skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

داوری‌ تیم‌های صاحب ایده برای حل چالش‌های صنایع فولاد

۲۶ آذر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

جلسه داوری تیم‌ها و مجموعه‌هایی فناور صاحب طرح و ایده برای چالش «استفاده بهینه از سرباره‌ فولادسازی کوره‌های قوس الکتریکی» در مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. پس از بررسی‌های انجام شده از ۱۹ تیم ثبت‌نام کرده ۷ تیم به مرحله داوری نهایی راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی اتاق تهران، چالش استفاده بهینه از سرباره فولادسازی کوره‌های قوس الکتریکی از شهریور سال جاری(۱۴۰۳) پیرو مذاکره مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران با شرکت صنعتی آهن و فولاد گل‌گهر و نیازسنجی از آن مجموعه آغاز شد. پس از این بررسی‌ها، فراخوانی به منظور دعوت از تیم‌ها و مجموعه‌های توانمند در این زمینه به عمل آمد.

در نهایت، ۱۹ تیم در این دوره ثبت‌نام کردند که پس از غربالگری و بررسی‌های انجام شده ۷ تیم فناور به مرحله داوری نهایی راه پیدا کردند. داوران این رویداد از شرکت صنعتی آهن و فولاد گل‌گهر، دانشگاه علم و صنعت، ستاد توسعه نانو و تیم اجرایی چالش حضور داشتند.

تیم‌های فناور در مدت زمان یک ساعته طرح‌های خود را ارائه دادند. در این جلسه داوری، تیم‌ها براساس شاخص‌های فنی، تولیدی، اقتصادی و قابلیت‌های موجود از سمت داوران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند.

طی توافق مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، شبکه تبادل فناوری و شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، مقرر شد تیم‌های نهایی پس از بررسی و تایید مجموعه شرکت صنعتی آهن و فولاد گل‌گهر مورد حمایت این مجموعه قرار گرفته و برای اجرای طرح همکاری خود را آغاز کنند.

امروزه با افزایشی بودن نرخ تولید فولاد در دنیا، تولید سرباره نیز به عنوان محصول فرعی فولادسازی بیشتر شده است. این سرباره‌ها حاوی عناصر فلزی و ترکیبات مختلفی هستند که بازیابی آنها برای منابع فلزی و محافظت از محیط زیست حائز اهمیت است. به همین سبب اتخاذ روشی برای بازیابی و استفاده مجدد از این محصول در صنعت فولادسازی امری ضروری به شمار می‌آید.

مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران با شبکه تبادل فناوری، شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر برای پیدا کردن شیوه‌ای که این سرباره‌ها را به محصولات قابل استفاده تبدیل کند همکاری می‌کند. برگزاری سلسله رویدادهایی تحت عنوان «استفاده بهینه از سرباره فولادسازی کوره‌های قوس الکتریکی» و حمایت از طرح‌های فناورانه و نوآورانه در این زمینه از جمله این همکاری است.

رئیس مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران هدف از برگزاری این دست از رویدادها را به هم‌رسانی عرضه و تقاضا فناوری در اکوسیستم اقتصادی کشور و همچنین رفع چالش صنایع با راه‌حل‌های فناورانه خواند.

بنکدارپور تجربه مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق را در تاثیر بر نفوذ فناوری در صنایع بزرگ، جذب سرمایه و ایجاد پروژه‌های برای استارت‌آپ‌ها و همچنین توانمندسازی مدیران و صاحبان کسب و کارها مثبت قلمداد کرد.

طی توافق مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران، شبکه تبادل فناوری و شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، مقرر شد تیم‌های نهایی پس از بررسی و تایید مجموعه شرکت صنعتی آهن و فولاد گل‌گهر مورد حمایت این مجموعه قرار گرفته و برای اجرای طرح همکاری خود را آغاز کنند.

 

https://pvst.ir/jrk

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو