آیا امواج رادیویی 5G زیانده هستند؟ هرچه آنتن نزدیکتر، بهتر
تشعشع امواج رادیویی و به خصوص آنتنهای تلفن همراه معمولاً نگرانیهایی را در میان مردم…
۲۷ دی ۱۴۰۳
۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
زمان مطالعه : ۳ دقیقه
ابر دراک، استارتآپ حوزه خدمات ابری از جذب سرمایه و مشارکت با شرکت خدمات انفورماتیک ایران خبر داد. شرکت خدمات انفورماتیک مبلغ سرمایهگذاری شده روی این استارتآپ شیرازی را بهصورت عمومی بیان نکرد اما در فاز اول سرمایهگذاری، ۳۵ درصد از سهم ابردراک را برای خود کرده است.
به گزارش پیوست، روز گذشته (۲۸ اردیبهشت) ابر دراک بهمناسبت سومین سالروز رونمایی اولین سرویس ابری خود اولین نشست خبری با حضور نمایندگان شرکت خدمات انفورماتیک را برگزار کرد و از جذب سرمایه در فاز اول خبر داد.
سارا موسویراد، نائب رییس هیاتمدیره ابر دراک در ابتدای این مراسم به بیان تاریخچه شکلگیری و مسیر فعالیت از زمان شروع بهکار شرکت تا زمان جذب سرمایه پرداخت و گفت: حدود ۳ سال بهصورت بوتاسترپ فعالیت کردیم و چالشهای زیادی را پشت سر گذاشتیم. شاید مهمترین دستاورد فردی همه ما اراده برای توسعه و استفاده از استعدادهای فنی، علمی و انسانی بیرون از پایتخت بود.
او در مورد تاریخچه فعالیت این شرکت نوپا توضیح داد: اردیبهشت ۹۶ اولین تست موفق را پشت سر گذاشتیم و بهمن همان سال جذب نیرو کردیم. تا شهریور سال بعد به اولین نسخه آلفا سولوشن خود رسیدیم و بهمن ماه ۹۷ اولین MVP از سولوشن ابر دراک تولید شد. اردیبهشت سال ۹۸ بهصورت رسمی رونمایی کردیم و شهریور همان سال شرکت دانشبنیان شد. از مهر ۹۸ هم به دفتر جدید نقل مکان کردیم و اردیبهشت ۱۴۰۱ موفق شدیم اولین جذب سرمایه خود را به دست آوریم.
سینا سلطانی مدیرعامل ابر دراک، در ادامه این نشست خبری به نحوه ارتباط با سرمایهگذارها و تعداد مذاکرات انجام شده در پروسه جذب سرمایه ابر دراک پرداخت و گفت: در مجموع ۱۱ بار برای جذب سرمایه اقدام کردیم. او در توضیح دلیل فعالیت بهمدت ۳ سال بدون جذب سرمایه از بیرون گفت: تولید ثروت برای ابر دراک در اولویت نیست. جذب سرمایه در راستای تسهیل توسعه محصولات ابر دراک و ارائه خدمات ابری با کیفیت و قابل اتکا صورت گرفته و تا کنون تامین مالی از راههایی مانند وام، مضاربه، جاری شرکا و فروش سهام انجام شده چون ادامه سرویسدهی و توسعه تا زمان رسیدن به نتیجه مطلوب هدف فاز نخست ماست.
او هدفگذاری برای ۳ تا ۵ سال آینده ابر دراک را کسب سهم ۲۰ تا ۲۵ درصدی از بازار CDN عنوان کرد.
فرشاد خونجوش ،رئیس هیاتمدیره ابر دراک، به معرفی برنامههای آینده ابر دراک در دو دسته مکمل پرداخت. به گفته او حوزه اول همان حوزه اصلی شرکت به شمار میآید که شامل تکمیل سبد محصولات در حوزههای عمومی ابر خواهد بود و سرویسهایی در لایه IaaS و BaaS (Backend as a Service ) و همچنین سرویسهای Serveless در اختیار کاربران قرار داده میشود. او در مورد حوزه دوم فعالیت این شرکت گفت: باتوجه به حضور پررنگ شرکت خدمات انفورماتیک ایران در حوزه مالی و بانکی کشور، از این پس گستره جدید خدمات ابر دراک را در راستای یک ابر مالی هوشمند گسترش خواهیم داد.
ابر دراک در حال حاضر بیش از ۵ هزار حساب کاربری فعال دارد و به بیش از ۲۷ هزار وبسایت خدماترسانی میکند. طبق گفتههای نایبرئیس هیاتمدیره ابر دراک، ۹۵ درصد مشتریان این استارتآپ از سرویس CDN استفاده میکنند. از ۵ درصد باقیمانده، ۴ درصد از سرویس IAAS و یک درصد هم از سرویس Streaming بهره میبرند.
ابر دراک ۴۰ پاپسایت در ۴ قاره مختلف دنیا دارد و سرورهای آن در ۴ مرکز داده کشور و ۱۲ مرکز داده خارج از ایران مستقر است.