سخنگوی دولت: شورای عالی فضای مجازی درباره چگونگی رفع فیلترینگ به نتیجه نرسیده است
سخنگوی دولت اعلام کرد شورای عالی فضای مجازی درباره چگونگی رفع فیلترینگ به نتیجه نرسیده…
۵ آذر ۱۴۰۳
۱۹ خرداد ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۲ دقیقه
طبق اعلام اپل، یکی از زیرمجموعههای این شرکت وضعیت اعتباری کاربران را بررسی و وامهای کوتاهمدت در اختیار آنان میگذارد. سرویس جدید اعطای وام این شرکت که با پیشنهادات مشابه شرکتهایی مثل افیرم و پیپل رقابت میکند در مراسم کنفرانس روز دوشنبه توسعهدهندگان اپل معرفی شد. پس از عرضه iOS 16 که از سال جاری انجام میگیرد، کاربران میتوانند محصولاتی را با اپلپی و خدمت BNPL (الان بخر بعدا پرداخت کن) این شرکت خریداری کنند و هزینه آن را در چهار قسط به مدت شش هفته پرداخت کنند.
به گزارش پیوست، به نقل از سیانبیسی، اپل برای این خدمت با مسترکارت، که با فروشندگان در ارتباط است و محصول BNPLی به نام Installments ارائه میکند، همکاری کرده است. گلدمن ساکس، صادرکننده اپل کارت، نیز در جزئیات فنی وامها نقش دارد و طبق اعلام شرکت اسپانسر رسمی BIN (شماره شناسه بانکی) آنها است. با این حال اپل برای صدور وام از تصمیمات اعتباری یا بالانسشیت این بانک استفاده نمیکند.
ساختار پشتصحنه خدمت اعطای وام اپل و نحوه تصمیمگیریهای این شرکت درمورد چگونگی اعطای وام حاکی از استراتژی عظیم این شرکت و زیرساختی گسترده آن در رابطه با خدمات امور مالی به صورت بومی است.
اپل با استفاده از اپلیکیشین والت (Wallet) و خدمات مالی متمرکز بر کاربران ارزشمند آیفون به سمت صنعت فینتک پیش میرود. کاربران با استفاده از این خدمات به خرید سختافزار اپل که منبع اصلی درآمد این شرکت است تمایل بیشتری خواهند داشت.
وامهای Apple Pay Later به احتمال زیاد در کوتاهمدت نمود چندانی برای این شرکت نخواهند داشت. البته این شرکت به لطف تعادل شیت عظیم خود میتواند خدمات مالی بیشتری در آینده عرضه کند. اپل در سال گذشته میلادی (۲۰۲۱)، ۳۷۸.۵۵ میلیارد دلار درآمد داشت.
این غول تکنولوژی آمریکایی برای اطمینان از توان بازپرداخت وامها، یک بررسی اعتباری نرم (soft) را انجام میدهد و طبق اعلام شرکت، وامها احتمالا تا مبلغ هزار دلار محدود میشوند. در صورت عدم بازپرداخت وامها، اپل سرحد اعتباری کاربران را افزایش نمیدهد. با این حال به گفته اپل، این شرکت عدم بازپرداخت را به مراجع اعتباری گزارش نمیدهد.
اپل در ابتدا خدمت Pay Later خود را در ایالات متحده آغاز میکند. اپل کارت، دیگر کارت اعتباری این شرکت هم در حال حاضر تنها در ایالات متحده قابل دسترسی است.
منبع: CNBC