skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

صندوق‌های سرمایه‌گذاری چقدر در جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها موفق بوده‌اند؟

عاطفه چوپان نویسنده میهمان

۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱

صندوق سرمایه گذاری

 ۱۰ صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه بورسی تاکنون مجاز به فعالیت شده‌اند و به گفته معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، هفت صندوق دیگر نیز در حال اخذ مجوزهای لازم هستند. اما این صندوق‌ها چقدر در جذب سرمایه در حوزه استارت‌آپ‌ها موفق بوده‌اند؟

به گزارش پیوست، در شرایطی که سرمایه به بزرگ‌ترین چالش استارت‌آپ‌های داخلی بدل شده، به گفته معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق در سال گذشته چهار هزار و ۷۰۹ میلیارد تومان وام، ۴۵.۲ میلیارد تومان پول بلاعوض در قالب حمایت و برای توانمندسازی شرکت‌های استارت‌آپی و دانش‌بنیان و هزار و ۵۵۱ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به همراه شرکا، به استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان اختصاص داده‌ است.

علی ناظمی ضمن ابراز رضایت از فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری طی یک سال اخیر در این باره به پیوست می‌گوید: در سال پیش رو تجهیز منابع خوبی برای صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه اتفاق می‌افتد و قانون جهش تولید نیز ظرفیت بی‌نظیری برای صندوق‌ها فراهم خواهد کرد.

علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی

او ادامه می‌دهد: به طور حتم صندوق‌های بیشتری موافقت اصولی را دریافت کرده و خود را برای حضور در بازار استارت‌آپ‌ها و تامین مالی آنها آماده می‌کنند و تاثیر بسزایی در جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها خواهند داشت.

ناظمی می‌گوید: باید توجه داشت که سرمایه‌گذاری جسورانه تخصص، مهارت و دانش اختصاصی می‌طلبد، پیدا کردن استارت‌آپ‌های خوب، ارزیابی تیم و ایده، شرایط قرارداد و غیره از جمله مواردی است که باید به آن توجه شود و یکی از جدی‌ترین چالش‌هایی که باعث کند شدن سرمایه‌گذاری جسورانه می‌شود صرف نظر از پول، همین موارد است و در نهایت بعضاً سرمایه‌گذاران جذب بازارهای موازی می‌شوند که حاشیه سود بیشتری هم دارند.

با این حال ناظمی معتقد است به رغم وجود این چالش‌ها همچنان سرمایه‌گذارانی مایل‌اند در استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری کنند، انگیزه اصلی علاوه بر سود بالای برخی از استارت‌آپ‌ها در کنار ریسک بیشتر، این است که سرمایه‌گذاران این حوزه امکان حضور در فضای نوآورانه و در معرض اخبار را دارند و از این طریق می‌توانند آینده را رصد کنند.

او می‌گوید: بخواهیم یا نه، دنیا در حال رشد سریع و طی این مسیر است، سرمایه‎‌گذاران نیز دریافته‌اند که یک سرمایه‌گذاری آینده‌دار و بلندمدت یک سرمایه‌گذاری سنتی نیست و باید در این مسیر قرار بگیرند. در این مسیر صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه به خوبی توانسته‌اند با تامین مالی از منابع سرمایه‌های خرد به این امر تحقق بخشند و آینده خوبی در انتظار اکوسیستم استارت‌آپی و صندوق‌هاست.

https://pvst.ir/c8o
عاطفه چوپاننویسنده میهمان

    خبرنگاری را از سال ۱۳۹۱ و با سرویس اقتصادی ایسنا «خراسان رضوی» شروع کردم. پنج سال بعد و با اتمام دوره دانشجویی همکاری با مجموعه‌های مختلفی از جمله دنیای اقتصاد، روزنامه خراسان و شرکت خدمات روابط عمومی رادکان را تجربه کردم. یک سال مدیر رسانه شورای شهر مشهد بودم و از رسانه یک قدم عقب کشیدم و با فعالیت در روزنامه شهرآرا دوباره به خانه برگشتم. سه سال بعد و پس از مهاجرت به تهران به تجارت‌نیوز رفتم و بعد به نوشتن پرونده‌های اجتماعی در هفته‌نامه تجارت‌فردا مشغول شدم و حالا با افتخار عضوی از خانواده پیوستم.

    تمام مقالات

    0 نظر

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    *

    برای بوکمارک این نوشته
    Back To Top
    جستجو