skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

گوگل به دادگاه عالی آمریکا: اینترنت را تضعیف نکنید

۲۳ دی ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

گوگل روز پنجشنبه دفاعیه‌ای در رابطه با یک پرونده دادگاه عالی آمریکا ارائه کرد که رای آن ممکن است بنیان حقوقی ناشران و خدمات آنلاین را به کلی تغییر دهد.

به گزارش پیوست، گوگل در دفاعیه‌ای خود به دادگاه می‌گوید دستکاری ماده ۲۳۰ قانون شایستگی ارتباطات (Communications Decency Act) که شرکت‌ها را از مسئولیت‌پذیری در قبال محتوای کاربران محافظت می‌کند «یکی از پایه‌های اصلی اینترنت را تضعیف خواهد کرد.»

پرونده گنزالز در مقابل گوگل که دادگاه عالی آمریکا ماه آینده آن را می‌شنود به بررسی این موضوع اختصاص دارد که آیا الگوریتم‌های یوتیوب و دیگر پلتفرم‌ها که محتوا را به کاربران نمایش می‌دهند هم زیر چتر محافظت‌های ماده ۲۳۰ قرار می‌گیرند.

در پرونده گنزالز در مقابل گوگل، اقوام جان‌ باختگان یکی از حملات داعش از یوتیوب، پلتفرم متعلق به گوگل، به اتهام کمک به گرویدن مخاطبان به تروریست شکایت کرده‌اند.

قاضی کلرنس توماس پیشنهاد کرده است که دادگاه حد و مرزهای تازه‌ای برای ماده ۲۳۰ معین کند.

شاکیان معتقدند از آنجایی که یوتیوب در پیشنهاد ویدیو‌ به کاربران نقش دارد، محافظت‌های ماده ۲۳۰ نمی‌تواند پیشنهادات الگوریتمی را شامل شود.

با این حال گوگل معتقد است که ماده ۲۳۰ راه‌کارهای یوتیوب برای سازماندهی پست‌های کاربران را پوشش می‌دهد و تضعیف این قانون تنها باعث سخت‌تر شدن حذف محتوای تروریستی می‌شود.

حلیمه دی‌لین پاردو، مشاور ارشد گوگل، در یک پست وبلاگی اعلام کرد: «مهم‌تر از این نمی‌شود. تصمیمی که ماده ۲۳۰ را تضعیف کند وبسایت‌ها را مجبور می‌کند که یا مضامین بحث‌برانگیز را حذف کنند یا برای عدم اطلاع، چشمشان را روی محتوای سوال‌برانگیز ببندند. باید بین دو گزینه انتخاب کنید، سایت‌هایی پررونقی که بیش از حد گلچین شده‌اند یا سایت‌هایی که مملو از محتوای بحث‌برانگیزند. خطر قانونی برای پیشنهاد یا سازماندهی محتوا، باعث کاهش خدمات مفیدی مثل نمایش بهترین جایگاه‌های شغلی، محصولات مرتبط یا نمایش مفید‌ترین ویدیو‌های آموزشی، موسیقی یا منابع خبری، سرگرمی و اطلاعات می‌شوند.»

دی‌لین پاردو می‌نویسد، محدود کردن ماده ۲۳۰ مانع دسترسی به اطلاعات، محدود شدن آزادی بیان، آسیب به کسب‌وکارها و ماندگاری بیشتر محتوای خطرناک در فضای آنلاین می‌شود.

شرکت‌های تکنولوژی کوچکی که به محتوای شخص ثالث و دیگران وابسته هستند نیز در چند هفته آینده بیانیه‌های حمایتی صادر می‌کنند.

منبع: Axios

 

https://pvst.ir/dxk

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو