی بابا در عرصه تجارت الکترونیک بینالمللی است.
در حالی که تلاش شاخه بینالمللی علیبابا برای ورود به بازارهای بینالمللی اقدام جدیدی نیست اما علیبابا پیش از این در بازار اروپا بیشتر روی AliExpress تمرکز داشت. با اینکه علیاکسپرس کالاهایی را از چین به اروپا منتقل کرده است اما ارسال طولانی مدت باعث شده تا بسیاری با وجود قیمت رقابتی رغبتی به خرید از این پلتفرم نداشته باشند.
با این حال ایوانز میگوید که تیمال در اروپا بر فروش برندهای بومی به خریداران بومی تمرکز می کند. مشخص نیست که آیا این خدمت جدید با علیاکسپرس ادغام میشود و یا شاهد خدمتی جداگانه هستیم.
یکی از شش واحدمستقل علیبابا گروه تجاری تائوبائو تیمال نام دارد که برروی دو محصول تجارت الکترونیک این شرکت در چین تمرکز دارد. واحد دیگری به نام تجارت دیجیتال جهانی نیز برروی توسعه تجارت الکترونیک این شرکت در سطح بینالمللی متمرکز است.
ایوانز میگوید: «اروپا اولویت اصلی تمامی کسبوکارهایی است که حضور بینالمللی دارند. منظور من از این به ویژه کسبوکارهای تجارت بینالمللی، کسبوکار ابری و کسبوکار لجستیک است.»