skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

معرفی کتاب «پول هوشمند»؛ شخصی‌تر شدن سیستم‌های مالی در آینده

۲ آذر ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

 

کتاب «پول هوشمند» نوشته کریس اسکینر در سال ۲۰۲۰ منتشر و توسط انتشارات Wiley به چاپ رسید. موضوع اصلی این کتاببررسی تاثیر فناوری‌های نوین  روی تعاملات اقتصادی و مالی است.  این کتاب به تاثیر و نقش فناوری‌های مختلف از جمله هوشمصنوعی که مهم‌ترین فناوری تحول برانگیز این روزهاست روی آینده پول، بانکداری و فناوری‌های مالی پرداخته است.

به گزارش پیوست، کتاب پول هوشمند به بررسی مفصل اثیر فناوری‌های نوین بر  آینده اقتصادی متمرکز است. در این کتاب آمده استکه با دیجیتالی شدن پول، همه چیز متحول خواهد شد.

گفته شده تا سال ۲۰۳۰ پول دیجیتال باعث می‌شود پول شخصی‌تر شده، ارز و نحوه استفاده از آن فردی‌سازی و امنیت آن در سطحبالایی تامین شود.  استفاده خودکار از این ارزش و دارایی برای اهداف رشد خواهد کرد و مدیریت خودکار ریسک و ساده‌سازی بسیاریاز فرآیندهای زندگی از جمله مهم‌ترین جنبه‌هایهای پول هوشمند است که در این کتاب عنوان شده.

حرکت پول به سمت هوشمندی

تعریف پول، حرکت به سمت پول هوشمند، ساختار غیرمتمرکز در مقابل متمرکز، انتقال مالی به جهان‌های واقعیت مجازی و افزوده،چگونگی استفاده از فرصت‌های پیش روی فین‌تک‌‌ها، بررسی این سوال که آیا بانک‌ها می‌توانند از این فرصت پیش آمده استفاده کنند؟  و اینکه چگونه هوش مصنوعی بر دولت‌ها و نهادهای نظارتی تاثیر خواهد گذاشت؟ همچنین تاثیر این فناوری بر ما انسان‌ها و آینده چهخواهد بود؟ از جمله سرفصل‌های این کتاب است.

طبق آنچه در این کتاب آمده نتیجه این است که به زودی پول هوشمند غیر گقابل مشاهده و در همه جا وجود خواهد داشت؛ این یک دنیایکاملاً جدید است.

تصویر ترسیم نویسنده از آینده فناوری‌های مالی

کریس اسکینر  یکی از افراد مطرح و برجسته در عرصه تحول دیجیتال است. او پیش بینی می‌کند که دنیای مالی به زودی تحول اساسیرا از طریق به‌کارگیری و استفاده از فناوری‌های نوین مانند بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال، هوش مصنوعی و پرداخت تحت عنوانموبایل‌های همراه تجربه خواهد کرد.

اسکینر معتقد است این تحولات منجر به تغییر مدل‌های سنتی بانکداری و پولسازی خواهد شد و همچنین ما شاهد آن خواهیم بود کهسیستم‌های مالی به سمت دیجیتال شدن و ساختار غیر متمرکز حرکت خواهند کرد.

چشم انداز آینده پول هوشمند، ترکیب فناوری هوش مصنوعی به صورت یکپارچه با امور مالی اتفاقی است که چندان دور به نظرنمی‌رسد؛ هرچند که این صورت از تراکنش می‌تواند به جزئیات دقیق تجزیه شود و اطلاعات مربوط به خریدها و تاثیرات آن بر محیطزیست مشاهده شود. این چشم انداز به ما اجازه می‌دهد تا تصمیمات بهتری اتخاذ کرده و به سمت آینده‌ای با نتایج بهتری پیش رویم.

در آینده با چنین تصویری از وضعیت اقتصادی و مالی که ترکیبی از فناوری با اقتصاد است رو به رو خواهیم بود. مالکیت داده‌ها ممکناست متعلق به خود افراد باشد و هیچ کسی نتواند بدون اجازه به آنها دسترسی پیدا کند مالکیت داده وضوعی است که به تمرکز زداییاز داده‌ها و مالکیت فردی اشاره دارد

پنج مفهوم مطرح در این کتاب

اگر بخواهیم پنج محور برای کتاب پول هوشمند بنویسیم این پنج محور از قرار زیر است:

۱- تغییرات دیجیتال در سیستم‌های مالی

بررسی چگونگی ایجاد تحول در نحوه مدیریت پول در بانکداری دیجیتال و تاثیر آن بر کسب و کارها و مصرف کنندگان.

۲هوش مصنوعی و آینده پول

نقش و تاثیر این فناوری تحول برانگیز در تمامی امور بانکی و مالی

۳پول دیجیتال و ارزهای رمزنگاری شده

نگاهی به آینده ارزهای دیجیتال و تغییر سیستم تکنولوژی‌های مشابه

۴سیاست‌های اقتصادی و بانک‌های مرکزی

تاثیر سیاست‌های اقتصادی در مدیریت اقتصاد جهانی و همچنین واکنش به تغییرات آنها

۵پیش‌بینی تحولات آینده

بررسی آینده تحولات مالی ارزهای دیجیتال دولتی و سایر فناوری‌ها مانند کیف پول دیجیتال و غیره.

کتاب پول هوشمند به نویسندگی کریس اسکینر توسط  گروه مترجمان شرکت گرایش تازه کیش (GSS) به زبان فارسی ترجمه شده است.

https://pvst.ir/jjm

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو