مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
بازی «تیزران» از دانشگاه هنر تبریز امروز (۶ دیماه) در اختتامیه سومین دوره بازیهای جدی به عنوان بازی جدی برتر سال ٩٨ برگزیده شد.
به گزارش پیوست،سومین دوره بازیهای جدی امروز (۶دی ماه) با اهدای جوایز به برگزیدگان به کار خود پایان داد. بنیاد ملی بازیهای رایانهای سومین دوره بازیهای جدی را با هدف «تحقیق، تولید و ترویج بازی جدی» در سه بخش جشنواره بازیهای جدی سال ٩٨ ، هکاتون بازیهای جدی ۱۳۹۸ و سمپوزیوم بازیهای جدی ۱۳۹۸ برگزار کرد.
صادق پژمان،مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای در مورد این بخشها به پیوست گفت: «مهرماه امسال در ۳ بخش سمپوزیوم، هکاتون و جشنواره اصلی بازیهای جدی ما فراخوان دادیم تا علاقمندان آثار خود را ارسال کنند. این ۳ بخش یک بسته کامل برای توسعه و گسترش بازی جدی است.»
او ادامه داد: «در سمپوزیوم بحث پژوهش و تحقیقات در حوزه بازی جدی است. در این خصوص افراد مقالههای خود را ارسال کردند. برخی از مقالهها به صورت شفاهی ارائه شد و پس از داوران مقالهها را ارزیابی کردند.»
پژمان با اشاره به اینکه هکاتون امسال علاوه بر تهران در تبریز هم برگزار شد، بیان کرد: «در هکاتون دستگاههای مشارکت کننده در راستای ماموریت و اهداف کلان خود موضوعاتی را در زمینه آموزش و سبک زندگی در نظر گرفتند. این موضوعات توسط منتورها و کارشناسان به بازیسازان منعکس شد.»
به گفته پژمان در هکاتون بازیسازان از بازیهای خود نسخه اولیه تهیه کردند که توسط داورها ارزیابی شد.
پژمان صادق در این مراسم همچنین با بیان اینکه اهداف مهم این کنفرانس توسعه، تحقیق، تولید و ترویج بازیهای جدی بوده است، گفت: « یکی از اقدامات مهم ما این است تا اهمیت بازیهای جدی را در مجموعههای دولتی، خصوصی، نخبگان و رسانهها منعکس کنیم.»
او ادامه داد: «در طول این چند سال با اقداماتی که مجموعه بنیاد انجام داده است شاهد توسعه و رشد بازیهای جدی بودیم ولی این فعالیتها کافی نیست.»
پژمان همچنین بیان کرد: «یکی از کارهایی که میتوانیم انجام دهیم این است تا دستگاههای دیگر هم دغدغه بازیهای جدی را داشته باشند. مشارکت ١۴ دستگاه مختلف در این دوره از بازیهای جدی نشان داد که آنها هم متوجه اهمیت بازی شدند.»
او با بیان اینکه وقتی از بازیهای دیجیتال صحبت میکنیم همه به آسیبها و تهدیدهایش میپردازند، از تغییر دیدگاه دستگاهها و نهادهای مختلف گفت. پژمان در این مورد بیان کرد: «یکی از حوزههایی که میتوان از ظرفیت بازی جدی استفاده کرد، بخش آموزش است. امروزه در بحث آموزش مشکلات بسیاری داریم. باید روشهای سنتی را به روشهای نوین بدل کنیم ودر این راه میتوان از بازیهای جدی کمک گرفت.»
براساس گفتههای پژمان در حوزههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیز میتوان از ظرفیت بازیهای جدی بهره گرفت. او همچنین تاکید کرد: «بازی باید در فضای عینی و واقعی اثرگذار باشد تا کیفیت زندگی ما را ارتقا دهد.»
او در صحبتهای خود همچنین به بحث سرمایهگذاری در حوزه بازیهای جدی اشاره کرد و گفت: « ١۴ دستگاهی که در این دوره از بازیهای جدی ما را همراهی کردند،میتوانند در بحث سرمایهگذاری پیشرو باشند. با تامین مالی میتوان بحث تجاریسازی را نیز پیش برد. بنیاد ملی بازیهای رایانهای نیز معبری میان سرمایهگذاران و تولیدکنندگان بازی است.»
پژمان نیروی انسانی را از دیگر دغدغههای بنیاد ملی بازیهای رایانهای نام برد و گفت: «در حوزههای مختلف تولید بازی مشکل کمبود نیروی انسانی داریم. دغدغه ما در مجموعه بنیاد و مرکز رشد و انستیتو بازیسازی این است تا بحث آموزش در حوزه بازی را فراگیر کنیم تا از این نیروهای آموزشدیده در صنعت بازی بهره ببریم.»
در پایان مراسم همچنین برگزیدگان جشنواره بازیهای جدی معرفی شدند. رتبه اول، دوم و سوم به ترتیب ٢٠ میلیون، ٢ میلیون و ١،۵ میلیون تومان دریافت میکنند.
با رای هیات داوران بازی «تیزران» به عنوان بازی برتر سال ٩٨ برگزیده شد و بازیهای «keep step» و «شاه گیگیلی» به عنوان بازیهای رتبه دوم و سوم انتخاب شدند.