فیلترینگ یوتیوب را بردارید، مردم خودشان انتخاب میکنند
محمدجواد شکوری، مدیر گروه صبا ایده به اظهارت شب گذشته رسول جلیلی عضو حقیقی شورای…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۱۸ مهر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۹ مهر ۱۴۰۱
معاون جدید علمی و فناوری ریاستجمهوری معتقد است: اینترنت واقعاً خوب توسعه پیدا کرده است از همین رو میخواهیم در دوره جدید به سایر حوزههای دانشبنیان توجه بیشتری کنیم، از سویی بیشتر دنبال تحکیم بازار شرکتهای آیتی محور هستیم چراکه توسعه شرکتهای آیتی در بعضی حوزهها خود میتواند تخریبکننده همان حوزه باشد.
به گزارش پیوست، روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در بیستمین اجلاس سالانه و جشنواره برترینهای پارک فناوری پردیس هرچند اعلام کرد در نگرش جدید و تحولگرایانه شرط ماندن در بازار، دانشبنیان بودن است و ما نیز در دولت توجه ویژه به این موضوع داریم اما در پاسخ به سوال خبرنگار ما در مورد برنامه ویژهشان برای حمایت از شرکتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات گفت: خوشبختانه در سالهای گذشته، به واسطه اینترنت و زیرساخت، کسبوکارهای حوزه ارتباطات اینترنت به خوبی توسعه پیدا کردند و از آنجا که کسبوکارهای IT پایه زیرساخت سختافزاری سنگینی نیاز ندارند، این حوزه نسبت به حوزههای سنگین سختافزاری توسعه خوبی یافته است.
او ادامه داد: کاری که ما میخواهیم در این دوره انجام دهیم در واقع توجه ویژه به سایر حوزههاست؛ مخصوصاً حوزههای سختافزاریتر مثل معدن، کشاورزی و به صورت خلاصه نقاط کمتر توجهشده.
طبق گفته او، این معاونت برای شرکتها و استارتآپها در حوزه IT بیشتر به دنبال تحکیم بازارسازی و قدرتمندسازی این شرکتها خواهد بود. او تاکید کرد که آنها دنبال تحکیم و بازارسازی و قدرتمندسازی این شرکتها هستند و از نظر او توسعه شرکتهای آیتی در بعضی حوزهها واقعاً تخریبکننده است چراکه تعدد شرکتها در یک حوزه میتواند با ایجاد رقبای داخلی به خود آن شرکتها ضربه بزند.
او تاکید کرد: باید به دنبال ایجاد فرصتهای جدید و بازارهای جدید خدماتی در کشور باشیم و شرکتها را به سمت آن سوق دهیم.
روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیسجمهور در این رویداد پارک فناوری پردیس را فضایی مناسب برای همافزایی فعالان حوزه فناوری و شرکتهای دانشبنیان برشمرد و افزود: پارک فناوری پردیس باید بتواند زیستبومی برای تعامل کنسرسیومها و یونیکورنها باشد.
در بیستمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس از میان هفت شرکت منتخب، چهار شرکت مستقر در پارک و دو شرکت از میان شرکتهای عضو مرکز رشد فناوری نخبگان و یک شرکت از اعضای کریدور خدمات تخصصی پارک، به عنوان برترین شرکتها معرفی شدند. «شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد آریان فناپ» با افزایش ۴۰ درصدی نیروی انسانی در دو سال گذشته و ارتقا به بیش از ۷۵۰ نیروی انسانی با ۲۰ شرکت زیرمجموعه، در سر فصل «توسعه و ارتقای سازمانی» شرکت منتخب حوزه ICT شد.
علیرضا پیمانپاک رئیس سازمان توسعه تجارت هم با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم به توسعه صادرات، صادرات را از مهمترین اهداف دولت سیزدهم به شمار آورد و ادامه داد: ما در دولت به فکر حضور مستمر و باثبات در بازار هستیم. در حقیقت در سالهای گذشته روی مزیتهای نسبی تمرکز کردیم و نتوانستیم بازار پایداری در حوزه صادرات به دست آوریم اما حالا با تمرکزی اصولی در تلاشیم نیازهای شرکتهای فناورانه و دانشبنیان را در صدر اولویتهای خود قرار دهیم.
او همچنین پارک فناوری پردیس را محیطی انسانساز دانست که میتواند چالشهای نیروی انسانی ایران را برطرف کند و در زمینه مشکلات کمبود نیروی انسانی متخصص راهگشا باشد.
مهدی صفارینیا رئیس پارک فناوری پردیس هم در این رویداد با اشارهای به پرونده فعالیت پارک فناوری پردیس گفت: ۴۳۹ شرکت عضو پارک فناوری پردیس در سال ۱۴۰۰ توانستند با تولید محصولات مختلف دانشبنیان و فناورانه، صادراتی به ارزش ۱۵.۵ میلیون یورو برای کشور به ارمغان آورد و همچنین از خروج ۳۵۱ میلیون یورو ارز از کشور جلوگیری کنند.
«توسعه شرکتهای آیتی در بعضی حوزهها واقعاً تخریبکننده است چراکه تعدد شرکتها در یک حوزه میتواند با ایجاد رقبای داخلی به خود آن شرکتها ضربه بزند.»
با خوندن این جمله ایشون، موندم بخندم یا گریه کنم…