skip to Main Content
دیجی‌ پی
کانال بله پیوست
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

اخبار

تحریریه پیوست

سرخط اخبار/ ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

تحریریه پیوست

۱۸ مرداد ۱۴۰۵

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

  • نتایج ارزیابی تیم فنی «بله» از بهینه‌سازی‌های انجام شده نشان می‌دهد که قابلیت تماس بله در تماس‌های طولانی و پرترافیک مانند کلاس‌های آنلاین یا وبینارها بین ۲۰ تا ۴۰ درصد باتری کمتری نسبت به Google Meet مصرف می‌کند. همچنین در تماس‌های فردی معمولی نیز میزان مصرف باتری به‌طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر بوده است. همچنین گفته شده است که کاربران می‌توانند برای تماس خود یک لینک اختصاصی ایجاد کرده و آن را پیش از زمان برگزاری برای سایر افراد ارسال کنند. تماس گروهی بله با حضور حداکثر ۳۲ نفر ممکن شده است.
  • ملّی‌گلد از ارائه امکان خرید اقساطی طلا تا سقف یک میلیارد تومان خبر داد. این سرویس بدون نیاز به چک و ضامن ارائه می‌شود و کاربران می‌توانند بازپرداخت آن را در دوره‌های ۱۲ یا ۱۸ ماهه انجام دهند.طبق اعلام ملّی‌گلد، نرخ سود این تسهیلات ۲۳ درصد سالانه است و هزینه خدمات در بازپرداخت ۱۲ماهه ۱۴ درصد مبلغ وام محاسبه می‌شود. همچنین سقف وام آنی با پشتوانه طلا از ۵۰ میلیون تومان به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است؛ کاربران می‌توانند با وثیقه‌گذاری طلای خود، تا ۷۰ درصد ارزش ریالی طلا را به‌صورت آنی دریافت کنند.
  • محمدرضا حاجی‌جعفری، معاون مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار در وزارت امور اقتصادی و دارایی در گفت‌وگو با صداوسیما اعلام کرد لازمه عملیاتی شدن آئین‌نامه اجرایی بند ت ماده ۱۱۴ قانون برنامه هفتم مبتنی بر فعالیت سکوهای معاملاتی خودرو، قرار گرفتن سرویس‌های استعلامی در اختیار سکوهای مورد تائید اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی از طرف فراجا است.
    معاون مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار همچنین گفت که در حال حاضر متقاضیان می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند اما فرآیند مصوب مستند بر آئین‌نامه اجرایی هنوز عملیاتی نشده است.
    طبق گفته او بند ت ماده ۱۱۴ قانون برنامه هفتم به‌صراحت اعلام می‌کند که دستگاه‌های استعلام‌دهنده معاملات خودرو لازم است سرویس‌های استعلامی لازم برای معامله سکویی خودرو را به سکوها ارائه دهند. سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و مرکز آمار قوه از جمله این دستگاه‌ها است اما مهم‌ترین آن فراجا است. زیرا معامله‌ای که انجام می‌شود براساس اطلاعات فراجا صورت می‌گیرد و محور اصلی در بند ت ماده ۱۱۴ قانون نیز فراجا شناسایی شده است.
  • حسین افشین، معاون علمی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بانک‌های مرکزی متولی اصلی مدیریت «مهاجرت به رمزنگاری پسا‌کوانتومی» هستند تاکید کرد که سیستم بانکی باید به‌سرعت به سمت الگوریتم‌های مقاوم در برابر کوانتوم حرکت کند. او همچنین از آمادگی کامل معاونت علمی برای همکاری با بانک مرکزی به‌منظور عملیاتی کردن نقشه راه اولویت‌بندی انتقال سیستم‌های رمزنگاری کشور به نسل پساکوانتومی خبر داد. عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی نیز ورود به حوزه فناوری‌های نوظهور را یکی از ضرورت‌های قطعی نظام بانکی دانست. او همچنین عنوان کرد که رمزنگاری پساکوانتومی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت راهبردی برای آینده نظام بانکی به‌شمار می‌آید.
  • وزیر ارتباطات، ستار هاشمی اعلام کرد که هیچ اپراتوری اجازه فروش حتی یک گیگ ترافیک با تعرفه خارج از نرخ مصوب را ندارد. او تاکید کرد که وزارت ارتباطات در این زمینه با هیچ اپراتوری تعارف ندارد و در صورت لزوم برخوردی جدی خواهد داشت. هاشمی همچنین گفت که به سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی برای ورود و بررسی این موضوع ماموریت داده است.
  • مسعود پزشکیان، رئیس جمهور اعلام کرد که اصلا قرار نبود اینترنت باز شود. طبق گفته او مخالفت‌های زیادی وجود داشت اما با تمام این مخالفت‌ها اینترنت باز شد.
https://pvst.ir/oi3

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو