skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

در پنل «فیلترینگ و استارت‌آپ‌ها» در اینوتکس ۲۰۲۳ مطرح شد:

ادامه فیلترینگ و دومینوی سقوط استارت‌آپ‌ها

سمانه سمیع تحریریه

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲

©عکس از کارنگ

فعالان حوزه فناوری بر این باورند ادامه روند فیلترینگ به دومینوی سقوط استارت‌آپ‌ها سرعت می‌دهد و از نظر آنها اینترنت طبقاتی با هر عنوان و به هر شکلی غیر قابل قبول است و اینترنت بدون اختلال باید مطالبه همه افراد جامعه باشد.

به گزارش پیوست، در پنل «فیلترینگ و استارت‌آپ‌ها» در اینوتکس ۲۰۲۳ به موضوع فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنت که از مهرماه سال ۱۴۰۱ افزایش یافته، پرداخته شد. در این نشست آسیه حاتمی مدیرعامل ایران تلنت به کم شدن انگیزه  کارآفرینی در کشور پرداخت و افزود: «توسعه اقتصاد بدون توجه به زیرساخت‌ها ممکن نیست و در شرایط سخت فیلترینگ،حیات و تداوم حیات استارت‌آپ‌ها با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شود. در حال حاضر تیم‌ها در تلاش هستند که به روند توسعه و رشد خود ادامه دهند. اما متاسفانه این یک حقیقت است که تیم‌های کوچک زیادی نابود شده‌‌اند، فیلترینگ آنقدر سرعت فعالیت‌های حوزه IT را گرفته که کارهای ۵ دقیقه‌ای گاه یک‌ساعت طول می‌کشد. همین گرفت‌وگیرها باعث فرسودگی شغلی و کاهش انگیزه افراد و طبیعتا میل به مهاجرت را افزایش می‌دهد.»

 آلوده‌ترین کشور دنیا از نظر بدافزارها

سعید سوزنگر کارشناس امنیت سایبری هم در ادامه نشست به همه‌گیر شدن استفاده از فیلترشکن‌ها پرداخت و توضیح داد:«با یک ناامنی بی‌سابقه در کشور مواجهیم. یک اپلیکیشن آلوده مثل یک زامبی است که می‌تواند اطلاعات گروه‌های زیادی از کاربران را آلوده کنند و تنها منافع این فیلترشکن‌ها به عده‌ای سودجو می‌رسد.او راهکار بهبود این موقعیت را مواجهه با تصمیم‌های اشتباه دانست و گفت: نباید درگیر گرفتن رانت‌ها باشیم و استفاده‌ کننده اینترنت طبقاتی شویم. باید جلوی این تصمیم‌های اشتباه ایستادگی کنیم و مطالبه‌گر اینترنت آزاد بود.

راه حل چیست؟

تیمور سالارزاده، هم‌بنیان‌گذار و مدیر ارشد بازارسازی گروه توسعه فناوری نوروز هم در ادامه به بسته‌های حمایتی پلتفرم‌ها اشاره کرد و گفت: «نمی‌شود محدودیت ایجاد کرد و بعد با تعریف بسته‌های حمایتی ضررهای حاصل از این فیلترینگ را جبران کرد. بسته‌های حمایتی در این زمینه کمکی نمی‌کند و راه‌حل‌هایی مثل اینترنت طبقاتی فقط جامعه را دوبخشی می‌کند.»

ستارزاده راه حل این مشکل را پیچیده قلمداد کرد و گفت: «این مشکلات را ما به وجود نیاورده‌ایم که بتوانیم آن را حل کنیم. اما در حال حاضر می‌توان برای مدیران، برنامه آموزشی گذاشت تا لااقل بدانند در این شرایط باید چه کنند. با پیشروی این شرایط با دومینوی سقوط استارتاپ‌ها روبه‌رو شویم. اگر در سال گذشته تیم‌های کوچک زیادی از بین رفتند، در سال جدید تیم‌های متوسط هم می‌توانند نابود شوند و این مهم با مدیریت، قابل کنترل است.»

https://pvst.ir/eut
سمانه سمیعتحریریه

    همه‌چیز از یک مطلب به اسم «اسپایدرزن» که در دوره ارشدم نوشته بودم شروع شد. درحالی که ۱۰ سال کارمند آژانس هواپیمایی بودم در همان روزها احساس کردم چقدر نوشتن را دوست دارم. از دی ۹۸ با کار در آژانس روابط عمومی پرسش و تولید محتوا شروع کردم. بعد از مدتی نوشتن بخش شرکت‌گردی پیوست را به عهده گرفتم و حالا خبرنگار ثابت پیوستم و دقیقا اینجا و در همین نقطه احساس می‌کنم از اینکه به پیوست، پیوستم خوشحالم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو