گزارش سال آژانس تبلیغاتی گهواره: همکاری با ۲۱ برند حوزه مادر و کودک در سال ۱۴۰۲
طبق گزارش سالانه آژانس تبلیغاتی گهواره، اپلیکیشن فارسی زبان همیار تربیت کودک و بارداری گهواره…
۲۴ مهر ۱۴۰۳
۲۵ تیر ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
رگولاتوری ارتباطات آمریکا برای حذف کامل تجهیزات هواوی و ZTE از زیرساخت شبکه ایالات متحده، با ۳ میلیارد دلار کسری بودجه مواجه است. این فرایند مجموعا ۴.۹ میلیارد دلار بودجه نیاز دارد و کنگره تنها ۱.۹ میلیارد دلار برای این طرح در نظر گرفته است.
به گزارش پیوست، جسیکا روزنوورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، روز جمعه در نامهای به سناتور ماریا کنتول، رئیس کمیته بازرگانی، علوم و حمل ونقل، گفت: «طرح بازسازی به ۴.۹۸ میلیارد دلار سرمایه نیاز دارد و بنابراین در حال حاضر ۳.۰۸ میلیارد دلار کسری داریم.»
او افزود: از آنجایی که کنگره تنها ۱.۹ میلیارد دلار به این پروژه اختصاص داده است، شرکتها تنها ۴۰ درصد از هزینههای خود را دریافت میکنند.
براساس قانونی که کنگره آمریکا در سال ۲۰۱۹ به تصویب رسانده است، FCC وظیفه دارد شرکتهای تلکامی که یارانه دولتی دریافت میکنند را مجبور به حذف تجهیزات خطرناک کند. براساس این قانون شرکتهای تلکام در صورت عدم حذف تجهیزات خطرناک برای امنیت ملی از یارانه دولتی که سهم بزرگی از هزینههای آنها را پوشش میدهد محروم میشوند.
از آنجایی که FCC شرکتهای هواوی و ZTE را تهدید قلمداد میکند، تلکامهای آمریکایی باید تجهیزات این شرکتها را از زیرساخت خود حذف کنند و در صورت خودداری از یارانه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت محروم میشوند.
اما با اینکه طبق اعلام FCC و شرکتهای تلکام، این فرایند ۴.۹ میلیارد دلار هزینه دارد، کنگره آمریکا تنها ۱.۹ میلیارد دلار بودجه را به جایگزینی تجهیزات اختصاص داده و همین مساله سوالات زیادی را در مورد سرنوشت این طرح پدید آورده است.
روزنوورسل در این نامه گفت: «اگر بودجه بیشتری به این طرح اختصاص نیابد، کمیسیون ارتباطات یک الگوی اولویتبندی را به کار میگیرد». بهعلاوه به گفته او، فرایند جبران هزینه شرکتها در روزهای آتی و با بررسی درخواستها آغاز میشود.
تا زمانی که شرکتها هزینه تعویض تجهیزات را دریافت نکنند، الزامی برای این کار وجود نخواهد داشت.
دولت پیشین ایالات متحده به رهبری ترامپ تحریمهای سختی را علیه هواوی، یکی از بزرگترین بازیگران بازار موبایل و بزرگترین تولید کننده تجهیزات شبکه، اتخاذ کرد و با حذف هواوی از زیرساخت شبکه آمریکا و پیوستن کشورهای دیگری از جمله انگلستان به این جریان، شرکت هواوی بخش مهمی از کسبوکار خود را از دست داد.
با این حال فشار و محدودیتهای هواوی تنها به تجهیزات و سختافزار این شرکت محدود نمیشود. گوگل، سازنده سیستمعامل اندروید و بزرگترین موتور جستوجوی جهان، ۱۹ مه سال ۲۰۱۹ خبر تحریم این غول چینی را منتشر کرد. تحریم گوگل ضربه محکمی به یکی از بازیگران بزرگ بازار گوشیهای هوشمند وارد کرد و باعث شد شرکتهای دیگر، از جمله دیگر بازیگران چینی، برای پر کردن جای هواوی در بازار و ارائه خدمات وارد عمل شوند.
با این حال حذف هواوی از زیرساخت شبکه نیز برای آمریکا و متحدانش بسیار پرهزینه است. علاوه بر برآورد ۴.۹ میلیارد دلاری ایالات متحده، انگلستان نیز قرار است تجهیزات شبکه هواوی را به طور کامل از زیرساخت شبکه خود حذف کند. برآوردی که سال ۲۰۲۰ از سوی تحلیلگران خبرگزاری تلگراف منتشر شد نشان میدهد حذف این تجهیزات چیزی بالغ بر ۲ میلیارد پوند برای صنعت تلکام این کشور هزینه دارد.
منبع: Reuters