skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اینترنت ثابت ایران از فلسطین بدتر است طبق گزارش اسپیدتست ایران در بخش اینترنت همراه در میانه رتبه‌بندی ماهانه قرار دارد

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۹ فروردین ۱۴۰۲

Speedtest monthly report

سرعت دانلود اینترنت همراه در ایران در آخرین رتبه‌بندی اسپیدتست در رده هفتاد و سوم از میان ۱۴۲ کشور قرار گرفته است. در رتبه‌بندی اینترنت ثابت نیز ایران، جایگاه ۱۴۴ از میان ۱۸۱ کشور را به دست آورده است. در این رده‌بندی، وضعیت اینترنت ثابت کشورهایی مانند فلسطین، فیجی، آنگولا، لسوتو، تاجیکستان، بحرین و اوکراین نسبت به ایران بهتر است. فلسطین در گزارش این دوره در بخش ثابت ۱۲ پله صعود کرده است.

به گزارش پیوست،‌ گزارش ماه آوریل (۱۲ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت) اسپیدتست که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد رتبه سرعت اینترنت ایران در این ماه، هم در بخش ثابت و هم همراه یک پله صعود کرده است.

گزارش آوریل اسپیدتست ایران
گزارش اسپیدتست از میانه سرعت اینرنت ثابت و همراه ایران در ماه آوریل سال ۲۰۲۲

این گزارش نشان می‌دهد در این ماه سرعت دانلود اینترنت همراه در ایران با اندکی ارتقا نسبت به ماه مارس، از ۲۴.۹۰ مگابیت بر ثانیه به ۲۴.۹۵ مگابیت بر ثانیه رسیده و این ارتقا باعث شده ایران در میان ۱۴۲ کشور در جایگاه هفتاد و سوم از حیث سرعت اینترنت همراه بایستد. سرعت آپلود اینترنت همراه نیز ۹.۵۹ مگابیت بر ثانیه را نشان می‌دهد.

در بخش اینترنت ثابت نیز همین اتفاق افتاده و رتبه اینترنت کشور یک پله بهبود یافته. در این بخش سرعت دانلود از ۹.۹۵ مگابیت بر ثانیه به ۱۰.۲۳ مگابیت بر ثانیه رسیده و سرعت آپلود در این ماه نیز ۱.۵۹ مگابیت بر ثانیه است. بنابراین ایران توانسته از میان ۱۸۱ کشور به رتبه ۱۴۴ برسد. در این رده‌بندی، جایگاه اینترنت کشورهایی مانند فلسطین، فیجی، آنگولا، لسوتو، تاجیکستان، بحرین و اوکراین نسبت به ایران بهتر است.

نمایه
به این نکته باید توجه کرد که گزارش ماهانه اسپیدتست کشورها را هم از لحاظ میانه و هم میانگین سرعت ماهانه رتبه‌بندی می‌کند و اغلب، میانه سرعت ملاک مقایسه قرار می‌گیرد. میانه به زبان ساده به معنی عضو وسط یک مجموعه است. مثلا در مجموعه اعداد ۳۴، ۲۹، ۲۴، ۱۷ و ۹، عدد ۲۴ میانه است.

بنابر این گزارش، میانه تاخیر (Latency) در ماه آوریل در ایران در بخش همراه، ۳۱ میلی‌ثانیه و در بخش ثابت ۲۹ میلی‌ثانیه است. تاخیر یا لیتنسی به زمانی گفته می‌شود که درخواست دریافت داده از سمت یک دستگاه به سرور برود و بازگردد.

وضعیت جهانی، امارات و سنگاپور همچنان در صدر

گزارش اسپیدتست ماه آوریل
نام کشورهایی مانند کویت و عربستان سعودی در میان ده کشور برتر این رتبه‌بندی دیده می‌شود

امارات و سنگاپور بهترین وضعیت اینترنت همراه و ثابت در جهان را دارند. امارات متحده عربی در ماه آوریل میانه سرعت دانلود ۱۳۴.۴۸ مگابیت بر ثانیه و میانه آپلود ۲۲.۳۶ مگابیت بر ثانیه را در بخش همراه به ثبت رسانده است. بعد از این کشور نیز قطر و نروژ قرار دارند.در بخش ثابت اما کشور سنگاپور با میانه سرعت آپلود ۲۰۷.۶۱ مگابیت بر ثانیه، آپلود ۱۷۳.۳۲ مگابیت بر ثانیه و تاخیر ۴ میلی‌ثانیه‌ای بهترین عملکرد را در میان ۱۸۱ کشور جهان نشان داده. شیلی و تایلند در رتبه‌های دوم و سوم این رده‌بندی ایستاده‌اند.

گزارش ماهانه اسپیدتست در ماه آوریل
چین با سه پله صعود نسبت به ماه مارس،‌ ششمین اینترنت ثابت پرسرعت در جهان در ماه آوریل را ارائه کرده است

اوکراین در این ماه در بخش همراه همراه جایگاه خود را ۳۰ پله ارتقا داده که بیشترین جابه‌جایی در این بخش است. در اینترنت ثابت نیز گینه نو ۱۹ پله صعود کرده و بیشتر از هر کشوری نسبت به رتبه‌بندی ماه مارس پیشرفت کرده.

https://pvst.ir/cdc
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو