مالیات کارتخوان در سال ۱۴۰۳ چگونه محاسبه میشود؟
مالیات بر دستگاههای کارتخوان در سال ۱۴۰۳ یکی از موارد مهم در زمینه مالیات بر…
۳۰ آبان ۱۴۰۳
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
زمان مطالعه : ۸ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
ابزارهای رایگان مدیریت سئو زیادی وجود دارند که در سئوی سایت و بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو نقش مهمی ایفا میکنند. اگر با این ابزارهای رایگان آشنایی نداشته باشید، ممکن است که برای خرید ابزار سئو سایت هزینههای هنگفتی متحمل شوید. در این مقاله بهترین ابزارهای رایگان مدیریت سئو را معرفی میکنیم و توضیحات مربوط به آن را ارائه میدهیم. با ما همراه باشید.
به کمک ابزار Mobile-Friendly Test، میتوانید به صورت رایگان متوجه شوید که صفحه مورد نظر سایت شما Mobile Friendly است یا خیر. با استفاده از این ابزار رایگان سئو که توسط گوگل طراحی شده است، تمام اطلاعات و نکات لازم برای بهبود سایت شما در موبایل به همراه توضیحات عملی نمایش داده میشود. کافی است که صفحه یا بخش مورد نظر سایت خود را در Google Mobile Friendly سرچ کنید تا علاوه بر امتیازبندی آن، بتوانید تمام توضیحات لازم برای بهبود کیفیت صفحه را متوجه شوید.
سئو شامل سه بخش تکنیکال، آن پیج و آف پیج میشود و به کمک Screaming Frog میتوانید بخش بهینه سازی تکنیکال را به میزان قابل توجهی پوشش دهید. Screaming Frog به عنوان یک ابزار کاربردی مدیریت سئو، تمام اطلاعات مربوط به بحث ایندکس، صفحات، ریدایرکت لوپها، داپلیکیت کانتنتها و… را بررسی میکند و نتیجه آن به صورت یک گزارش دقیق و جامع در اختیار شما قرار میگیرد. برطرف کردن ارورهای داده شده توسط این ابزار، به شما کمک میکند تا بهینه سازی بخش فنی را تا حد زیادی انجام دهید و رتبههای بهتری در موتورهای جستجو دریافت کنید.
این ابزار رایگان مدیریت سئو به صورت افزونه و برای وبسایتهای وردپرسی ارائه میشود. Yoast SEO دو نسخه رایگان و پولی دارد و به طور کلی در دو قسمت از بهینهسازی وبسایت به شما کمک میکند:
این ابزار رایگان مدیریت سئو بسیار کاربردی است و زمانی که آن را روی سایت خود نصب میکنید، تنظیمات اولیه به صورت خودکار انجام میشود. برای مثال، در وبسایت شما یک sitemap خودکار تعریف میشود که به موتورهای جستجو کمک میکند تا صفحات مختلف سایت را به شکل بهتر و دقیقتری شناسایی کنند.
یوأست سئو در نوشتن عنوان، سئوی مطلب، چگالی کلمات کلیدی و لینکسازی داخلی به کمک مطالب به شما کمک فراوانی میکند و بدون پرداخت هزینه، میتوانید مقالههای خود را به صورت کامل سئو کنید و آن را در وبسایت قرار دهید. همچنین میتوانید صفحاتی که نمیخواهید ایندکس شوند را به کمک این افزونه انتخاب کنید.
توجه: افزونه دیگری با نام Rank Math وجود دارد که از لحاظ امکانات همانند Yoast SEO است و میتوانید از آن نیز کمک بگیرید.
با KWfinder میتوانید تحقیقات کلمات کلیدی سایت خود را به صورت کامل و بدون یک ریال هزینه اضافه انجام دهید و تمام اطلاعات لازم را دریافت کنید. این ابزار کاربردی سئو به شما این امکان را میدهد تا میزان ترافیک، رقابت و اطلاعات مربوط به یک کلمه کلیدی را متوجه شوید؛ همچنین به شما سایر کلمات کلیدی مربوط به لغت سرچ شده مانند کلمات دمدراز و lsi را نشان میدهد و میتوانید در سئوی سایت از آن استفاده کنید.
به کمک KWfinder میتوانید میزان اعتبار دامنه و اعتبار صفحه رقبای خود را بفهمید و آن را تحلیل کنید. این ابزار یک نسخه پولی نیز دارد که با خریداری آن، محدودیت سرچ روزانه برداشته میشود؛ اگر نسخه رایگان آن پاسخگوی شما نیست، چند اکانت متفاوت درست کنید تا کار خود را سریعتر پیش ببرید.
با کمک Answer the public میتوانید سؤالات رایج پرسیده شده توسط کاربران در زمینه و موضوع مورد نظر را متوجه شوید. محبوبترین سؤالاتی که کاربران درمورد یک موضوع در وبلاگها یا شبکههای اجتماعی پرسیدهاند در اینجا یافت میشود.
به کمک این ابزار میتوانید موضوعات پرتوجه و به اصطلاح ترند را شناسایی کنید و با تولید محتوا برای آن، ترافیک ورودی به سایت خود را افزایش دهید. همچنین میتوانید سؤالات محبوب را در مقالات خود قرار دهید و ترافیک بیشتری دریافت کنید. این ابزار رایگان سئو برای ساخت انواع مختلفی از محتوا از جمله ویدئویی و صوتی نیز به شما کمک میکند.
اطلاعات بیشتر: ابزار AlsoAsked نیز همین کار را انجام میدهد و برای مشاهده سؤالات رایج در موضوع یا کلمه کلیدی خود، میتوانید از آن استفاده کنید.
به کمک ابزار Ahref Keyword Generator میتوانید به تعداد زیادی کلمه کلیدی دسترسی پیدا کنید. کافی است که وارد این لینک شوید و یک کلمه کلیدی مربوط به حوزه کاری خود را وارد کنید؛ سپس این ابزار به صورت رایگان ۱۰۰ عدد از کلمات کلیدی مرتبط را به شما پیشنهاد میدهد و شما میتوانید از آن در محتوا و بخشهای مختلف سایت استفاده کنید.
همچنین میتوانید برای آن عبارات یا کلمات کلیدی محتوا بنویسید و با گرفتن رتبه در آن، ورودیهای وبسایت خود را افزایش دهید. Ahref از جمله ابزارهای رایگان مدیریت سئو است که کاربرد بسیار زیادی دارد.
به کمک Google Trends میتوانید میزان توجه کاربران موتور جستجوی گوگل را به یک کلمه در بازههای زمانی مختلف مشاهده کنید. با استفاده از گوگل ترندز به عنوان ابزار رایگان سئو، میتوانید دو یا چند کلمه را با هم مقایسه کنید و به نسبت میزان توجه هرکدام، آن یکی که برای کسبوکار و وبسایتتان نتیجه بهتری دارد را انتخاب کنید.
ابزار رایگان مدیریت سئو Google Trends به شما نشان میدهد که کلمات در بازههای زمانی مختلف چه میزان توجهی داشتهاند و شما میتوانید نسبت به زمینه کاری خود، فروش خود را به کمک آن افزایش دهید. برای مثال عبارت «خرید کولر گازی» در بازه زمانی تابستان توجه بیشتری نسبت به بقیه سال داشته است و شما با متوجه شدن آن از طریق این ابزار سئو رایگان، میتوانید تبلیغات خود را روی این محصول بیشتر کنید و میزان فروش را افزایش دهید.
با سرچ کلمه کلیدی در ابزار رایگان مدیریت سئو Ubersuggest، میتوانید تمام جزئیات آن از جمله میزان سرچ، سختی و… را با جزئیات مربوط به آن متوجه شوید. این ابزار دو نسخه رایگان و پولی دارد که با تهیه نسخه پولی، محدودیت تعداد سرچ کلمات کلیدی برداشته خواهد شد. میتوانید چند اکانت مختلف بسازید تا به مشکل محدودیت تعداد سرچ برخورد نکنید. اگر به دنبال ایده کلمات کلیدی هستید یا میخواهید درمورد کلمات کلیدی منتخب سایت خود جزئیات بیشتری دریافت کنید میتوانید از این ابزار استفاده کنید.
با ثبت وبسایت خود در ابزار uptimerobot، از میزان Down بودن هاست خود مطلع میشوید. رباتهای این ابزار به صورت مداوم و هر ۵ دقیقه یک بار به وبسایت شما سر میزنند و سایت شما Down شده باشد، بلافاصله از طریق ایمیل به شما اطلاع میدهند.
از آنجا که میزان Uptime هاست در سئوی فنی اهمیت بالایی دارد، به کمک این ابزار میتوانید تمام جزئیات مربوط به آن و همچنین درصد دردسترس نبودن هاست را مشاهده کنید و در صورت وجود مشکل، هاست خود را عوض کنید. Uptimerobot کاملاً رایگان است؛ اگرچه نسخه پولی آن تنظیمات و قابلیتهای بیشتری را به شما ارائه میدهد که در صورت نیاز میتوانید آن را تهیه کنید.
با استفاده از ابزار رایگان سئو Keywordtool میتوانید تمام کلمات کلیدی دم دراز و lsi مرتبط با کلمه کلیدی خود را استخراج کنید. این ابزار به صورت رایگان به شما کمک میکند تا تمام کلمات کلیدی مرتبط با کلمه هدف شما که ترافیک دارند را در دست داشته باشید و با تولید محتوا برای آن یا ذکر کردن آن در مطالبتان، ترافیک بیشتری دریافت کنید و رتبههای بهتری از موتورهای جستجو نصیبتان شود!
با Browseo میتوانید تصویری که موتورهای جستجو از وبسایتتان دارند را ببینید. با استفاده از این ابزار، اطلاعات مربوط به Heading سایت به شما نشان داده میشود و جزئیات مربوط به تگهای صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. شما میتوانید وبسایت خود را در این قسمت بررسی کنید و در صورت وجود ایراد در بخش Heading یا تگها، برای اصلاح آنها اقدام کنید و سئوی فنی سایت خود را بهبود ببخشید.
توجه: در اصول سئو، هر صفحه باید فقط یک تگ H1 داشته باشد. به کمک این ابزار میتوانید این نکته را چک کنید و در صورت وجود بیش از یک تگ H1 برای حل آن اقدام کنید.
رتبههای اصلی سایت شما روی کلمات کلیدی موردنظر از طریق سرچ کردن در گوگل به طور دقیق مشخص نمیشود؛ زیرا نتایج گوگل بر اساس سرچهای اخیر، آیپی، کوکیها و… متفاوت است. به کمک افزونه Fatrank شما میتوانید رتبه دقیق صفحه خود در یک کلمه کلیدی موردنظر را متوجه شوید. این ابزار کاربردی به شما کمک میکند تا تغییر رتبه خود را به صورت دقیق متوجه شوید و اقدامات لازم سئو را بر اساس آن انجام دهید. Fatrank دارای اپلیکیشن موبایل است و میتوانید از طریق گوشی موبایل خود نیز با آن کار کنید.
در این مقاله از پیوست به صورت کامل درمورد ابزارهای رایگان مدیریت سئو صحبت کردیم. هرکدام از این ابزارها قابلیتهای خاص خود را دارند و به شما کمک میکنند تا وبسایت خود را از لحاظ سئو بهبود دهید؛ آن هم بدون اینکه به پرداخت هزینه اضافه نیاز داشته باشید!
خرید ابزار سئو به دقت بالایی نیاز دارد. اگر میخواهید برای یک ابزار سئو پول دهید، باید قابلیتهای ارائه شده در آن نسخه را بررسی کنید و مطمئن شوید که ارزش خرید را دارد؛ برخی از شرکتها برای قابلیتهایی که با ابزارهای رایگان مدیریت سئو قابل انجام است، هزینه بیهوده دریافت میکنند. شما تجربه استفاده از کدام یک از ابزارهای مدیریت سئو معرفی شده در این مقاله را داشتهاید؟ تجربیات خود را در قسمت نظرات بنویسید.
منابع: