مدیرعامل سیگما: مجوز زدایی یکی از درخواستهای اصلی بخش خصوصی از دولت است
تعدد سامانهها و کمبود سرمایهگذاری در حوزه شرکتهای توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات یکی از چالشهایی…
۲۲ دی ۱۴۰۳
مدیرعامل جدید شرکت مخابرات ایران در نخستین سخنان خود بر هماهنگی بیشتر با وزارت ارتباطات برای ایجاد «تحولات چشمگیر» تاکید کرد. این موضوع در سخنان دیگر مدیران شرکت مخابرات در مراسم معارفه مدیرعامل جدید این شرکت نیز بارها یادآوری شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات ایران، مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل شرکت مخابرات ایران روز سهشنبه ۱۴ آبان ماه با حضور مدیران ارشد این شرکت و مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد مبین- مالک سهام مخابرات- برگزار شد. در این مراسم، محمد جعفرپور که مدیرعامل جدید مخابرات است، با یادآوری جایگاه شرکت مخابرات و اهمیت آن، بر هماهنگی بیشتر با وزارت ارتباطات تاکید کرد و از وقوع «تحولات چشمگیر» تا پایان سال جاری با هماهنگی وزارت ارتباطات خبر داد.
جعفرپور گفت: چرخ صنعت ICT کشور با توسعه شرکت مخابرات متحول میشود و امیدواریم با کمک همکاران، سهامداران و وزارت ارتباطات بتوانیم این تحول را در مجموعه شرکت مخابرات ایجاد کنیم.
جعفرپور از شرکت مخابرات ایران به عنوان غول تلکام غرب آسیا یاد کرد و گفت: این شرکت با حدود ۵۰ هزار پرسنل، ۲۸ میلیون تلفن ثابت، بیش از پنج میلیون مشترک باند پهن و حدود ۴۰۰ هزار کیلومتر پوشش فیبر نوری شهری و بین شهری، یکی از بزرگترین شرکتهای تلکامی است که حجم قابل توجهی از داراییها و سرمایههای مخابراتی را در خود جا داده است.
او افزود: در مجموعه مخابرات دنبال این هستیم که سرویسهای جدید ایجاد کنیم و با کلیدواژههای کیفیت، مشتریمداری و ارائه خدمات نوین، کار را ادامه دهیم و به پیش ببریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه راهبرد ما در توسعه شبکه منطبق با راهبرد وزارت ارتباطات خواهد بود، در تشریح جزئیات آن گفت: بنا داریم که یکسری مسائل عمده را در این راهبرد جلو ببریم.
او ادامه داد: وضعیت شبکههای انتقال IP استانی در وضعیت مناسبی نیست و یکی از راهبردهای اصلی ما، توسعه این بخش است تا مشکلات کندی کیفیت و کندی سرعت شبکه و مشکلات کیفیت کاربران را حل کنیم.
او با بیان اینکه مشکلاتی که در بخش شبکه شرکت مخابرات وجود دارد موجب کیفیت نامطلوب شبکه در کل کشور و اختلال در اپراتورهای مخابراتی است، افزود: راهکار حل مشکلات شبکه در کشور در گرو حل مشکلات شرکت مخابرات ایران و راهبرد دوم، توسعه فیبر نوری منازل و کسبوکارهاست که در دستور کار قرار خواهیم داد و بنا داریم که حجم زیادی از مشترکان خانگی و تجاری را به فیبر نوری متصل کنیم.
جعفرپور با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در دستور کار خواهد بود مشارکت با سایر اپراتورهای مخابراتی است، گفت: ما بهعنوان بزرگترین شرکت تلکام کشور میتوانیم از مجموعههای کوچکتر استفاده کنیم و با مشارکت و همافزایی با هم بتوانیم درآمد متقابل را افزایش دهیم.
او با بیان اینکه با ایجاد هماهنگی بین شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات، ضروری است، گفت: یکی از اقدامات اولیه در برنامه کاری شرکت تا انتهای سال ۱۴۰۳ تحولات چشمگیری است که با همکاری و هماهنگی که بین صف و ستاد شرکت و وزارت ارتباطات صورت میگیرد که هم برای شرکت مخابرات هم برای سایر اپراتورهای مخابراتی و هم برای مردم عزیز ایران اسلامی که ولینعمتان ما هستند بهرهمند خواهد شد.
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با تشریح خدمات ارزنده و بهبود عملکرد شرکت در دوران خدمت مجید سلطانی، مدیرعامل پیشین شرکت مخابرات گفت: هدف از تغییرات مدیریتی، ادامه مسیر در وضعیت قویتر و رسیدن به تعامل کامل با نهادهای بالادستی و وزارت ارتباطات در راستای تحقق وفاق ملی است.
ابراهیم محمودزاده افزود: خوشبختانه ریلگذاری مناسب و خوبی در مخابرات، در زمان مهندس سلطانی انجام گرفته و جهتدهی مثبتی به روند توسعه زیرساختهای مخابراتی در کشور داده شده است.
محمودزاده با تأکید بر لزوم همراهی و همکاری بیشتر وزارت ارتباطات با مخابرات برای ارائه خدمات بیشتر به مردم ایران گفت: مخابرات همیشه در کنار مردم است و بر اساس گزارشهای دقیق، معتقدم که مشکلات مخابرات در حال حلشدن است و آینده بسیار روشن و بهتری در انتظار است.
او با اشاره به وجود مشکلات شرکت مخابرات در حوزه منابع انسانی، پرداختها و هزینهها گفت: بهرغم همه این مشکلات، طی چهار سال، ۱۵ هزار میلیارد تومان درحوزه توسعه، سرمایهگذاری شده و عملکرد ما در سالهای گذشته ۲۳ تا ۴۴ درصد رشد عملکرد عملیاتی داشته است.
در این مراسم محمد پیری، مدیرعامل توسعه اعتماد مبین با تأکید بر ضرورت ایجاد رویکردهای نوین در تغییر مدیریت شرکت مخابرات، گفت: تعامل گستردهتر با وزارت ارتباطات، مجموعه همراه اول و سرمایه انسانی مخابرات، از اهمّ اهداف در تغییر مدیرعامل است.
پیری افزود: مولدسازی داراییها و مدونسازی این مولدسازی، از برنامههای جدی مهندس جعفرپور در راستای رساندن مخابرات به جایگاه شایسته خود است.
مجید سلطانی، مدیرعامل پیشین شرکت مخابرات ایران که از آذر ۱۳۹۹ این سمت را در اختیار داشت با بیان اینکه این شرکت از سختترین شرایط چهارسال گذشته به رشد ۴۰ درصدی درآمد عملیاتی حال حاضر رسیده است، گفت: مخابرات در چهار سال گذشته به بالاترین رشد عملیاتی رسیدکه حاصل زحمات شبانه روزی و هماهنگی همهجانبه مدیران و کارکنان مخابرات بود.
سلطانی افزود: در آغاز کار با مشکلات عدیدهای مواجه بودیم که حتی موجودیت شرکت را تهدید میکرد، اما با تلاش و همدلی در این قریب چهارسال به وضعیتی رسیدیم که شرکت مخابرات توان خود را بازیافته و آماده جهشهای سریع در حوزههای جدید و درآمدزای مخابرات و اقتصاد دیجیتال است.
او افزود: در سال ۹۹ بیش از ۸۰ درصد کل درآمد صرف منابع انسانی میشد، اما اکنون با بازنشستگی کارکنان و برنامههای مدون، به مرور این درصد به کمتر از ۷۰ رسیده است.
او با تشریح طرح نجما گفت: نهضت جهادی فیبرنوری، نمونهای موفق از برنامهریزی با اهداف عملیاتی بود که ۹۵ درصد به صورت میانگین به اجرا رسید و پایه آینده ارتباطی کشور را با زیرساخت فیبر نوری ایجاد و مهیا کرد.
سلطانی گفت: مخابرات باید به نقطه سر به سر برسد و حتی از این نقطه عبور کند تا ارتباطات کشور سامان یابد و ما پروردگار را شاهد میگیریم که در مدت خدمت برای رسیدن به این هدف تمام تلاش خود را به کار بستیم.