نگاهی به وضعیت ایردراپها؛ خوب، بد، بدون کاربرد
ایردراپها با تلگرام برای دومین بار به یکی از ترندهای اصلی ارزهای دیجیتال تبدیل شدهاند.…
۱۸ مهر ۱۴۰۳
۲۳ آذر ۱۴۰۰
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
قبل از سقوط بزرگ هفته گذشته، ارزش بازار رمزارزها از آگوست تا نوامبر، تقریباً یک تریلیون دلار افزایش یافت. در حالی که اولین غریزه بیشتر سرمایهگذاران ممکن است فروش و کاهش ضرر باشد، معاملهگران باتجربه از چنین فرصتهایی برای خرید در کف قیمت استفاده میکنند و ارزهای باارزش بازار را با قیمتهای ارزانتر به دست میآورند.
به گزارش پیوست، همه سرمایهگذاران باید قبل از انجام هر نوع سرمایهگذاری، تحقیقات لازم خود را انجام دهند. بعد از ریزش اخیر، بیشتر ارزهای بازار همچنان در تلاش برای بازیابی قیمت خود بودند اما روند نزولی ادامه یافت و ۱۰۰ میلیارد دلار دیگر از ارزش بازار کم شد. نرخ ارزهای باارزش بازار از زمان ریزش ۱۹ نوامبر به سختی یک تا دو درصد افزایش یافت.
فعالان بازار سهام بهتر میتوانند ریزش اخیر بازار رمزارها را درک کنند. برخی از معاملهگران در اتفاقاتی همچون ریزش اخیر به دلیل ترسشان هزینه هنگفتی را تحمل کردند. کسانی که بعد از ریزش اخیر بازار رمزارزها دارایی خود را حفظ کردند تصور میکردند که متضرر شدهاند؛ چرا که هر چند ارزش دارایی آنها در مقابل دلار کم شده بود اما این کاهش ارزش موقتی است و در نهایت این ضرر جبران خواهد شد. اما کسانی که در ۱۹ نوامبر وحشت کردند و سکههای خود را فروختند در ازای ترسشان برای همیشه متضرر شدند و دراصل سکههای خود را به راحتی در اختیار بازیگران اصلی بازار گذاشتند.
برای کسانی که به آینده روشن رمزارزها ایمان دارند، سکههای باارزش بازار برای نگهداری طولانیمدت میتواند گزینه مناسبی باشد. این افراد میتوانند در ریزش بازار آرامش خود را حفظ و از ترس دیگران استفاده کنند و اقدام به خرید بیشتر کنند.
کسانی که در دوره کاهش قیمتها خریدهای موفقیتآمیزی انجام دادهاند، ذخیره بخش یا کل سود برایشان منصفانه به نظر میرسد. این افراد از سود حاصل میتوانند در موقعیتهای بهتر برای سرمایهگذاری در رمزارزها استفاده کنند. اما کسانی که تحمل ریسک کمی دارند پس از ریزش اخیر ممکن است متوجه شوند که اکنون برای یادگیری سازوکار این بازار و ارزهایی که میخواهند بخرند زمان مناسبی است.
قبل از ریزش اخیر، از ۱۰ تا ۱۹ نوامبر، روند صعودی بازار ارزهای دیجیتالی که با تمام قوا در حرکت بود ناگهان متوقف شد. رمزارزهایی که بدترین ضربه را خوردهاند شاهد کاهش ارزش خود به میزان یکچهارم یا حتی بیشتر بودهاند.
بدون احتساب استیبلکوینها، ۸۹ سکه از ۱۰۰ سکه برتر بر اساس رتبهبندی coinmarketcap، کاهش قیمتهای مختلفی را تجربه کردند، این روند تقریباً در تمام ارزهای دیگر هم قابل مشاهده بود. برخلاف بازارهای سهام، معاملات رمزارزها متوقف نمیشود و هیچ نظارتی بر کاهش نوسانات وجود ندارد.
تئوری تحلیلگران در مورد ریزش اخیر، احتمال ذخیره سود و نقد کردن بخشی از سرمایه سرمایهگذاران است. کارشناسان این حوزه معتقدند دلیل ریزش اخیر نگرانیهای بازار نسبت به سرکوب شدید و نظارت زیاد چین بر این بازار و وضع قوانین جدید در مورد رمزارزها در ایالات متحده و سایر کشورها است. تمام این بینظمی اتفاقافتاده تنها در یک نقطه خلاصه میشود. این نقطه جایی است که سرمایهگذاران به جای تحلیل مناسب یک پروژه بر محتوای منتشرشده در رسانههای اجتماعی تکیه میکنند.
بیتکوین در دنیای رمزارها حکم طلا را دارد و بیش از ۴۰ درصد از ارزش کل بازار رمزارزها را به خود اختصاص داده است. این نشان میدهد این طلای دیجیتالی به طور گسترده از سوی کاربران نگهداری میشود. بیتکوین با این حجم از محبوبیت معمولاً طی ۱۰ سال گذشته تعیینکننده روند نزولی یا صعودی بودن بازار بوده است.
با نگاهی به گذشته قیمت بیتکوین میتوان شاهد اوج گرفتن قیمت بعد از هر نزولی بود. تکرار این روند در نمودار بیتکوین طی سالهای گذشته جلب توجه میکند. هرچند نباید این مدل تغییر قیمت بیتکوین را مبنا قرار داد و طبق آن عمل کرد و برای سرمایهگذاری در رمزارزهای مختلف از مدل آن پیروی کرد. با این وجود اکثر سرمایهگذارانی که در سال جاری با پیروی از الگوی بیتکوین، روی آلتکوینها سرمایهگذاری کردند، تا پایان اکتبر سود خوبی کردند. همچنین، بیشتر رمزارزها نیز در حال حاضر شروع به بازیابی ارزش خود کردهاند. بنابراین حداقل بر اساس پیشبینیهایی که میلیاردرها، اینفلوئنسرها و تحلیلگران در مورد قیمت بیتکوین انجام دادهاند، میتوان انتظار داشت که تا پایان دسامبر قیمت رمزارزها دوبرابر شود.
منبع: businessinsider