مشکل فنی بانکی موجب تاخیر در تسویه پرداختیارها شد
براساس اطلاعیه پرداختیارهای زرینپال، وندار و جیبیت، تسویه پرداختیاری امروز، یکم آذر ۱۴۰۳، با تاخیر…
۱ آذر ۱۴۰۳
۲۷ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان فناوری اطلاعات در یاداشتی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده خبر استفاده از خانه تاریخی «مستوفی الممالک» به عنوان خانهی «نوآوری و نوپاها» داده است.
امیر ناظمی در این یاداشت خود اعلام کرده است که در جلسهی گذشتهی شورای معاونین وزارت ارتباطات، تصمیم جمعی گرفته شد تا «خانه مستوفیالممالک» که تاریخ تحولاتی بزرگ را در حافظهی خود دارد اما متروکه در گوشه از تهران نفسهای آخر را میکشد تبدیل به نماد آینده کشور شود. او در این یاداشت گفته است:«خانه مستوفیالممالک را به عنوان «خانهی نوآوری و نوپاها» در نظر گرفتیم؛ خانهای که در آن تحولات دیوانداری، تشکیل نخستین کابینه پس از مشروطه و محل داوری میان بازاریان و حکومت بود.»
براساس اظهارات ناظمی، به پیشنهاد روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزیر ارتباطات تصمیم شورا را تایید کرد تا پس از بازسازی و مرمت این مکان تبدیل به محلی برای رویدادهای نوآورانه شود. او تاکید کرده که هرچند بخش عمدهای از این خانه از بین رفته اما قرار است براساس دستور محمد جواد آذری جهرمی این بازمانده تاریخی مورد مرمت قرار گیرد. ناظمی در پایان ابراز امیدواری کرده که «خانه مستوفیالممالک» به سرعت تبدیل به خانهای نمادین برای تحول و نوآوری و خانهای برای آینده شود.
دو هفته پیش نیز شهرداری تهران در تفاهمنامهای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر از قرار گرفتن ساختمانهایی در بافتهای فرسوده بدون دریافت وجه در اختیار استارتآپها داده بود. محمدعلی افشانی، شهردار تهران، در مراسم امضای این تفاهم نامه هدف اصلی این طرح را احیای بافتهای فرسوده شهری و حمایت از جوانان عنوان کرده بود. اگر چه دو روز بعد از امضای این تفاهمنامه داوود محمدی، نماینده تهران در مجلس در گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت این تصمیم شهرداری را عجولانه توصیف کرد. او گفته بود که تصمیم شهرداری برای واگذاری بافت فرسوده برای حمایت و توسعه شرکتهای دانش بنیان، اتفاقی خوب و در راستای احیای بافت فرسوده است، اما نیازمند مطالعه و بررسی بیشتر مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد.