skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مرکز آمار:‌ رسانه‌های گروهی در صدر علاقه‌مندی‌های کاربران ایرانی اینترنت

علی مومنی علی مومنی نویسنده میهمان

۱۶ اسفند ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

مرکز آمار ایران اعلام کرد ایرانیان در سال‌های ۹۸ و ۹۹ بیشترین زمان صرف‌شده خود در فضای مجازی را به فعالیت‌های دسته «فرهنگ، فراغت، رسانه‌های گروهی، تمرین‌های ورزشی» اختصاص داده‌اند. بنا بر این آمار، زنان عموماً کمتر از مردان از فضای مجازی استفاده می‌کنند.

به گزارش پیوست، دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران، آماری از متوسط زمان صرف‌شده مردم ایران در فضای مجازی در سال‌های ۹۸ و ۹۹ در مناطق شهری منتشر کرده است. در این گزارش، زمانی که مردم در فضای مجازی صرف می‌‌کنند در چندین دسته تقسیم‌بندی شده است. بر این اساس، مردان ۱۵ساله و بزرگ‌تر روزانه ۲۸ دقیقه و زنان در این سن، روزانه ۲۴ دقیقه از زمان خود را در فضای مجازی به موضوعات «فرهنگ، فراغت، رسانه‌های گروهی و تمرین‌های ورزشی» اختصاص می‌دهند. مردان اما در سنین ۱۵ تا ۲۹ سال، روزانه ۵۸ دقیقه و زنان روزانه ۴۹ دقیقه زمان خود را صرف این موضوعات می‌کنند.

پس از این مورد، افراد بیشترین زمان را صرف «معاشرت، ارتباط، مشارکت اجتماعی و آداب و رسوم دینی» می‌کنند. زنان و مردان بالاتر از ۱۵ سال روزانه پنج دقیقه و زنان و مردان ۱۵ تا ۲۹ سال، به ترتیب روزانه ۱۱ و ۱۰ دقیقه، صرف این موضوعات می‌کنند.

افراد در ایران کمتر از هر موضوعی در فضای مجازی به «فعالیت‌های مرتبط با شغل، مزد و تولید» می‌پردازند. زنان روزانه یک دقیقه و مردان ۲ دقیقه در فضای مجازی فعالیت‌های مرتبط با شغل‌شان را انجام می‌دهند.

انسان‌ها تقریباً نصف زمان بیداری‌شان آنلاین هستند

داده‌های ابتدای سال ۲۰۲۲ نشان می‌دهد در سراسر جهان چهار میلیارد و ۹۵۰ میلیون نفر کاربر اینترنت در جهان وجود دارد که که ۶۲.۵ درصد جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند. طی ۱۲ ماه منتهی به ژانویه ۲۰۲۲، ۱۹۲ میلیون نفر به کاربران اینترنت در سراسر جهان اضافه شده است، روزانه ۵۰۰ هزار کاربر جدید.

بنابر اعلام DataReportal، کاربران به طور میانگین روزانه ۶ ساعت و ۵۸ دقیقه از وقت خود را در فضای آنلاین می‌گذرانند که چهار دقیقه از سال پیش بیشتر است. اگر هشت ساعت خواب برای هر فرد را فرض بگیریم، انسان‌ها از ۱۶ ساعتی که بیدار هستند، هفت ساعت از اینترنت استفاده می‌کنند.

https://pvst.ir/c0k
علی مومنی
علی مومنینویسنده میهمان

    در دانشگاه علامه اقتصاد خوانده‌ام با اینکه هیچ گاه عاشق آن نبودم. اولین بار در میانه دوره کارشناسی بود که در یک دوره چند ساعته روزنامه‌نگاری اقتصادی شرکت کردم که البته آورده‌ای نداشت اما سودای روزنامه‌نگار شدن را به سرم انداخت. حالا در پیوست می‌نویسم و حوزه‌‌های مورد علاقه‌ام اینترنت، اقتصاد دیجیتال و عرصه‌هایی است که اینها به عالم سیاست گره می‌خورند.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو