رئیس قوه قضاییه: میتوان اینترنت را در مقاطع حساس قطع کرد اما راه حل اساسی نیست
رئیس قوه قضاییه گفت در مقاطعی مانند آنچه در ۱۴۰۱ یا ۱۳۹۸ رخ داد، میتوان…
۵ دی ۱۴۰۳
۱۱ مهر ۱۳۹۸
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
دستیار معاون علمی فناوری ریاست جمهوری در امور تامین مالی در رویداد فیروزه پلت از ارائه مجوز به شرکتهایی گفت که قرار است کار ارزشگذاری روی استارتآپها را انجام دهند.
به گزارش پیوست، علیرضا دلیری در این رویداد تاکید کرد که باید اقتصاد کشور از حالت سنتی به سمت صد درصد دانشبنیان و استارتآپی پیش برود و باید هرچه سریعتر ارائه مجوزهای گوناگون حذف شود تا شرکتهای استارتآپی شرایط رشد لازم را داشته باشند. او در این مورد گفت: «ارائه مجوز مانع رشد کسبوکارهای نوپاست. ما در دولت باید با قوانین مشخص برای فعالیت این شرکتها ریل گذاری کنیم و به جای بستن و ممنوعیت فعالیت کسانی که از ریل خارج میشوند آنها را مورد بازخواست قرار دهیم.»
دلیری در این رویداد با اعلام اینکه در حوزه علمی ایران پیشتاز منطقه است؛ اما در بخش نوآوری در جایگاه خوبی در دنیا قرار نداریم ادامه داد: «در حوزه استارتآپی طی چند سال گذشته حرکتهای بسیاری خوبی انجام شده؛ اما این حرکتها باعث نشده که در شاخص نوآوری جایگاه مناسبی در دنیا داشته باشیم. این در حالی است که در بحث شاخصهای علمی ما در منطقه اول و در جایگاه ۱۶ دنیا قرار داریم ولی در بخش شاخصهای نوآوری در دنیا در جایگاه ۶۱ هستیم.»
او در این رویداد با اعلام اینکه بهترین راهحل جذب سرمایه شرکتهای استارتآپی عرضه سهام آنهاست گفت: «کارهایی از سمت دولت مانند راهاندازی صندوق جسورانه یا راهاندازی تابلو شرکتهای دانشبنیان در فرابورس را انجام دادهایم و از سوی دیگر هم شرکتهایی مانند گروه مالی فیروزی سامانهای مانند فیروزه پلت را برای متصل کردن سرمایهگذار به سرمایهپذیر فراهم میکنند. با این حال اما یک مشکل بزرگ مانند ارزشگذاری شرکتها باعث میشود سرمایه به این بازار به سختی جذب شود.»
دلیری همچنین از ارائه مجوز به شرکتهایی خاص برای ارزشگذاری استارتآپها خبر داد و توضیح داد: «با مصوبه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کارگروهی با حضور شرکتهای بخش خصوصی و دولتی تشکیل شده تا مجوز برای شرکتهایی صادر شود که امکان ارزشگذاری شرکتهای استارتآپی را دارند.»
دلیری همچنین از برنامههای این معاونت برای اعتبار سنجی شرکتهای استارتآی هم خبر داد. همچنین او در این رویداد و در گفتوگو با پیوست اعلام کرد که معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری با امضای صورتجلسهای با سازمان ثبت شرکتها، راهکار مشخصی برای تبدیل شرکتهای دانشبنیان با مسئولیت محدود به شرکت سهامی پیشبینی کردند.