skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیر اجرایی نوین کراد: میانگین سود مشارکت در هر طرح ۴۴ درصد است

ملینا جعفری نویسنده میهمان

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

مدیر اجرایی سکوی نوین کراد «پلتفرم تامین مالی جمعی» می‌گوید میانگین سود در هر پروژه سکوی نوین‌ کراد حدود ۴۴ درصد بوده و بیشترین مشارکت در طرح‌های غذایی، دارویی و پزشکی است.

به گزارش پیوست، پوریا ناگهی، مدیر اجرایی سکوی نوین کراد می‌گوید: دریافت مجوز و رونمایی از سکوی نوین کراد ۱۳ خرداد سال گذشته در نمایشگاه اینوتکس صورت گرفته و کار پلتفرم ابتدا با طرح ارزی شکل گرفته که به دلیل محدودیت‌های موجود در بحث زیرساخت نتوانسته‌ایم آن را اعلام عمومی کنیم.

او ادامه می‌دهد: پس از آن بود که در مرداد ماه همان سال شروع به تامین مالی ریالی کردیم. در این شرایط توانستیم تا پایان سال ۱۴۰۳ بیش از یک همت برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در راستای ۵۳ طرح با بیش از ۶ هزار سرمایه‌گذار، جذب سرمایه کنیم. با وجودی که آن زمان تنها ۷ ماه از فعالیت  سکو گذشته بود، موفق شدیم در بازار تامین مالی جمعی در سال ۱۴۰۳ رتبه سوم را  کسب کنیم.

ناگهی در ادامه به این مساله می‌پردازد که در این رتبه‌بندی شرکت‌هایی رتبه اول و دوم را کسب کردند که از ابتدای سال فعالیت کرده بودند. با این وجود سکوی نوین کراد حدود ۸ درصد سهم بازار تامین مالی جمعی را در سال گذشته به خود اختصاص داد. همچنین با توجه به جدید بودن نوین‌ کراد تاکنون پروژه تکمیل شده در این سکو وجود نداشته است اما با این حال حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد طرح‌های این سکو مرحله دوم سود خود را پرداخت کرده‌اند و وارد مرحله سوم شده‌‌اند.

طبق گفته مدیر اجرایی سکوی نوین کراد، میانگین سود در هر پروژه سکوی نوین‌ کراد حدود ۴۴ درصد بوده و بیشترین مشارکت در طرح‌های غذایی، دارویی و پزشکی است.

او در ادامه در خصوص میزان حضور و سرمایه‌گذاری از سوی افراد حقیقی گفت: بیش از ۵۰ درصد از سرمایه‌های جذب شده که حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است از سوی افراد حقیقی جذب شده است. مبنای تامین مالی جمعی بر این اساس است که بتوانیم سرمایه افراد حقیقی را از بازارهای موازی و غیر مانند طلا و ارز خارج کرده و آن را به سمت بازار تامین مالی جمعی که امن بوده و سرمایه مستقیما وارد تولید شرکت‌های دانش‌بنیان و فناوری می‌شود ببریم.

پوریا ناگهی، مدیراجرایی سکوی نوین کراد

به گفته او حدود ۳۰ درصد طرح‌های این سکو مرتبط به صادرات بوده‌اند. او توضیح می‌دهد: همچنین حدود ۵۰ درصد طرح‌ها نیز ترکیبی از صادرات و تولید بوده‌اند. تاکنون صادرات به کشورهای ازبکستان، ترکیه، روسیه و چین انجام شده و از برنامه‌های آینده ما این است که تعداد کشورهای صادرات را در سال جاری افزایش دهیم. سقف تامین مالی در پروژه‌های دانش‌بنیان ۲۵ میلیارد تومان در هر پروژه بوده و در صورت وجود برخی شروط در یک شرکت این عدد می‌تواند تا سقف ۵۰ میلیارد نیز برسد. حداقل میزان مشارکت همچنین برای شخص حقیقی ۵ درصد مبلغ هر طرح و حقوقی نیز تا ۹۰ درصد مبلغ هر طرح است.

ناگهی با اشاره به اینکه صندوق توسعه تا قبل از اخذ مجوز نوین‌کراد نیز با بازار تامین مالی جمعی آشنا بود، گفت: پیش از این ما سهام‌دار عمده سکوی حلال فاند و پس از آن نیز سهام‌دار سکوی‌ هم‌ آفرین بودیم. در نهایت نیز وارد حوزه نوین کراد شدیم تا از این طریق بتوانیم تمرکز خود را بر این حوزه بگذاریم.

مدیر اجرایی سکوی نوین کراد، در پایان به پیشرفت ۴۰ درصدی «فناور کارت» و رونمایی از آن طرح در نمایشگاه بورس، بانک و بیمه اشاره کرده و تشریح می‌کند: «فناور کارت» بستری برای این است که تمام خدمات حوزه نوآوری که می‌توان به شرکتی حقوقی، دانش‌بنیان و فناور ارائه کرد را به راحتی در دسترس قرار داد. بر این اساس شرکت مورد نظر می‌تواند با دریافت ضمانت‌نامه یا سایر نیازهای خود به فعالیت بپردازد.

https://pvst.ir/l5r

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو