skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

هیات‌مدیره اتحادیه فناوران رایانه تهدید به استعفا بر سر مالیات‌ها کرد

سمانه سمیع تحریریه

۲۶ مرداد ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

مهدی حیدری، عضو هیات مدیره اتحادیه فناوران رایانه تهران می‌گوید: عدم توجه به اصلاح ضرایب و بی‌توجهی‌های سازمان امور مالیاتی، معضلات زیادی را برای واحدهای صنفی ایجاد کرده است و هشدار داد در صورت تداوم این روند آنها از فعالیت خود کناره‌گیری می‌کنند.

به گزارش پیوست مهدی حیدری، درباره شرایط مالیات‌های واحدهای صنفی اعلام کرد: برای اصلاح ضرایب مالیاتی بارها به سازمان امور مالیاتی نامه نوشتیم اما پاسخی نگرفتیم و اصلاح ضرایب انجام نشده است. هر چند سازمان امور مالیاتی متوجه شده این ضرایب درست نیست و وعده داده به اعتراض اصناف به خصوص صنف فناوران رایانه توجه می‌کند؛ اما فعلا هیچ گام مثبتی از سوی این سازمان جهت اصلاح ضرایب مالیات برداشته نشده است.

نمی‌خواهیم شاهد مرگ کسب و کارها باشیم

حیدری معتقد است مهمترین دغدغه اتحادیه، اصلاح ضرایب مالیاتی است که از مرگ بنگاه‌های صنفی جلوگیری شود، او در این باره می‌گوید: اگر قرار است به درخواست‌های اتحادیه به عنوان نماینده صنف پاسخی داده نشود وجود هیئت مدیره ضرورتی ندارد و بهتر است نمایندگان صنف ضمن عذر خواهی از سمت خود کناره‌گیری کنند تا شاید از این طریق اعتراض صنف به گوش مسئولان رسانده شود.

حیدری می‌گوید اگر این روند ادامه پیدا کند این موضوع تبدیل به یک معضل صنفی و سپس مشکل اجتماعی و سیاسی می‌شود. او در این باره می‌گوید: اگر می‌خواهیم شاهد تجمعات اعتراضی اصناف نباشیم و شهر و کشور خود را هدف اخبار رسانه‌های بیگانه قرار ندهیم در وهله اول باید به قول‌هایی که دادیم عمل کنیم. بدون تعارف صدور جواز و امثال آن، رکن اصلی فعالیت‌های صنفی نیست. آن چه اعضای صنف از اتحادیه انتظار دارند پیگیری و مطالبه‌گری در خصوص تناسب مالیات با درآمد است. اتحادیه میانجی‌گر و نقطه تعامل بین بخش‌خصوصی با بخش دولتی و مردم است.

هیچ‌کس مخالف پرداخت مالیات نیست

به باور حیدری هیچ کس در صنف مخالف پرداخت مالیات نیست و همه به تاثیر مالیات در آبادانی کشور ایمان دارند؛ اما مشکل از عدم اطلاع رسانی و آموزش سازمان امور مالیاتی مبنی بر وصول مالیات از دستگاه کارت خوان و موضوع جدی‌تر ضرایب اشتباه در سیستم امور مالیاتی به عنوان ضریب موجود در سیستم مالیاتی است. به عنوان مثال ضرایب مالیاتی برای خرید و فروش موبایل ۱۶ درصد بود که با پیگیری اتاق اصناف به چهار درصد رسید.به طور کل به اخذ مالیات از دستگاه کارت خوان ایرادهای عمده‌ای وارد است از جمله اینکه تمام تراکنش انجام شده در دستگاه صرفا فروش کالا نیست.

مهدی حیدری، عضو هیات مدیره اتحادیه فناوران رایانه تهران: تاکنون گام مثبتی از سوی سازمان مالیاتی جهت اصلاح ضرایب مالیات برداشته نشده است.

حیدری در ادامه می‌افزاید: ما منکر همکاری‌های سازمان مالیاتی نیستیم و در چند سال گذشته ضوابط گرفتن مالیات برای صنوف به شدت تغییر کرده است و همچنان هم در حال تغییر است. به طوری که حتی ممیزان امور مالیاتی و مودیان مالیاتی سردرگم شدند اما ما معتقدیم چنانچه تغییر این ضوابط با نظر خواهی و مشورت از اتاق اصناف یا اتحادیه شکل می‌گرفت این همه چالش‌ ایجاد نمی‌شد.

پلمب شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات اشتباه بوده و هست

حیدری در پایان همچنان از پلمب و ارسال اخطار پلمب به شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات که در چند ماه گذشته اتفاق افتاده انتقاد می‌کند و می‌گوید: برای کسب و کارها بلاتکلیفی ایجاد شده است و این بلاتکلیفی از این جهت است که وجود یک سازمان نظام صنفی با قانون مصوب مجلس و یک نهاد دیگر بنام اتحادیه که آن هم قانون مصوب مجلس دارد در سال‌های گذشته تا امروز موجبات سردرگمی فعالان این حوزه شده است.واقعیت امر این است که عمدتا شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات عضو سازمان نظام صنفی هستند و این در حالی است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای اتحادیه ها فروشگاه‌ها هستند ولی در این چند سال گذشته با تغییر قوانین و شرایط کسب و کارها برخی شرکت‌ها نیز برای رفع و رجوع کردن مسایل و مشکلات خود ناگزیر عضو اتحادیه شده اند.

دراین فضا سازمان نظام صنفی پیشنهاد داد که برای مدت کوتاهی از ارسال اخطار پلمپ برای شرکت‌ها خوداری کنیم که متاسفانه این توافق محقق نشد و در اقدامی عجیب تر برای رئیس سازمان نصر تهران اخطار پلمپ ارسال گردید والبته موضوع پلمپ هم خوشبختانه محقق نشد البته ناگفته نماند جسته گریخته متوجه شدیم افرادی بیرون از اتحادیه به این اختلافات دامن می زنند نهادهای صنفی باید مشکلی از مشکلات فعالان آن حوزه کم کنند، نه اینکه برای آنها دغدغه و مشکل جدید درست کنند. من پیشنهاد می‌کنم با رعایت احترام برای فعالان حوزه فناوری اطلاعات و از طریق مذاکره و استناد به قانون کارگشای مسائل باشیم و در شرایطی که مهاجرت زخم کاری حوزه منابع انسانی IT در ایران است شرایط را بدتر نکنیم.

https://pvst.ir/cyy
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو