skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گوگل اولین اتصال زیردریایی آفریقا به استرالیا را می‌سازد

۴ خرداد ۱۴۰۳

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

گوگل در حال ساخت اولین کابل فیبر نوری زیردریایی است که مستقیما آفریقا و استرالیا را به یکدیگر متصل می‌کند. هدف از این پروژه افزایش دسترسی در یکی از محروم‌ترین مناطق جهان از لحاظ اتصال به اینترنت است.

به گزارش پیوست به نقل از بلومبرگ، پروژه این کابل زیردریایی که Umoja نام گرفته دنباله رو پروژه کابلی دیگری به نام Equiano است که آفریقا را به اروپا متصل می‌کند. این خط جدید از کنیا آغاز شده و با عبور از اوگاندا، رواندا، کنگو، زامبیا، زیمباوه و آفریقای جنوبی از اقیانوس به استرالیا می‌رود.

زیرساخت جدیدی که گوگل در حال ساخت آن است پوشش اینترنت در آفریقا را تقویت می‌کند. در سال جاری پوشش اینترنت این قاره به دلیل آسیب به کابل‌های اتصال با مشکلاتی مواجه شد. به دلیل محدودیت اتصال‌های زیردریایی آفریقا، تغییر مسیر انتقال ترافیک در حال حاضر به دشواری انجام می‌شود.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا، این هفته در واشنگتن با یکدیگر دیدار می‌کنند. قاره آفریقا یکی از میدان‌های اصلی رقابت قدرت‌های جهانی از جمله آمریکا، چین و روسیه به حساب می‌آید که هرکدام برای نفوذ بیشتر از لحاظ فناوری و اتصال تلاش می‌کنند. شرکت مایکروسافت نیز به تازگی با همکاری شرکت اماراتی G42 از سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری برای ساخت دیتاسنتری خبر داد که انرژی خود را از گرمایش زمین تامین می‌کند. بخشی از این پروژه چند ساله به افزایش ظرفیت رایانش ابری در آفریقا اختصاص می‌یابد.

مگ وایتمن، سفیر آمریکا به کنیا، می‌گوید: «دسترسی به جدیدترین‌ فناوری‌ها، با حمایت زیرساخت دیجیتالی معتبر و مطمئن،‌ برای گسترش فرصت‌های اقتصادی اهمیت حیاتی دارد. این لحظه معناداری برای مسیر تحول دیجیتال کنیا است.»

مسیر Umoja با همکاری شرکت Liquid Technologies مشخص شده تا مسیری قابل توسعه در آفریقا ایجاد شود و نقاط دسترسی دیگری را برای دیگر کشور‌ها فراهم کند تا از این شبکه بهره‌مند شوند.

https://pvst.ir/hyr

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو