skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

لیست بهترین افزونه‌های گوگل کروم، ۴۰ ابزار کاربردی با لینک نصب

ابوالفضل پارسائی نویسنده میهمان

۱۴ خرداد ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۱۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

ده‌ها هزار افزونه متفاوت برای گوگل کروم طراحی شده است که نصب همه آن‌ها با هم غیرمنطقی و غیرممکن است! به همین دلیل، ما لیست بهترین افزونه ها برای گوگل کروم را تهیه کردیم تا به کمک آن بتوانید بیشترین استفاده را از مرورگر کروم ببرید و تمام نیازهای خود را برطرف کنید. افزونه‌های منتخب در دسته‌بندی‌های مشخص قرار گرفته‌اند.

تمامی افزونه‌های انتخاب شده در این لیست کارایی بالایی دارند و توسط بسیاری از افراد جهان استفاده می‌شوند؛ به‌طوری که اگر از آن‌ها اطلاع نداشته باشید و آن‌ها را نصب نکنید انگار از جهان عقب هستید! علاوه بر معرفی هر افزونه، لینک دانلود آن به همراه تصویر و توضیحات برای شما تهیه شده است. با ما همراه باشید.

افزونه گوگل کروم چیست؟

افزونه گوگل کروم (Google Chrome extension) یک برنامه نرم‌افزاری کوچک است که ویژگی‌های جدیدی را اضافه می‌کند یا رفتار مرورگر وب گوگل کروم را تغییر می‌دهد. برنامه‌های افزودنی را می‌توان برای انجام کار‌هایی مانند مسدود کردن تبلیغات، تغییر ظاهر کروم یا افزودن عملکرد جدید به وب سایت‌ها استفاده کرد.
برای نصب یک افزونه (برنامه افزودنی یا اکستنشن)، فروشگاه وب کروم را باز کنید و افزونه مورد نظر خود را جستجو کنید. هنگامی که آن را پیدا کردید، روی دکمه افزودن به کروم کلیک کنید. کروم از شما می‌خواهد که تأیید کنید که می‌خواهید افزونه را نصب کنید. برای نصب آن روی «افزودن افزونه» کلیک کنید.
پس از نصب یک برنامه افزودنی، به نوار ابزار کروم اضافه می‌شود. می‌توانید روی نماد برنامه افزودنی کلیک کنید تا آن را باز کنید یا به تنظیمات آن دسترسی پیدا کنید.
هزاران افزونه برای کروم موجود است. برای یافتن برنامه‌های افزودنی، می‌توانید فروشگاه وب کروم را مرور کنید یا با استفاده از نوار جستجوی کروم آن‌ها را جستجو کنید.
هنگام انتخاب یک برنامه افزودنی، مهم است که بررسی‌ها و رتبه‌بندی‌ها را بخوانید تا مطمئن شوید که ایمن است و آنچه را که می‌خواهید انجام می‌دهد. همچنین باید مطمئن شوید که برنامه افزودنی با نسخه کروم شما سازگار است. افزونه‌ها می‌توانند راهی عالی برای سفارشی کردن کروم و افزودن ویژگی‌های جدید به آن باشند.

افزونه‌های شبکه اجتماعی برای گوگل کروم

افزونه‌های این دسته با شبکه‌های اجتماعی سروکار دارند و برای مثال به کمک آن‌ها قابلیت ذخیره پست‌ها و مطالب موجود وجود دارد. در ادامه محبوب‌ترین آن‌ها را معرفی می‌کنیم:

۱. افزونه Save to Pinterest

به کمک این افزونه عکس‌های موجود در شبکه اجتماعی Pinterest را ذخیره کنید و هر موقع که لازم بود، به آن‌ها دسترسی داشته باشید. برای ذخیره عکس‌ها کافی است که روی هر عکس موردنظر در Pinterest کلیک کنید و روی Save کلیک کنید تا عکس ذخیره شود.

۲.افزونه Buffer

Buffer به شما کمک می‌کند تا تمام حساب‌های شبکه اجتماعی از جمله اینستاگرام، فیس‌بوک، توییتر، لینکدین، پینترست و تیک‌تاک را به آن متصل کنید و مدیریت پست‌های خود را انجام دهید. به کمک این افزونه در گوگل کروم تمام پست‌های خود را به صورت کامل برای پخش در تمام شبکه‌های اجتماعی موردنظر زمان‌بندی کنید و مدیریت آن‌ها را به Buffer بسپارید.

 

۳.افزونه APP For IG DM

این افزونه کاربردی گوگل کروم به شما کمک می‌کند تا به دایرکت اینستاگرام خود به صورت کامل دسترسی داشته باشید و بتوانید به راحتی پیام‌های خود را در دایرکت برای دیگران ارسال کنید. این افزونه دارای ربات پاسخ‌دهی هوشمند است که با فعال‌سازی آن امکان جواب خودکار به دایرکت‌های اینستاگرام وجود دارد.

۴.افزونه Save to Facebook

به کمک این افزونه قابلیت ذخیره کردن تمام پست‌ها و عکس‌های موردنظر و دلخواه فیس‌بوک وجود دارد.

افزونه‌های امنیت و حریم شخصی برای گوگل کروم

افزونه‌های این دسته به شما کمک می‌کنند تا از امنیت اطلاعات و دستگاه خود در برابر فضای بی‌کران اینترنت محافظت کنید و جلوی باز شدن تبلیغات و صفحات ناخواسته را بگیرید.

۵.افزونه Click&Clean

افزونه Click&Clean در گوگل کروم به شما اجازه می‌دهد تا فایل‌های اضافه، تاریخچه سرچ مرورگر، تاریخچه دانلود فایل‌ها و کوکی‌های مرورگر را به صورت کامل پاک کنید؛ این افزونه همچنین به شما این امکان را می‌دهد تا فایل‌های اضافی موجود در کامپیوتر خود را حذف کنید و فضای هارد را از فایل‌های بیهوده خالی کنید.

۶.افزونه Total Adblock

این افزونه با بلاک کردن تبلیغات و صفحات غیرمنتظره به شما کمک می‌کند تا به راحتی در فضای اینترنت جستجو کنید و دیگر نگران بالا آمدن صفحات تبلیغاتی نباشید. با افزونه Total Adblock کوکی‌های کروم نیز حذف می‌شوند.

۷.افزونه Adblock Plus

این افزونه گوگل کروم جلوی بالا آمدن صفحات تبلیغاتی و پخش بنرهای ویدئویی ناخواسته را می‌گیرد. با Adblock Plus دیگر حین باز کردن سایت‌های موردنظر با پاپ‌آپ‌های مزاحم و اذیت کننده مواجه نخواهید شد؛ همچنین اگر در برخی از پاپ‌آپ‌ها و صفحات تبلیغاتی ویروس یا برنامه مخربی وجود داشته باشد، با وجود این افزونه دیگر نگرانی از بابت آن‌ها نخواهید داشت.

۸.افزونه DuckDuckGo Privacy Essentials

با نصب این افزونه موتور جستجوگر پیش‌فرض شما به duckduckgo تغییر می‌کند. این موتور جستجو از اطلاعات شما محافظت می‌کند و باعث می‌شود تا در فضای وب امنیت داشته باشید. با این افزونه دیگر امکان ردیابی اطلاعات و آی‌پی شما توسط سایر سایت‌ها وجود ندارد.

۹.افزونه uBlock Origin

با uBlock Origin تمام تبلیغات و پاپ‌آپ‌های مزاحم مسدود می‌شوند و دیگر به نمایش درنمی‌آیند.

۱۰.افزونه Privacy Badger

این افزونه گوگل کروم به وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌های اینترنتی اجازه دیدن اطلاعات شما و ردیابی آن را نمی‌دهد. اگر وارد وب‌سایتی شوید که به طور مخفیانه تلاش به دزدیدن اطلاعات یا ردیابی شما داشته باشد، Privacy Badger سریعاً آن را مسدود می‌کند.

افزونه‌های کاربردی گوگل کروم برای استفاده روزمره

افزونه‌های قرار گرفته در این لیست به شما کمک می‌کنند تا کارهای روزمره خود را با سادگی بیشتری به انجام برسانید و در مدیریت و انجام آن‌ها بهتر عمل کنید.

۱۱.افزونه Google Mail Checker

به کمک این افزونه تعداد ایمیل‌های جدید که خوانده نشده‌اند به نمایش درمی‌آید و شما به راحتی با یک کلیک ساده به آن‌ها دسترسی پیدا می‌کنید.

۱۲.افزونه StayFocusd

با این افزونه برای میزان استفاده از هر وب‌سایت زمان تعریف می‌کنید و سایت موردنظر بعد از گذشت مدت زمان تعیین شده برای کل روز مسدود می‌شود. انجام این کار به شما کمک می‌کند تا روی کارهای خود تمرکز کنید. برای مثال فرض کنید که باید با کامپیوتر پروژه‌های خود را به انجام برسانید؛ اما حدود 3 ساعت از زمان ارزشمند خود را صرف دیدن ویدئوهای یوتیوب کرده‌اید و انرژی خود را هدر داده‌اید! این افزونه با تعریف زمان برای سایت‌ها به شما کمک می‌کند تا متمرکز بمانید و وقت خود را در بخش‌های بیهوده هدر ندهید.

۱۳.افزونه Raindrop.io

این افزونه به شما کمک می‌کند تا صفحات مختلف اینترنت را در دسته‌های مشخص شده ذخیره کنید تا بعداً به آن‌ها دسترسی داشته باشید. به ذخیره کردن صفحات اینترنت (Bookmark) می‌گویند. با Raindrop.io تمام لینک‌ها و صفحات ذخیره شده توسط شما در دسته‌های مختلف از جمله ویدئوها، عکس‌ها، صفحات pdf و… به صورت منظم قرار می‌گیرد.

۱۴.افزونه Todoist

کافی است لیست کارهایی که باید در طور روز به انجام برسانید را در Todoist وارد کنید تا بتوانید آن‌ها را به بهترین شکل مدیریت کنید و بعد از انجام هرکدام، کنارش تیک بزنید. این افزونه به شما کمک می‌کند تا روی کارهایی که باید انجام دهید به اندازه کافی تمرکز داشته باشید و آن‌ها را از یاد نبرید.

۱۵.افزونه Kami

به کمک Kami امکان کشیدن انواع خطوط و شکل‌ها روی فایل‌های PDF وجود دارد. این افزونه برای دانش‌آموزان، دانشجویان و معلم‌ها بسیار مناسب است و به نوعی کمک می‌کند تا صفحه لپ‌تاپ و کامپیوتر به یک تخته هوشمند تبدیل شود. میزان تعامل دانش‌آموزان برای درس خواندن به کمک این افزونه افزایش پیدا می‌کند.

۱۶.افزونه Noisli

با نصب Noisli قابلیت پخش موسیقی‌های بی‌کلام برای افزایش تمرکز و بازدهی کاری وجود دارد. این افزونه به شما کمک می‌کند تا سرعت کار خود را افزایش دهید و روی پروژه‌های خود متمرکز بمانید؛ مخصوصاً اگر مجبور باشید در یک جای شلوغ یا پر سروصدا کار کنید!

۱۷.افزونه Tab Resize

این افزونه گوگل کروم صفحه نمایش لپ‌تاپ یا کامپیوتر شما را چند نیمه مختلف تقسیم می‌کند تا بتوانید به طور هم‌زمان در چند صفحه مختلف اینترنتی فعالیت کنید. برای مثال وقتی صفحه نمایش را به دونیمه تقسیم کنید، در یک طرف وارد اینستاگرام می‌شوید و در طرف دیگر صفحه نمایش امکان وارد شدن به ایمیل‌ها و خواندن آن‌ها وجود دارد.

۱۸.افزونه Pushbullet

این افزونه گوگل کروم به شما کمک می‌کند تا پیام‌ها و زنگ‌های خود را مدیریت کنید. کافی است که گوشی موبایل خود را به این افزونه متصل کنید؛ سپس قابلیت دیدن تمامی پیام‌ها و حتی نوتیفیکیشن‌های تماس وجود دارد. محدودیتی در تعداد گوشی‌های متصل به افزونه نیست.

۱۹.افزونه imagus

این افزونه عکس‌های کوچک موجود در فضای اینترنت را در ابعاد بزرگ و با وضوح بیشتر به نمایش در‌می‌آورد. کافی است تا موس کامپیوتر یا لپ‌تاپ خود را روی عکس‌های کوچک اینترنت ببرید تا به شکل بزرگ و با جزئیات قابل مشاهده باشند.

۲۰.افزونه Marinara

با Marinara امکان تعیین وقت برای میزان کار و میزان استراحت وجود دارد. این افزونه به شما کمک می‌کند تا زمان کار خود را مشخص کنید و بعد از اتمام آن، با شنیدن صدای نوتیفیکیشن به استراحت بپردازید. Marinara به شما کمک می‌کند تا بین کار و استراحت خود تعادل به وجود بیاورید.

۲۱.افزونه Bitwarden

این افزونه گوگل کروم به شما اجازه می‌دهد تا تمام کلمات عبور مربوط به سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف را ذخیره کنید و دیگر از بابت فراموشی آن‌ها نگرانی‌ای نداشته باشید.

۲۲.افزونه Save image as Type

Save image as Type به شما این امکان را می‌دهد تا عکس‌های دلخواه موجود در فضای اینترنت را با فرمت مورد نظر مانند jpg یا png ذخیره کنید؛ همچنین به کمک این افزونه گوگل کروم امکان ذخیره عکس‌هایی با فرمت webp به شکل jpg یا png وجود دارد.

۲۳.افزونه Google Docs Offline

با Google Docs Offline می‌توان فرایند ذخیره یا ویرایش داکیومنت‌های گوگل را به انجام رساند.

۲۴. افزونه Google Translate

با Google Translate قابلیت ترجمه متون موجود در صفحات اینترنت و یا تغییر زبان آن‌ها وجود دارد. این افزونه گوگل کروم از تمام زبان‌های زنده دنیا پشتیبانی می‌کند و توانایی ترجمه تمامی آن‌ها را دارد.

۲۵.افزونه Voice in

این افزونه صحبت‌های شما را به صورت متن در‌می‌آورد. Voice in از زبان فارسی پشتیبانی می‌کند و با نصب و فعال کردن آن به‌راحتی صحبت‌های خود را به صورت متن دربیاورید و از آن‌ها در بخش‌های مختلف استفاده کنید.

۲۶.افزونه Video Downloader Plus

این افزونه به شما کمک می‌کند تا ویدئوهای موجود در انواع وب‌سایت‌ها را به راحتی در لپ تاپ یا کامپیوتر خود دانلود کنید.

افزونه‌های مربوط به ظاهر و عملکرد مرورگر کروم

به کمک افزونه‌های عنوان شده در زیر امکان شخصی‌سازی ظاهر و عملکرد مرورگر کروم وجود دارد.

۲۷.افزونه Momentum

این افزونه داشبورد مرورگر کروم شما را به صورت کلی تغییر می‌دهد. با فعال‌سازی این افزونه هر روز روی داشبورد مرورگر کروم شما جملات انگیزشی و عکس‌های جدید قرار می‌گیرد؛ همچنین ویژگی‌های دیگری از جمله لیست کارهای قابل انجام و آب‌وهوا روی صفحه به نمایش درمی‌آید.

۲۸.افزونه Panic Button

با نصب این افزونه یک گزینه به صفحه مرورگر گوگل کروم اضافه می‌شود که با کلیک کردن روی آن، تمامی تب‌ها و صفحاتی که در مرورگر باز هستند به طور یک‌جا بسته می‌شوند.

۲۹.افزونه Chrome Remote Desktop

به کمک این افزونه کاربردی امکان اتصال به یک مرورگر کروم دیگر از راه دور وجود دارد. اتصال‌های برقرار شده با سایر مرورگرهای کروم کاملاً امن هستند و مشکلی از لحاظ امنیت وجود ندارد.

۳۰.افزونه Dark Reader

افزونه Dark Reader ظاهر مرورگر و وب‌سایت‌هایی که به آن‌ها مراجعه می‌کنید را به طور کلی به رنگ مشکی در‌می‌آورد. این افزونه به این دلیل طراحی شده است تا به چشم‌های شما آسیب کمتری وارد شود و به همین دلیل علاوه بر تیره شدن بخش‌های مختلف سایت‌ها، متن‌های موجود در آن‌ها با رنگ روشن‌تر و وضوح بیشتری به نمایش درمی‌آید و قابلیت برجسته کردن آن‌ها را دارد.

۳۱.افزونه Magnifying Glass

این افزونه به شما کمک می‌کند تا بخش‌های مختلف صفحات اینترنتی را بزرگ کنید. به کمک Magnifying Glass امکان خواندن متن‌های کوچک و جزئیات ریز موجود در وب‌سایت‌ها به راحتی میسر شده است.

۳۲.افزونه Turn Off the Lights

با استفاده از این افزونه، فضای مرورگر کروم به هنگام پخش یک ویدئو در یوتیوب تیره و مات می‌شود تا شما بتوانید بدون هیچ‌گونه مزاحمت و پرتی حواس ویدئوی خود را مشاهده کنید.

۳۳.افزونه Speedtest

با افزونه Speedtest تنها با یک کلیک، می‌توان سرعت اینترنت را بررسی کرد. میزان سرعت آپلود و دانلود اینترنت شما با افزونه Speedtest مورد بررسی قرار می‌گیرد.

۳۴.افزونه Earth View from Google Earth

با فعال شدن این افزونه هر بار که یک تب جدید در گوگل باز می‌کنید، یک عکس رنگی از کره زمین به نمایش درمی‌آید.

۳۵.افزونه New tab page

این افزونه به شما اجازه می‌دهد تا برای مرورگر کروم یک داشبورد اختصاصی طراحی کنید. داشبورد اختصاصی شما می‌تواند دارای امکاناتی از قبیل کارهای قابل انجام، صفحات ذخیره شده (Bookmarks) و اخبار روزانه باشد.

۳۶.افزونه Screencastify

Screencastify برای مرورگر کروم طراحی شده است و به شما این امکان را می‌دهد تا از تب‌ها و صفحات مختلف مرورگر خود فیلم بگیرید.

افزونه‌های مربوط به سئو

در ادامه افزونه‌هایی را لیست کرده‌ایم که به عنوان ابزارهای مفید برای سئوی سایت شناخته می‌شوند.

۳۷.افزونه FatRank

FatRank به شما کمک می‌کند تا رتبه یک وب‌سایت را در هر کلمه کلیدی مورد نظر به صورت دقیق مشاهده کنید.

۳۸.افزونه MozBar

این افزونه باعث می‌شود تا بتوانید میزان اعتبار دامنه و اعتبار صفحات مختلف یک وب‌سایت را به صورت دقیق مشاهده کنید؛ همچنین درصد میزان چگالی کلمه کلیدی در یک صفحه به کمک افزونه MozBar قابل بررسی است.

۳۹.افزونه SEOquake

با SEOquake امکان دیدن میزان سختی یک کلمه کلیدی، تعداد لینک‌های خارجی یک صفحه، تعداد کلمات یک مقاله و… به صورت کامل وجود دارد.

۴۰. افزونه Ahrefs SEO Toolbar

این افزونه کاربردی سئوی On-Page سایت شما را تحلیل می‌کند و ایرادات موجود را به صورت پیشنهادات قابل حل به شما ارائه می‌دهد. با این افزونه Ahrefs امکان مشاهده لینک‌های ناقص موجود در سایت نیز وجود دارد.

سخن پایانی

در این مقاله به طور کامل و جامع درمورد تمام افزونه‌های کاربردی موجود برای مرورگر کروم صحبت کردیم و توضیحات مربوط به آن را خدمت شما ارائه دادیم. توجه داشته باشید که نصب کردن تعداد زیاد افزونه روی مرورگر موجب سردرگمی و اذیت شما می‌شود؛ در نتیجه تنها افزونه‌هایی را نصب کنید که از آن‌ها استفاده می‌کنید و برای شما مفید واقع می‌شوند.

به نظر شما چه افزونه‌های کاربردی دیگری برای مرورگر کروم وجود دارد؟ شما تجربه استفاده از کدام افزونه‌های معرفی شده در این مقاله را داشته‌اید؟ نظر خود را در زیر همین مقاله برای ما بنویسید. منتظر خواندن تجربیات و سخنان ارزشمند شما هستیم.

 

منابع:

beebom

guru99

hubspot

 

https://pvst.ir/f22

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو