انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۵ اسفند ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲ بهمن ۱۳۹۸
مدیران ابرآروان امروز ( ۵ اسفند) در مراسم سالانه خود با عنوان «سوار ابرها» اعلام کردند که یکی از برنامههایشان در سال ۹۸ جذب سرمایه اولیه ۱۰۰میلیون تومانی برای ۲۰ شرکت استارتآپی برتری خواهد بود که از زیرساختهای ابری این شرکت استفاده کنند. همچنین ابرآروان در این مراسم از جذب سرمایه ۲۰۰ میلیارد تومانی برای این سرویس از سمت شرکت فناپ خبر داد.
به گزارش پیوست، براساس آنچه پویا پیرحسینلو، همبنیانگذار ابرآروان، در سومین مراسم سوارابرها بیان کرد زیرساخت ابری این شرکت روزانه به ۵ میلیارد درخواست پاسخ میدهد و در ۳۰ نقطه دنیا نیز حضور دارد؛ که همین عامل نیز باعث ارئه یکپارچه سرویس به مشتریانش شده است.
در ادامه مراسم فرهاد فاطمی، همبنیانگذار دیگر شرکت آروان هم اعلام کرد که ابرآروان یکی از CDN یا همان Content Delivery Network برتر جهان است و CDN ابرآروان به ۵۰ درخواست در یک ثانیه پاسخ میدهد.
مهرداد پنجه فولادگران، عضو تیم امنیت ابرآروان هم در سخنرانی خود در این مراسم گفت: «در آروان دو ترابیت پهنای باند وجود دارد که راهکاری برای مقابله با حملههای هکرهاست.» آنطور که مدیران ابرآروان در این مراسم اعلام کردند در یک ماه اخیر و بعد از حملات DDoS که برخی کسبوکارهای اینترنتی را دچار مشکل کرد، سرورهای این سرویس توانسته پاسخگوی نیاز بسیاری از این کسبوکارها باشد. در این مراسم اعلام شد که قابلیت DDoS Protection به ابر آروان اضافه شده تا توانایی دفع حملات DDoS را داشته باشد.
در ادامه این مراسم ویدئویی به نمایش گذاشته شد که میزان تاخیر در استریم پخش ویدئو سرویس ابرآروان در مقایسه با سرویسهای مشابه خارجی در این زمینه را نشان میداد. براساس اطلاعات نمایش داده شده در این ویدئو از بین ۵ سرویس خارجی از نظر تاخیر در پخش استریم ویدئو؛ آروان در جایگاه دوم و بعد از یوتیوب قرار داشت.
در ویدیویی دیگر آروان گفت که توانسته با اضافه کردن ویژگی به سرویس خود تاخیر در بخش استریم ویدیو را کمتر هم کند. آنطور که مدیران آروان اعلام کردند این ویژگی برای مسابقه اسنپ کیو استفاده شده است.
در ادامه مراسم مدیران ابرآروان اعلام کردند که پخش زنده ویدیویی برنامه استارتآپ «اسنپ کیو» اصلیترین چالش آنها در سال ۹۷ بوده است؛ چرا که آنها باید اطلاعات را در زمانی کمتر از ۵ ثانیه به کاربران میرساندند. احسان مرشدی، مدیرمحصول اسنپ کیو در این مراسم درباره این استارتآپ گفت: «اسنپ کیو به عنوان سرویسی در زمینه برگزاری مسابقات آنلاین در سه ماه به عدد یک میلیون کاربر رسید و در شب یلدای امسال در یک شب با برگزاری ۶ مسابقه ۲۵۰ هزار کاربر جذب کرد و شب جمعه هفته گذشته در یک مسابقه ایرانسل ۲۰۰ هزار کاربر شرکت کردند.» به گفته او استفاده از CDNهای ابرآروان به این مجموعه در مدیریت برگزاری این مسابقات کمک قابل توجهای کرده است.