skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

در هجدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت مطرح شد:

دولت در دوران پاندمی کرونا از شتاب تحول دیجیتالی عقب ماند

سمانه سمیع تحریریه

۹ آذر ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

 روندهای نوین فناوری اطلاعات، تحول دیجیتالی در صنعت بانکداری و مدیریت فناوری اطلاعات و شتاب تحولات دیجیتالی در دوران پاندمی کرونا و عقب ماندن دولت‌ از شتاب تحول دیجیتالی در هجدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت بررسی شد

به گزارش پیوست، هجدهمین کنفرانس بین‌المللی مدیریت در روزهای هشتم تا دهم آذرماه به میزبانی دانشگاه علامه طباطبایی تهران در حالی برگزاری می شود که کامبیز بدیع، استاد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر نقش فناوری اطلاعات در بهبود کیفیت زندگی افراد گفت: «فناوری عملاً توانسته است ضمن تقویت هوش هیجانی، در مسیر پالایش ذهن و سوق‌دهی افراد به خردورزی نقش مهمی ایفا کند.» او همچنین به موضوع سرعت پیدا کردن تحولات دیجیتالی در دوران کرونا اشاره کرد و سرعت این تغییرات را در بین افراد جامعه فراتر از دولت برشمرد. موضوعی که باید دولت به آن توجه ویژه کند تا از فضای جامعه عقب نماند.

تحول دیجیتالی؛ مسیر بی بازگشت

امیر البدوی، استاد دانشگاه تربیت مدرس هم در سخنرانی خود به پررنگ‌تر شدن نقش فرایندهای دیجیتالی در دوران کرونا اشاره کرد که چگونه کسب‌وکارها را تحت شعاع قرار داده‌اند. البدوی کرونا را به مثابه زنگ خطری برای مدیران دانست و از آنها خواست هرچه سریع‌تر به زیرساخت‌های تحول دیجیتالی در جامعه نسل پنجم توجه کنند: «در جامعه نسل پنجم تمام بنگاه‌ها، اقتصاد و صنعت از نگاه محیط‌زیستی پایدار و کاملاً انسان‌محور هستند و مهم‌ترین راهکار مدیران برای افزایش بهره‌وری ترکیب فضای دیجیتالی و فیزیکی خواهد بود.»

در ادامه  ندا عبدالوند دانشیار گروه مدیریت دانشگاه الزهرا(س) نیز در ارائه حضوری خود به نقش شبکه‌های اجتماعی در توسعه کسب‌وکارها و تجارت الکترونیکی اشاره کرد. او چالش فروش در حوزه C2C را مربوط به امنیت، اعتماد به محصول و مسائلی از این قبیل برشمرد: «شاید ساده به نظر برسد، اما پاک نکردن کامنت‌ها و نظرات منفی محصولات در پلتفرم‌های آنلاین فروش و شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام به شکل قابل توجهی بحث اعتماد در بین خریداران را افزایش می‌دهد. موضوعی که بسیاری از بیزینس‌ها به آن توجه نمی‌کنند.»

حکمرانی جهان کوانتوم بر فضای کسب‌وکارها

شعبان الهی، استاد مدیریت دانشگاه ولی‌عصر نیز در پژوهشی با عنوان «حکمرانی پردازش کوانتومی، فرصت‌ها و چالش‌ها» به افزایش قدرت محاسبات پردازش کوانتومی در سال‌های پیش‌ رو پرداخت: «مدیران و راهبران سازمان‌هایی که آینده‌نگر هستند، می‌دانند که پردازش کوانتومی، هوش مصنوعی و محاسبات کلاسیک در کنار یکدیگر سه‌گانه قدرتمندی را تشکیل می‌دهند. سه‌گانه‌ای که به طور حتم جهان دیجیتالی پیش رو را در محاصره خود قرار می‌دهند. مدیران سازمان‌ها و شرکت‌ها باید بر اطلاعات و فناوری‌های روز جهان مسلط باشند، چون در غیر این صورت کسب‌وکارشان محکوم به فنا خواهد بود.»

پیام حنفی‌زاده، استاد دانشگاه علامه طباطبایی و سردبیر ژورنال Digital Business نیز در ادامه از طراحی و توصیف مدل‌های کسب‌وکار دیجیتالی به عنوان مهم‌ترین موضوعات تحقیقاتی در بحث مدیریت یاد کرد: «حالا مدل‌های کسب‌وکار دیجیتالی با فناوری‌ها به خوبی ترکیب شده و مدل‌های کسب‌وکار به نمادهای مهندسی نرم‌افزار و زبان ماشین نزدیک‌تر شده‌اند.»

او همچنین افزود با ظهور انقلاب چهارم و تکنولوژی‌هایی مثل بلاک‌چین، اینترنت اشیا، رایانش ابری، حجیم‌داده‌ها (بیگ دیتا) باید به مدل‌های کسب‌وکاری نگاهی چندمنظوره داشت و نگاه تک‌بعدی و انتزاعی جوابگوی رشد و تحول دیجیتالی در عصر پیش رو نخواهد بود.

این نشست با ارائه چندین مقاله از سوی استادان و دانشجویان در حوزه مدیریت و فناوری پیگیری شد.

https://pvst.ir/bcy
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در یک لحظه احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم چقدر از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو