معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی: محدودیت انتشار توکنهای معاملاتی حذف شدهاست
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در رویداد ملی ارز دیجیتال از حذف بخش عمدهای از…
۱۷ آذر ۱۴۰۳
۲۰ فروردین ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱
کاربران اندرویدی همراه کارت در روزهای اخیر هنگام نصب یا بهروزرسانی این اپلیکیشن با پیام خطای uninstall harmful app در فروشگاههای اندرویدی ایرانی مواجه میشوند. مدیر عامل همراه کارت کاوه رعدی میگوید: کاربران میتوانند تا اطلاع بعدی و بدون نگرانی همراه کارت را از پلی استور گوگل دانلود کنند و تیم آنها در حال پیگیری رفع این مشکل با گوگل و استورهای ایرانی هستند.
به گزارش پیوست ارسال پیام uninstall harmful app در روزهای اخیر از طرف «گوگلپلی پروتکت» برای کاربران اندرویدی «همراه کارت» در فروشگاههای اپلیکیشن ایرانی نگرانیهایی به همراه داشت. کاوه رعدی مدیر عامل همراه کارت در این زمینه به پیوست گفت: هیچ مسئله امنیتی کاربران را تهدید نمیکند و کاربران تا اطلاع بعدی و رفع مشکل استورهای ایرانی میتوانند همراه کارت را از پلیاستور دانلود کنند.
رعدی در توضیح به وجود آمدن این مشکل میگوید: گوگل مکانیزمی به اسم «پلی پروتکت» دارد که روی تمام برنامههای اندروید اعمال میشود که این مکانیزم بر اساس قوانین گوگل، اپلیکیشنها را مورد بررسی قرار میدهد. در حال حاضر ما کاملا بر اساس همین مکانیزمهای گوگل کار میکنیم و اگر اینطور نبود، ما در فروشگاه پلیاستور که متعلق به خود شرکت گوگل است نیز به مشکل برمیخوردیم.
رعدی ادامه داد: همراه کارت در پلی استور به هیچ مشکل امنیتی برخورد نکرده و هیچ هشداری از پلی پروتکت به کاربران اپلیکیشن همراه کارت که از پلی استور دانلود کردهاند داده نمیشود؛ کاربران میتوانند این موضوع را راستی آزمایی کرده و اپلیکیشن را طریق گوگلپلی دریافت کنند.
مدیرعامل همراه کارت در خصوص دلیل تفاوت ورژن این اپلیکیشن در استورهای ایرانی و پلی استور میگوید: این پیام خطا یکبار در اواخر بهمن اسفند ۱۴۰۰ هم در اپلیکیشن همراه کارت روی یکی از استورهای داخلی رخ داد و حدود یک هفته پس از آن هم در یکی دیگر از استورهای ایرانی. برای حل مشکل ارسال پیام پلی پروتکت، نسخههای متفاوتی از اپلیکیشن را در استورهای ایرانی منتشر کردیم تا مشکل حل شود. در حال حاضر نسخههای ما در استورهای ایرانی کمترین دسترسی ممکن را نسبت به نسخه گوگلپلی از کاربر میگیرند.
رعدی همچنین افزود: اگر افراد به شکل کارشناسی و دقیق نسخههای همراه کارت در پلیاستور و استورهای ایرانی را با یکدیگر مقایسه کنند، متوجه میشوند که نسخههای منتشر شده از لحاظ کارکردی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند.
مدیرعامل همراه کارت معتقد است برخلاف پیام نگران کننده پلی پروتکت مبنی بر برنامه جاسوسی و دریافت اطلاعات بیش از حد مجاز، همراه کارت هیچ اطلاعاتی را بدون اجازه و مجوز کاربران از آنها اخذ نمیکند. او گفت: نگرانی کاربران را کاملا درک میکنیم اما افرادی که تجربه کاربری همراه کارت را دارند، میدانند هر قابلیتی که کاربران بخواهند از آن استفاده کنند منوط به اجازه خود آنهاست و حتی اگر اجازه ندهند، باز هم میتوانند از سرویسهای اپلیکیشن با تجربه کاربری متفاوتی بهرهمند شوند. برای مثال این انتخاب خود کاربران است که بخواهند برای تجربه کاربری راحتتر به اپلیکیشن دسترسی به لیست مخاطبان برای انجام تراکنش مالی را بدهند تا بدون نیاز به شماره کارت مقصد، پول واریز کنند. همچنین یکی دیگر از دسترسیهای همراه کارت برای خواندن خودکار پیامک رمز پویا است که کاربران میتوانند این دسترسی را نداده و خود رمز را وارد کنند.
کاوه رعدی همچنین اضافه کرد: تمام دسترسیهای اخذ شده و خط مشی رازداری ما در صفحه سیاستنامه حریم خصوصی در همراهکارت (privacy policy)به دو زبان فارسی و انگلیسی موجود است و همراهکارت فعالیتی جدای از این موارد انجام نمیدهد.
مدیرعامل همراه کارت در آخر از کاربران خواست: لطفا تا اطلاع بعدی تنها همراه کارت را از پلی استور دانلود کنند (در حال حاضر نیز همراه کارت تنها در پلیاستور موجود است) و خیالشان آسوده باشد که هیچ مشکل امنیتی آنها را تهدید نمیکند.
به گفته کاوه رعدی، کاربران اندرویدی همراه کارت میتوانند سوالات پیش آمده خود در این خصوص را از طریق شبکههای اجتماعی اینستاگرام و توییتر همراه کارت با این اپلیکیشن مطرح کنند.