skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

توسن رویکرد خود را از ارائه سرویس به بانک‌ها به سمت ارائه خدمت به کاربر تغییر می‌دهد

عاطفه چوپان نویسنده میهمان

۱۰ خرداد ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۱ خرداد ۱۴۰۱

ولی الله فاطمی، امید ترابی، تیم لطیف، نازنین دانشور

ارائه سرویس‌های مختلف دیجیتالی یکی از برنامه‌های رو به گسترش بخش دولتی و شرکت‌های خصوصی است، با وجود این، ولی‌الله فاطمی، بنیان‌گذار توسن، معتقد است هنوز مشتری احساس متمایزی از دریافت سرویس‌های دیجیتالی ندارد و حال خوب استفاده از این سرویس‌ها را درک نمی‌کند. او در این نشست اعلام می‌کند، توسن در نظر دارد برنامه خود را از ارائه خدمات به صورت خاص به بانک‌ها تغییر دهد و سرویس‌های خود را به کاربر نهایی ارائه دهد.

به گزارش پیوست، در ادامه مراسم رونمایی از دیار دیجیتال، نشستی تخصصی‌ با موضوع نقش نوآوری مالی در توسعه فضای کسب‌کارهای جدید دیجیتالی برگزار شد.

ولی‌الله فاطمی، بنیان‌گذار گروه توسن، در این نشست گفت: چیزی که وجود ندارد و قرار است خلق شود اقتصاد دیجیتالی به معنای واقعی است. مشتری هنوز احساس متمایز و حال خوبی از گرفتن سرویس دیجیتالی ندارد.

او با اشاره به تغییر رویه توسن در این سال‌ها و ایجاد دیار افزود: توسن تاکنون صرفاً به بانک‌ها سرویس می‌داد و سرویس‌دهی به استارت‌آپ‌ها به واسطه بانک‌ها بود، در گام جدید بی‌واسطه به پلتفرم‌ها سرویس می‌دهد و از این طریق نوآوری ایجاد خواهد کرد. طبق گفته فاطمی، آنان می‌خواهند از طریق دیار و اکوسیستم دیجیتالی توسن با کمک توان نظام بانکی و بازار سرمایه رویکرد جدید را برای کل اکوسیستم ایجاد کنند.

ولی‌الله فاطمی توسن
ولی‌الله فاطمی، بنیان‌گذار توسن

امید ترابی، عضو هیات مدیره توسن، نیز توضیح داد: رویکرد قبلی این بود که به ازای ایجاد هر محصول شرکتی تاسیس می‌شد و بخش‌های مختلف با یکدیگر همکاری نمی‌کردند یا از سرویس‌های یکدیگر استفاده نمی‌کردند، البته از سویی فین‌تکی‌ها نیز محصول و ارزش‌افزوده‌ای در اختیار شرکت‌ها یا بانک‌ها و حتی مارکت‌پلیس‌ها قرار نمی‌دادند. او این وضعیت را به بازی مرغ و تخم‌مرغ تشبیه کرد.

او در ادامه بر لزوم شراکت بین فعالان و حتی بزرگان حوزه فین‌تک تاکید کرد و گفت: به نظر من فضای شراکتی در این حوزه در حال شکل‌گیری است، برای مثال ما کار جدیدی با شرکت ازکی در مورد سفته الکترونیکی انجام دادیم که تا ۶ ماه پیش در سیستم ما وجود نداشت. بنابراین ما اگر سیستمی با خلق ارزش متمایز ایجادکنیم حتماً امکان فعالیت برای آن در بازار وجود دارد.

ترابی در ادامه در خصوص دیار دیجیتال گفت: دیار شرکت زیرمجموعه هلدینگ توسن در زمینه کسب‌وکارهای دیجیتالی است و این شرکت در نظر دارد به صورت B2C فعالیت کند.

 امید ترابی توسن
امید ترابی، عضو هیات‌مدیره توسن و مدیرعامل دیار

تیم لطیف، مدیرعامل هلدینگ مکس، نیز در این نشست با بیان اینکه بعد از حدود سه سال فعالیت امروز تعداد اعضای تیم مکس به ۱۶۰۰ نفر رسیده‌ است گفت: ما روی کارآفرین سرمایه‌گذاری می‌کنیم و توصیه می‌کنم شما هم روی کسانی سرمایه‌گذاری کنید که کارآفرین هستند و تیم می‌سازند.

به اعتقاد او، در حوزه دیجیتال منابع انسانی حرف اول را می‌زند چراکه پیدا و استخدام کردن آدم‌ها نه فقط در ایران که در کل دنیا دشوار است. به گفته او، بسیاری از افراد وقتی به یک سطح از توانایی می‌رسند ترجیح می‌دهند به صورت مستقیم و برای خود کار کنند. در این صورت است که باید شرکت‌های بزرگ، راه همکاری با آنان را ایجاد کنند.

به عقیده او، کسانی که روحیه کارآفرینی دارند، حتی اگر ماهی ۱۰۰ میلیون تومان پیشنهاد حقوق دریافت کنند، ترجیح می‌دهند کار خودشان را انجام دهند. از سویی این افراد عموماً آدم‌های باهوشی هستند.

تیم لطیف مکس
تیم لطیف مدیرعامل هلدینگ مکس

او در بخشی از صحبت‌های خود به مشکلات رگولاتوری برای حوزه دیجیتال اشاره کرد و گفت: در نهایت اگر جامعه به یک حوزه‌ای علاقه‌مند شود و از آن بهره بیرد مجبور به قانون‌گذاری برای آن حوزه خواهد شد و ممنوعیت‌های آن بخش را رفع خواهد کرد.

نازنین دانشور، مدیرعامل تخفیفان و نت‌برگ، نیز گفت: در اکوسیستمی که ما در آن کار می‌کنیم امکان اینکه همه چیز را با کیفیتی تولید کنیم که مشتری راضی باشد مقدور نیست. ما کلی استارت‌آپ در تخفیفان به وجود آوردیم و در نهایت مجبور به تعطیلی آنها شدیم، اما در مسیر جدید به سمت تمرکز روی حوزه تخصصی و برون‌سپاری سایر حوزه‌ها رفتیم.

نازنین دانشور تخفیفان
نازنین دانشور، مدیرعامل تخفیفان و نت‌برگ

دانشور در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه ما در فضای کرونا استراتژی آینده بعد از ادغام را سریع‌تر پیاده‌سازی کردیم گفت: یکی از این اقدامات استفاده از سرویس‌های فین‌تکی بود. مسیر جدید حرکت ما دیجیتالیزه کردن اصناف آفلاین برای ارائه سرویس بهتر به مشتری از طریق سرویس آنلاین است.

او در ادامه از سرمایه‌گذاری قریب‌الوقوع یکی از بانک‌ها در تخفیفان خبر داد و گفت: در هفته آینده احتمالاً قراردادی بسته خواهد شد که طی آن بخشی از سهام سازمان از سوی یکی از بانک‌ها خریداری می‌شود. ما از همکاری استراتژیک با مجموعه‌های مختلف استقبال می‌کنیم چون مسیر امروز تخفیفان مسیر انحصار نیست.

https://pvst.ir/cgy
عاطفه چوپاننویسنده میهمان

    خبرنگاری را از سال ۱۳۹۱ و با سرویس اقتصادی ایسنا «خراسان رضوی» شروع کردم. پنج سال بعد و با اتمام دوره دانشجویی همکاری با مجموعه‌های مختلفی از جمله دنیای اقتصاد، روزنامه خراسان و شرکت خدمات روابط عمومی رادکان را تجربه کردم. یک سال مدیر رسانه شورای شهر مشهد بودم و از رسانه یک قدم عقب کشیدم و با فعالیت در روزنامه شهرآرا دوباره به خانه برگشتم. سه سال بعد و پس از مهاجرت به تهران به تجارت‌نیوز رفتم و بعد به نوشتن پرونده‌های اجتماعی در هفته‌نامه تجارت‌فردا مشغول شدم و حالا با افتخار عضوی از خانواده پیوستم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو