رادار نمایش حملات DDoS به زیرساخت ارتباطی کشور منتشر شد
شرکت ارتباطات زیرساخت برای نمایش لحظهای حملات DDoS به زیرساخت ارتباطی کشور یک رادار آنلاین…
۲۰ آذر ۱۴۰۳
۸ آبان ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۹ آبان ۱۴۰۱
VODکمک آموزشی فیلیمومدرسه با رویکرد «تحول و کیفیسازی کمک آموزشی» و با محوریت «لذت یادگیری» و «عدالت آموزشی» خدمات آموزشی خود را برای سیستان و بلوچستان، زاهدان و بیش از ۴۰۰ شهر دیگر رایگان ارائه میدهد.
به گزارش پیوست، وی او دی کمک آموزشی«فیلیمومدرسه» خدمات آموزشی خود را برای مناطق محروم مانند سیستان و بلوچستان، زاهدان و بیش از ۴۰۰ شهر دیگر رایگان ارائه میدهد و مناطق نیمهمحروم نیز از این خدمات با تخفیف بهرهمند خواهند شد. همچنین برای دیگر مناطق،کاربران با خرید اشتراک ماهانه امکان دسترسی به محتوا را خواهند داشت.
فیلیمو مدرسه از آذر سال ۹۹ کارش را شروع کرد و برای پایه اول تا نهم کلاسهایی را تدارک دید که دانشآموزان هر جایی که باشند بتوانند از آن استفاده کنند. «فیلیمومدرسه»، با رویکرد «تحول و کیفی سازی کمک آموزشی» و با محوریت «لذت یادگیری» و «عدالت آموزشی» حالا با بیش از ۱۵۰ معلم ، دبیر و استاد با تکنیکهای آموزش خلاق به سرپرستی علی عبدالعالی، دانشیار دانشگاه علم و صنعت،پژوهشگر و ایده پرداز در تلاش است طبق آموزشهای نوین کارش را ادامه دهد.
علاوه بر اینکه تمامی دروس فیلیمومدرسه از پیشدبستانی تا پایه نهم برای دانش آموزانی که در افغانستان ساکن هستند، رایگان است. این تصمیم در جهت کمک به دانش آموزان افغانستانی با توجه به شرا یط سخت تحصیل در افغانستان گرفته شده است.
درسهای فیلیمو مدرسه در قالب برنامههای آموزشی و سرگرمکننده همزمان با سرفصلهای آموزش و پرورش به صورت هفتگی بر بستر پلتفرم «فیلیمو مدرسه» بارگذاری میشود و در فرمها و فرمتهای مختلف برنامهسازی از جمله رئال، بازی ، عروسک، موشن گرافیک ارائه میشود.
کاربران برای استفاده از فیلیمومدرسه کاربران میتوانند وارد سایت فیلیمومدرسه شوند و بعد از انتخاب کردن پایه تحصیلی در اولین مرحله به برنامه یادگیری هفتگی سر بزنند. در بخش دیگر هم قسمتی با عنوان «از چه درسی شروع میکنی؟» وجود دارد که دانشآموز با خواندن هر درس و تماشای آن امتیازی دریافت میکند.
در کنار اینها دفتر والدین هم وجود دارد که به والدین کمک میکند تا به صورت جزیی در جریان مطالعات فرزندشان قرار بگیرند و از نقاط ضعف و قوت او باخبر شوند. در کنار این بخشها بخش «مهارتهای تازه یادبگیر» نیز به دانشآموزان کمک میکند که با درست کردن کاردستی و گاهی آزمایشهای علمی مهارتآموزی را یاد بگیرند و در آن مهارت پیدا کنند.