داستان آیلار مکی را پیش از ژول بخوانید؛ سالهای دور از خانه
بار اولی که آیلار را دیدم در میانه جلسه دعوت از استارتآپها برای نمایشگاه الکامپ…
۱۰ آذر ۱۴۰۳
پشت پرده محبوبترین پاساژ ابزارهای همراه کشور
خریدار:«تخفیف نمیدهید؟» فروشنده:«این بهترین قیمت بازار است و کمتر از این قیمت برای ما اصلا صرفه ندارد.» اصرار از خریدار و انکار از فروشنده چیزی است که معمولا در بیشتر بازارها و فروشگاههای سنتی میتوان مشاهده کرد و پاساژ پایتخت هم از آن مستثنی نیست. هر چند با توجه به موقعیت جغرافیایی این پاساژ معمولا مراجعهکنندگانش از قدرت خرید بالاتری نسبت به پاساژهای دیگر در این حوزه برخوردارند و همین موضوع شاید پاساژ پایتخت را تا حدودی نسبت به عنصر قیمت بیتفاوتتر از پاساژهای دیگر جلوه میدهد. پاساژ پایتخت سال 76 تاسیس شد و مجموعا دارای 309 واحد است که 100 واحد آن اداری و 209 واحدش تجاری است. به غیر از چهار فروشگاه که در طبقه همکف واقع شدهاند مابقی فروشگاهها کارشان فروش لپتاپ، تبلت و گوشی است و این مرکز به عنوان یکی از بورسهای مهم کامپیوتر در ایران به شمار میآید. کمااینکه وقتی سری به سایت این مجموعه هم بزنید، نام «مجتمع کامپیوتری پایتخت» را در بالای آن میبینید که خود این امر نشاندهنده تمرکز این مرکز بر فروش لپتاپ و کامپیوتر است. البته با شدت گرفتن جریان فروش موبایل در سراسر کشور در این پاساژ هم فروشگاههای زیاد و در عین حال پرفروشی در این حوزه شروع به فعالیت کردند. به اصطلاح کسبه پاساژ پاخور بسیار خوبی دارد و در روز چیزی بالای شش هزار نفر به طور متوسط از آن دیدن میکنند که در روزهای تعطیل و جشنوارهها به حدود 15 هزار نفر هم میرسد. دو هزار نفر در پاساژ مقیم و مشغول کارند و هزینههای جاری مرکز کامپیوتر پایتخت با احتساب حقوق پرسنل آن که بالغ بر 40 نفر هستند، ماهیانه حدود 200 میلیون تومان است.اعضای هیاتمدیره آن در دورههای مختلف اتحادیه از نیروهای پیشرو بودهاند و همیشه در جریان کارهای صنفی پیشرو و خطشکن هستند. بدون شک بسیاری از پاساژها در حوزه آیتی سعی کردهاند الگوهای توسعهای خود را از قبیل اساسنامه، سیستمهای اداری و حتی تغییرات ساختمانی از پایتخت الگوبرداری کنند و از این جهت پاساژ پایتخت را میتوان به نوعی نوگراترین مرکز خرید تجهیزات آیتی به شمار آورد. شاید از دید برخی از مخاطبان پیوست انتخاب یک پاساژ برای بخش شرکتگردی این ماهنامه کمی عجیب باشد اما از آنجایی که این پاساژ دارای یک هیاتمدیره منسجم، مدیریت مستقل و سازماندهی تعداد قابل توجهی نیروی انسانی است، میتوان آن را یکی از قطبهای تاثیرگذار در حوزه فروش تجهیزات آیتی دانست. بنابراین در شرکتگردی نوزدهم ماهنامه پیوست - شماره آذرماه- پایتخت را انتخاب کردهایم تا شما مخاطبان گرامی در جریان چگونگی اداره یکی از بزرگترین پاساژهای کامپیوتر و موبایل ایران قرار بگیرید. در این پاساژگردی همراه ما باشید.
من امروز گوشی خریدم تازه فهمیدم همشون پاساژ علایدین دزد ان مخصوصا طبقه ی اول به اسم ضد خش نانو و ریچستری گوش منو بردین از هر مغازه ای هم پرسیدم گفت درسته هست نگو کلا همه مغازه ها باهم هستن و تازه پلیس میگفت بهشون چیزی نگو هر کس میاد یه داد میزنه بعد شلوغ میکنن و دعوا بعد هم از هر مغازه یکی میاد یه چک میزنه تو هر مغازه هم چهار تا ارازل هستن من دیگه کلاه هم اونجا بیفته برنمیدارم کاملا باید اون پاساژ تخلیه بشه پاساژ علایدین محل جمع شدن دزد و کلاهبردارن هست دزد بی پدر و مادر ان به خدا مغازه های دور میدون ولیعصر گل ان خیلی منصف هستن من به شخصا از پاساژ ایرانیان و میدون ولیعصر خرید میکنم خیلی عالی هستن
با سلام. پسرم دیروز از واحد ۵۳ واقع در طبقهی همکف در پاساژ پایتخت دو عدد هدفون فیلیپس مدل s450 خریدن که وقتی در اینترنت سرچ کردم دیدم هر کدام رو پنجاه هزار تومان گرانتر از قیمت واقعی داده. امروز با مراجعه به اون واحد و گفتن واقعیت و درخواست اینکه هدفون ها را یا پس بگیر با به قیمت واقعی بما بده، به هیچ وجه زیر بار نرفت و با پرویی تمام گفت من وقت گذاشتم یکساعت توصیحات دادم و سودم رو گرفتم…متاسفانه به حراست پاساژ هم مراجعه کردم ولی قطعا با هم هماهنگ بودن. چون به ما گفت ما در قیمتها نمیتونیم دخالت کنیم. متاسفانه پایتخت هم دزدخانه شده. پاساز پایتخت، علاالدین دوم هست. دوستان خیلی دقت کنید و قبل از خرید از سایت ها قیمت بگیرین.