skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی است

۶ مرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

رئیس جمهور با تأکید بر اهمیت راهبردی تحول دیجیتال در ساختار حکمرانی کشور، گفت: اجرای کامل قانون ۱۶۹ مکرر مالیاتی و اتصال اطلاعات هویتی شهروندان شامل کد ملی، کدپستی و کد کاداستر (حدنگاری)، از جمله مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم در مسیر تحقق حکمرانی شفاف، پاسخ‌گو و فسادستیز است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، در جلسه‌ای تخصصی با حضور مسعود پزشکیان، ابعاد مختلف طرح «تحول دیجیتال دولت» و سازوکارهای لازم برای ایجاد زیرساخت‌های حکمرانی مبتنی بر داده، مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، درباره موضوعاتی نظیر طراحی و استقرار اسناد هویتی الکترونیک، اتصال داده‌های هویتی شهروندان با کدپستی و سامانه کاداستر، یکپارچه‌سازی و هماهنگ‌سازی داده‌ها، چابک‌سازی فرآیندهای مرتبط با سامانه‌های پردازش و اعتبارسنجی (SPV) و تعیین اولویت‌های سیستمی در روند پیاده‌سازی، به عنوان بخش‌هایی از این طرح ملی بحث و تبادل نظر شد.

او در این جلسه، با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در تدوین این طرح ملی، با تأکید بر اهمیت راهبردی تحول دیجیتال در ساختار حکمرانی کشور، توضیح داد: اجرای کامل قانون ۱۶۹ مکرر مالیاتی و اتصال اطلاعات هویتی شهروندان شامل کد ملی، کدپستی و کد کاداستر، از جمله مهم‌ترین اولویت‌های دولت چهاردهم در این طرح و در مسیر تحقق حکمرانی شفاف، پاسخ‌گو و فسادستیز است.

رئیس جمهور با اشاره به آثار ملموس اجرای این طرح در زندگی مردم افزود: با تحقق این اهداف و استقرار زیرساخت‌های داده‌محور، بسیاری از مسائل و گره‌هایی که موجب نارضایتی، دلخوری و گلایه مردم شده، برطرف خواهد شد و شاهد ارتقای محسوس در کیفیت خدمات عمومی نیز خواهیم بود.

پزشکیان در ادامه با تأکید بر لزوم انتخاب دقیق مدل اجرا و مدیریت این طرح، خاطرنشان کرد: نحوه پیاده‌سازی این تحول می‌تواند در قالب دولتی، خصوصی یا ترکیبی از هردو (دولتی-خصوصی) باشد و انتخاب مدل مناسب، باید متناسب با شرایط و اقتضائات کشور انجام گیرد.

رئیس جمهور همچنین بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان، نهادهای ذی‌ربط و مشارکت فعال دستگاه‌ها و صاحب‌نظران حوزه فناوری و حکمرانی دیجیتال تأکید کرد و گفت: پیشبرد موفق این طرح، نیازمند انسجام و هم‌فکری جمعی است و تصمیم‌گیری‌های جزیره‌ای و چندگانه می‌تواند فرآیند اجرایی را با چالش جدی مواجه سازد. هر اندازه مسئولیت‌ها به شکل درست توزیع و نظارت‌ها دقیق‌تر اعمال شود، شاهد ارتقای کیفیت حکمرانی و بهبود عملکرد نظام اجرایی خواهیم بود.

https://pvst.ir/lv7

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو