skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اخبار

تحریریه پیوست

دستور العمل برای نظارت اپراتورها روی مسابقات پیامکی بخت‌آزمایی صداوسیما

تحریریه پیوست

۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

امروز (۴ اردیبهشت) دو مقام رسمی کشور به صورت جداگانه به  برنامهریزی و کنترل مسابقات پیامکی بختآزمایی در صداوسیما تاکید کردند. ابتدا محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در توئیتر خود خبر از  ابلاغ دستورالعمل ویژه به اپراتورهای تلفن‌همراه برای مبارزه با مسابقات پیامکی بختآزمایی غیر مشروع را داد و ساعاتی پیش نیز مقام هبری در سخنرانی خود در جمع کارگران از دستگاههای مختلف و مخصوصا صدا و سیما خواست که روشهای بختآزمایی را ترویج نکنند.

نظارت مستقیم اپراتورها روی مسابقات پیامکی تلویزیون

محمد جواد آذری جهرمی، امروز در توئیتر خود از ابلاغ دستورالعملی به مدیران عامل اپراتورهای تلفنهمراه داد که براساس آن، این اپراتورها به صورت مستقیم بر روند مسابقات غیرمشروع بختآزمایی در تلویزیون و غیره نظارت داشته باشند. جهرمی در این توئیت تاکید کرده که این نظارت باید جلوی پدیدهسوءاستفاده از کاربران و کلاهبرداری در این زمینه را بگیرد. همچنین آنطور که وزیر ارتباطات اعلام کرده  عدم رعایت این دستورالعمل برای اپراتورها عواقب جدی به دنبال خواهد داشت. هنوز مشخص نیست این دستورالعمل چه جزییاتی دارد؛ اما آنچه در این بین مشخص است، این موضوع است که وزارت ارتباطات که از زمستان سال گذشته و بعد از تقلب در نتایج مسابقات پیامکی انتخاب بهترین برنامه جامجم ، کنترل مسابقات پیامکی را جدی پیگیری میکند قرار است در سال ۹۸ نیز به صورت جدی فعالیت شرکتهای فعال و همکار با اپراتورهای تلفنهمراه را کنترل کند تا جلوی سوءاستفادههاو کلاهبرداری به واسطه این مسابقات پیامکی از کاربران را بگیرد.

توییت وزیر ارتباطات در مورد ابلاغ دستورالعمل ویژه به اپراتورهای تلفن‌همراه برای نظارت مستقیم روی برگزاری مسابقات بخت‌آزمایی صداوسیما

ورود  مقام رهبری به مسابقات بختآزمایی

در کنار این دستورالعمل وزیر ارتباطات به اپراتورهای تلفن همراه برای ورود و نظارت مستقیم به مسابقات پیامکی بختآزمایی صداوسیما،‌ ساعاتی پیش نیز مقام رهبری در سخنرانی خود در جمعه کارگران به صورت روشن خواستند که روشهای بختآزمایی توسط صداوسیما ترویج نشود. ایشان گفته‌اند:‌ «باید فرهنگ کار و تولید و تلاش را ترویج دهیم و روحیه انتظار برای ثروت بادآورده را از بین ببریم و روشهایی شبیه بختآزمایی را ترویج نکنیم که دستگاههای مختلف از جمله صدا و سیما باید متوجه این معنا باشند

این اولین باری نیست که مقام رهبری به برگزاری مسابقات بختآزمایی توسط صداوسیما و نظارت روی آن تاکید میکنند. آنطور که سایت «ایکنا» گزارش داده پیش از این رهبری در مصاحبهای در سال ۱۳۸۳ خود نسبت به برخی مسابقات تلویزیونی انتقاد و اعلام کرده بودند: «شخصی تماس میگیرد و بهخاطر هیچی، به او جایزه میدهند. یک روز من دیدم در یک برنامهتلویزیونی پنج میلیون تومان به یک نفر جایزه دادند؛ برای اینکه به چند سؤال جواب داد! این سرگرمیِ خیلی جالبی نیست. پنج میلیون تومان، تقریباً حقوق دو سه سال یک کارمند متوسط است

در راستای انتقاد به برگزاری مسابقات بختآزمایی در صداوسیما، در خبری که خبرگزاری فارس منتشر کرده، آیتالله مکارم شیرازی در پاسخ به استفتایی درباره مسابقه برنده باش، این مسابقه و شرکت در آن را مصداق قمار دانسته است.

درکنار دستورالعملی که امروز وزارت ارتباطات برای کنترل و نظارت اپراتورهای تلفنهمراه روی مسابقات پیامکی صداوسیما به آنها ابلاغ کرده، اواسط فرودین ماه نیز طی یک دستورالعمل اپراتور اول تلفن همراه یعنی همراه اول، توقف استفاده قرعهکشی برای جوایز سرویسهای ارزش افزوده را به شرکتهای همکار خود ابلاغ کرد. در آن زمان ابوذر مهرمنش، مدیر کل سرویسهای ارزش افزوده همراه اول، با اعلام این خبر در توئیتر خود گفته بود که ابلاغ این دستورالعمل به شرکتهای خدمات ارزش افزوده طرف قرارداد با همراه اول در راستای شفافسازی بیشتر برای رفع شبهه استفاده از این سرویسها در کشور انجام گرفته است.

جدی شدن برخورد و کنترل ارائه سرویس‌ها خدمات ارزش افزوده که از طریق آن امکان کلاهبرداری از کاربران وجود داشت به ماه‌های پایانی سال ۹۷ باز می‌گردد. زمانی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در در توئیتر خود با انتشار دو نمودار رسما اعلا کرد که در جریان نظرسنجی پیامکی صداوسیما برای انتخاب محبوب‌ترین برنامه سال بین دو برنامه «نود» و «برنده باش» تغیرات قابل توجه و در واقع تقلب برای ثبت آرای کاربران صورت گرفته است. حتی این موضوع باعث باز شدن پای مجلس به بررسی‌های قراردادهای انحصاری صداوسیما با شرکت‌های خدمات ارزش افزوده این سازمان نیز شد. در نهایت نیز شرکت توسکا از جمله شرکت‌های بزرگ ارائه‌دهنده خدمات ارزش‌افزوده طرف قرار داد با صداوسیما در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تبلیغ خدمات ارزش افزوده از حیطه فعالیت‌های این شرکت خارج شده است . بسیاری از کارشناسان ارتباطی پیش‌بینی کردند که این اطلاعیه آغازی برای خداحافظی کد دستوری *۳#  با کاربران خواهد بود.

http://pvst.ir/5wf

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو