skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

بررسی وضعیت مصرف اینترنت پیام‌رسان‌های داخلی و کاربران آنها

پیام‌رسان‌های داخلی ماهانه ۳۴۱ مگابیت اینترنت مصرف می‌کنند

۲۶ آبان ۱۴۰۰

زمان مطالعه : ۳ دقیقه

پیام‌رسان‌های داخلی سروش، ایتا، گپ و آی‌گپ طبق گزارش ارائه شده مرکز ملی فضای مجازی به کمیسیون بررسی طرح صیانت ماهانه به صورت میانگین ۳۴۱ مگابیت اینترنت مصرف می‌کنند.

به گزارش پیوست، میزان مصرف اینترنت داخلی همین پیام‌رسان‌ها به صورت میانگین در طول ماه ۴.۱ مگابیت اعلام شده است این در حالی است که در این آمار قید شده گپ و آی‌گپ از اینترنت داخلی استفاده نمی‌کنند. یعنی نرخ مصرفی اینترنت این دو پیام‌رسان برابر با پیام‌رسان خارجی محاسبه می‌شود.

طبق قانون بودجه ۱۴۰۰ نرخ اینترنت مصرفی پیام‌رسان‌های داخلی یک پنجم پیام‌رسان‌های خارجی محاسبه می‌شود. در سال‌های گذشته نیز این رقم یک سوم بود.

با توجه به این گزارش و میزان مصرف اینترنت کاربران این پیام‌رسان‌ها به نظر می‌رسد یا کاربران این پیام‌رسان‌ها در خارج اقامت دارند یا هنگام استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی به دلیل روشن بودن فیلترشکن آنها، همواره اینترنت مصرفی آنها با هزینه اینترنت خارجی محاسبه می‌شود.

از میان پیام‌رسان‌ها خارجی فقط پیام‌رسان گپ است که در خارج از کشور نیز سرویس می‌دهد. در این گزارش هیچ اشاره‌ای به میزان مصرف اینترنت پیام‌رسان بله نشده است.

گزارش مرکز ملی فضای مجازی در خصوص وضعیت پیام‌رسان‌های داخلی و مقایسه آنها با پیام‌رسان‌های خارجی روز گذشته توسط امیر خوراکیان معاون حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی در کمیسیون بررسی طرح صیانت خوانده شد.

در این گزارش میانگین روزانه مصرف اینترنت این پیام‌رسان‌ها ۳۵۹.۴ مگابیت است. میزان مصرف پیام‌‌رسان آی‌گپ به صورت میانگین ماهانه طبق گزارش مرکز ملی فضای مجازی ۴ کیلوبیت است. همچنین میانگین روزانه مصرف اینترنت داخلی پیام‌رسان‌ها ۵.۴ مگابیت است.

تعداد کل کاربران پیام‌رسان‌های داخلی

خوراکیان در گزارش روز گذشته خود به کمیسیون بررسی طرح صیانت، میزان کاربران پیام‌رسان‌های داخلی را با احتساب تکراری بودن کاربران در پیام‌رسان‌های مختلف در حدود ۲۰ میلیون کاربر اعلام کرد و تخمین زد که از این میزان فقط ۲۵ درصد کاربران فعال هستند. در این صورت تقریبا ۵ میلیون نفر از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده می‌کنند.

در این گزارش تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا ۱۱ میلیون ۶۰۰ هزار نفر اعلام شد که از این تعداد ۳ میلیون ۳۸۰ هزار نفر آنها فعال هستند. همچنین تعداد کاربران پیام‌رسان سروش پلاس ۱۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر که از این تعداد نیز ۲ میلیون و ۳۰۰هزار نفر آنها فعال هستند.

طبق گزارش مرکز ملی فضای مجازی تعداد کاربران ثبت شده آی‌گپ به ۱۱ میلیون و ۳۹۹ هزار نفر می‌رسد که از این تعداد ۳ میلیون و ۱۲۳ هزار نفر آنها به صورت مرتب از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند.

در بخش تعداد کاربران برخلاف زمانی که میزان اینترنت مصرفی پیام‌رسان‌ها عنوان می‌شد به تعداد کاربران پیام‌رسان بله نیز اشاره شده است. در این گزارش تعداد کاربران ثبت شده بله ۸ میلیون و ۴۴۵ هزار نفر عنوان شده که از این میزان فقط یک میلیون و ۳۸۲ هزار نفر فعال هستند.

از میان پیام‌سان‌ها فقط پیام‌رسان گپ است که بیش از نیمی از کاربران آن به صورت مرتب از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند. مرکز ملی فضای مجازی تعداد کاربران ثبت شده گپ را ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر اعلام کرده است که از این تعداد ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر آنها به صورت مرتب از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند. تقریبا ۷۰ درصد کاربران این پیام‌رسان به صورت مرتب از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند و کاربران آن جزو کاربران واقعی به شمار می‌آیند.

https://pvst.ir/b6m

مهرک محمودی روزنامه‌نگاری را از حوزه سینما شروع کرد و در مدت کوتاهی پس از آن، با این سودا که روزنامه‌نگار باید در تمامی بخش‌ها فعالیت کند براساس یک اتفاق خیلی ساده وارد حوزه اقتصادی شد و در روزنامه‌های صدای عدالت، آزاد، ابرار اقتصادی، فرهنگ آشتی، همشهری اقتصادی و غیره به عنوان خبرنگار فعالیت کرد. همانطور که زندگی همیشه براساس اتفاق‌های ساده جلو می‌رود، فعالیت خود را به صورت نیمه وقت در در هفته‌نامه عصرارتباط در حوزه تجارت و بانکداری الکترونیکی آغاز کرد و پس از مدتی این فعالیت نیمه وقت به یک فعالیت تمام وقت تبدیل و ۹ سال به طول انجامید اما باز هم براساس یک اتفاق آنجا را ترک کرد. حال سال‌هاست که پیوست خانه مهرک محمودی است؛ اما تجارت و بانکداری و دولت الکترونیکی تبدیل به حوزه‌های مورد علاقه او شده‌اند.

تمام مقالات

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو