انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۲ مهر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸
«انجمن جهانی موبایل از شش ماه پیش به دلیل تحریمها، اپراتورهای ایرانی را در لیست سیاه گذاشته و عضویت آنها را به حالت تعلیق درآورده است.»
هوشنگ مرتضوی مدیرعامل سامانتل با بیان این مطلب در حاشیه نمایشگاه تلکام درباره تاثیر این تعلیق عضویت اعلام کرد: «اگر اپراتور جدیدی به GSMA اضافه شود اپراتورهای ایرانی نمیتوانند با آنها رومینگ داشته باشند. »
مدیرعامل اپراتور مجازی سامانتل تاکید کرد: «وزارت ارتباطات پیگیر حل موضوع تعلیق عضویت همراه اول، ایرانسل، رایتل، سامانتل و تالیا در انجمن جهانی موبایل است.»
این اظهارات مرتضوی در حالی عنوان شده است که پیشتر خبر تعلیق عضویت ایران در GSMA از سوی وزیر ارتباطات اساسا تکذیب شده بود.
جهرمی با تاکید بر اینکه خبر تحریم ایران توسط GSMA دقیق نیست، در حساب توییتر خود نوشته بود: «مجوز حضور شرکتهای ایرانی در GSMA که دو سال تمدید نشده بود، امسال تمدید شده است و منعی برای حضور با عنوان شرکتهای ایرانی وجود ندارد.»
مرتضوی در پاسخ به سوال پیوست مبنی بر حل اختلافات تعرفهای اپراتورهای مجازی با اپراتورهای میزبان نیز گفت: «سازمان تنظیم مقررات در حال بررسی موضوع فروش حجمی است. وزیر ارتباطات نیز در جلسات مختلف بر همکاری و ارتباط ما با اپراتورهای اصلی تاکید کرد تا آنها ما را رقیب خود نبینند.»
او همچنین از تخفیف حق سهم رگولاتوری در مذاکره با این سازمان خبر داد و اعلام کرد: «در مورد حق سهم رگولاتوری قرار بود یا ما یا اپراتورهای میزبان آن را بپردازند. اما وزیر ارتباطات اعلام کرد طبق قانون باید این رقم پرداخت شود اما قرار شد با تخفیفی حق سهم مستقیم یعنی ۵ درصد از درآمد خود را بدهیم.»
مدیرعامل سامانتل ادامه داد: «یکی از مشکلاتی که با اپراتورهای میزبان داریم این است که یکی از سگمنتهای کسبوکار ما ارسال پیامک از جمله به مشتریان بانکهاست. اما اپراتورها به دلیل قرارداد با تجمیع کنندهها مانع از این کار میشوند. این خلاف مقررات رگولاتوری است و ما از رگولاتوری پیگیر این موضوع هستیم.»
مرتضوی با اعلام اینکه در حال حاضر اپراتور مجازی سامانتل ۱۲۰ هزار مشترک روی سیم کارت دیتا و سیمکارت عادی دارد و ۸۰ درصد آنها فعال هستند، در مورد سرویسهای ویژه این سیمکارتها برای کاربران گفت: «علاوه بر ارائه راهکار سازمانی، امسال کیف پول الکترونیکی ما به مرحله تجاری رسیده. بخشی از آن روی سیم کارت سامانتل و بخشی از طریق اپلیکیشن مانیز ارائه خواهد شد. با درگاههای پذیرنده برای اپ مانیز در حال مذاکره هستیم. »
اوبا اعلام اینکه دو تا سه برابر اپراتورهای دنیا، اپراتورهای مجازی هستند و ما هم طبق این روند، باید ۱۵ اپراتور مجازی در ایران داشته باشیم، در مورد موانع پیش روی اپراتورهای مجازی برای گرفتن سهم بازار نیز گفت: «برای گرفتن سهم بازار نیاز به برندینگ داریم. اما صدا و سیما رقم بالایی برای تبلیغات میدهد. همچنین برای ورود تکنولوژی به دلیل تحریمها و معضل ارزی، مشکل داریم. با این حال وزارت ارتباطات وعده حمایت به ما داده است.»
مدیرعامل سامانتل با اشاره به پتانسیل اپراتورهای مجازی در کاهش معضلات زیست محیطی تاکید کرد: «برای کاهش مشکلات زیست محیطی میتوانیم نقش آفرینی کنیم به خصوص با استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیا. از دو سال پیش زیرساخت خوبی برای آن ایجاد کردیم اما نیازمند حمایت دولت هستیم. امیدواریم تا ۲۲ بهمن این پروژه به مرحله اجرایی برسد.»