skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گزارش سال ۱۴۰۰ تترلند: مبادلات صرافی‌های ارز دیجیتالی ۴.۵ برابر شده‌اند

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تترلند

متوسط حجم روزانه مبادلات سکوهای رمزارزی کشور در سال ۱۴۰۰، نسبت به سال ۹۹، چهار و نیم برابر شده و تعداد این سکوها نیز ۲.۷ برابر شده است. این بخشی از اطلاعاتی است که صرافی ارز دیجیتالی تترلند در گزارش سالانه خود منتشر کرده است.

به گزارش پیوست، افزایش قیمت بیت‌کوین‌، آلت‌کوین‌ها و میم‌کوین‌ها، ظهور توکن‌های غیرمثلی (NFT) و استفاده از رمزارزها در دنیای متاورس از عواملی هستند که صرافی تترلند می‌گوید در سال ۱۴۰۰ باعث گسترش روی آوردن مردم به دنیای رمزارزها شده است. داده‌های گزارش سالانه این صرافی ارز دیجیتالی به خوبی افزایش محبوبیت رمزارزها در میان ایرانیان را نشان می‌دهد.

طبق گزارش این صرافی، ۵۷ درصد از حجم مبادلات رمزارزی در ایران به واسطه سکوهای رمزارزی انجام می‌شود. تترلند همچنین در این گزارش آورده، در سال ۱۴۰۰ نزدیک به ۲۴ میلیون بازدید از این سکو انجام شده و کاربرانش ۵.۳ برابر رشده کرده‌اند.

۵۷ درصد حجم معاملات رمزارزی خارج از سکوهاست

تترلند در گزارش خود آورده است ۹۷ درصد تعداد تراکنش‌های رمزارزی در کشور با استفاده از سکوهای رمزارزی انجام می‌شود و تنها سه درصد معاملات از لحاظ عددی خارج از سکوها صورت می‌گیرد. از سویی دیگر اگر مبادلات را بر مبنای حجم ارزشی تراکنش حساب کنیم، اوضاع متفاوت است. ۵۷ درصد حجم تراکنش‌های رمزارزی کشور از طریق پلتفرم‌ها و ۴۳ درصد خارج از آنها انجام می‌شود. مقایسه این دو عدد نشان می‌دهد معامله‌گرانی که حجم معامله‌هایشان بزرگ‌تر است تمایل کمتری به استفاده از پلتفرم‌های خرید و فروش ارز دیجیتالی دارند.

تترلند
سهم بازار سکوهای تبادل رمزارزی در ایران

همچنین تعداد تراکنش‌های رمزارزی در ایران بر مبنای تعداد تراکنش‌ ۲۲ درصد از طریق صرافی رمزارزی (OTC) و ۷۸ درصد در بازارهای معاملاتی انجام می‌شود، اما با در نظر گرفتن حجم تراکنش‌ها ۴۷ درصد از آنها به شکل OTC و ۵۳ درصد در بازار انجام می‌شود.

۷۹ درصد از معاملاتی که در سکوهای رمزارزی انجام می‌شود با استفاده از تومان و مابقی،‌ ۲۱ درصد، با استفاده از رمرزارزهای دیگر است. از میان معاملات ریالی نیز ۲۵ درصد مردم با تتر و ۷۵ درصد با سایر رمزرارزها معامله می‌کنند.

تترلند
سهم معاملات تتر در بازار رمزارز ایران

رشد تمایل معامله‌گران به بازار داخل

داده‌های تترلند نشان می‌دهد گرایش معامله‌گران ایرانی در سال‌های اخیر به بازارهای ایرانی رشد چشمگیری داشته است. در این گزارش می‌‌بینیم در حالی که در سال ۹۷ تنها هفت درصد معامله‌گران ایرانی از بازارهای داخلی استفاه می‌کردند، در سال ۱۴۰۰ این نسبت بیش از هفت برابر رشد کرده و به بیش از ۵۲ درصد رسیده است.

اوضاع در تترلند چطور است؟

پلتفرم تترلند در این گزارش‌، آمارهایی از وضعیت فعلی خود نیز ارائه کرده است. بنا بر اعلام تترلند، در حال حاضر تعداد نصب‌های اپلیکیشن این سکو به بیش از ۸۱۶ هزار عدد و تعداد کل نصب‌های فعال به بیش از ۲۳۷ هزار عدد رسیده است.

تترلند
تعداد تراکنش‌ها در صرافی‌ رمزارزی تتر لند

کاربران در سال ۱۴۰۰، ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار بار از تترلند بازدید کرده‌اند و تعدادشان نیز نسبت به سال ۹۹، رشدی ۵.۳ برابری را نشان می‌دهد. مطابق انتظار، این صرافی در میان جوانان محبوب‌تر از گروه‌های سنی دیگر است و افراد ۲۵ تا ۳۴ ساله، با نسبتی ۳۹ درصدی، پرشمارترین گروه سنی در میان کاربران تترلند هستند.

تترلند می‌گوید آبان، ماهی بود که در این پلتفرم، رکورد حجمی و عددی تراکنش‌های ماهانه در سال ۱۴۰۰ شکسته شد. همچنین حجم میانگین تراکنش کاربران به طور میانگین ۶۳۷ تتر در سال ۱۴۰۰ بود و تعداد تراکنش‌ها نسبت به سال ۹۹ در تترلند هشت برابر شد. کاربران تترلند به طور میانگین ۱۰.۳ تراکنش در سال گذشته انجام داده‌اند.

آمارهای مربوط به فعال‌ترین کابران نیز جالب است. یکی از کاربران تترلند در طول سال گذشته، پنج هزار و ۱۶۳ تراکنش انجام داده که به معنی ۱۴.۱ تراکنش به طور متوسط در روز است.

متن کامل گزارش سال ۱۴۰۰ تترلند
https://pvst.ir/cbx
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو