انویدیا در مشارکت با MetAI، همزاد دیجیتالی مبنی بر AI ایجاد کردند
انویدیا با سرمایهگذاری در استارتآپ تایوانی MetAI که در زمینه نسخههای دیجیتالی مبتنی بر هوش…
۲۹ دی ۱۴۰۳
۸ آذر ۱۳۹۷
زمان مطالعه : ۴ دقیقه
تاریخ بهروزرسانی: ۱۱ آذر ۱۳۹۹
معاونت فناوری اطلاعات شهرداری تهران به شرکتهای فعال در حوزه پرداخت الکترونیکی خرد شهری دو هفته مهلت دادهاست تا نظر خود در مورد طرح جامع پرداخت خرد شهری را به این سازمان اعلام کنند.
معاون فنی شرکت فناوران ایمن شبکه فاش با بیان این مطلب در گفتوگو با پیوست اعلام کرد: « بررسی نظام پرداخت خرد شهری و ارائه طرح پیشنهادی تجمیع خدمات پرداخت در تاکسیها» روز ششم آذرماه در محل سازمان فاوای شهرداری تهران، در دستور کار قرار گرفت. در این جلسه طرح پیشنهادی تهیه شده مطرح گردید و بحث های کارشناسی و مدلسازی در رابطه با آن صورت پذیرفت. در بخشهایی از طرح که ابهام وجود داشت سعی بر آن شد تا در رابطه با مدل معرفی شده توضیحات کامل تری ارائه گردد که البته با توجه به زمان جلسه و پیچیدگی موضوع مقرر گردید در جلساتی که با حضور نمایندگان هر گروه در آینده نزدیک برگزار می گردد، کلیه موارد به صورت تخصصی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرند و تصمیم گیری نهایی در مورد آن صورت پذیرد.»
عماد ایرانی، در گفتوگو با پیوست درباره این طرح میگوید: «در این طرح ۵ بازیگر اصلی وجود دارند، مشتری، پذیرنده، نهاد صادرکننده، نهاد پذیرندگی و نهاد مرکزی. منظور از نهاد صادرکننده شرکتهای سازنده اپلیکیشنهای پرداخت و کلیه نرم افزارهای پرداخت هوشمند هستند و منظور از نهاد پذیرندگی، شرکتهایی است که بازاریابی پذیرندگان فعال در این شبکه را به انجام می رسانند و خدمات پشتیبانی را به ایشان ارائه می دهند. براساس این طرح یک نظام کارمزدی با رای اکثریت تعریف خواهد گردید تا کسب و کار شکل گرفته، توانمند، پایدار و خود بازده باشد. به پیشنهاد بنده سهم نهاد پذیرندگی از این کارمزد ۵۰ درصد و سهم صادرکنندهها ۳۰ درصد و سهم نهاد مرکزی ۲۰ درصد می تواند باشد، اما به طور قطع نظرات موافق و مخالفی با این پیشنهاد وجود دارد که نهایتا مدلی انتخاب خواهد شد که بیشترین آراء را از آن خود کند»
او اعلام میکند که در صورت تصویب این طرح، باید حداقل ۵ بانک برای اجرای آن همکاری کنند تا بعد از عملیات تسویه مالی در نهاد مرکزی، عملیات تصفیه حساب مالی با ذینفعان در سریعترین زمان ممکن و بدون هیچگونه مشکلی به انجام برسد. به گفته ایرانی، پس از ارائه این طرح در جلسه، نمایندگان گروه های مختلف در مورد بخشهایی از طرح نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و مقرر شد بعد از ارائه کتبی نظرات در مورد آنها بررسی کارشناسی و تخصصی صورت پذیرد. در نهایت تصمیم بر آن شد که اعضای حاضر، نظرات خود را تا دو هفته آینده به صورت مکتوب به سازمان فاوای شهرداری تهران ارائه کنند و پس از آن براساس نظرات ارائه شده درباره مدل و فرآیندهای اجرایی طرح تصمیمگیری خواهد شد.
طرح جامع پرداخت خرد شهری، به شکل یک پلتفرم واحد مرکزی حلقه واسط میان شرکتهای پرداخت و بانکها و استارتآپهای تولیدکننده کیف پولهای خرد شهری است و این واحد عملیات مشترک عمومی فی مابین این بازیگران را به انجام می رساند. معاون فنی شرکت فناوران ایمن فاش یکی از موارد اختلاف در جلسه «بررسی نظام پرداخت خرد شهری و ارائه طرح پیشنهادی تجمیع خدمات پرداخت در تاکسیها» را طرف پرداختکننده کارمزد میداند و در این باره به پیوست میگوید: «برخی بر این باور بودند که کارمزدها باید توسط مسافر پرداخت شود و برخی دیگر معتقد بودند کارمزد باید از حساب راننده کسر شود. همچنین در رابطه با مبلغ کارمزد در پذیرندگی های مختلف و همینطور روش پرداخت آن به ذینفعان می بایستی تصمیم گیری صورت پذیرد.»
به گفته او در این جلسه نزدیک به ۴۰ نفر از فعالان بخشهای مختلف حوزه پرداخت حضور داشتند. این در حالی است که براساس پیگیریهای پیوست برخی از اپلیکیشنهای حوزه پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی مانند اپلیکیشن تومن از برگزاری چنین جلسهای بیخبر بودند و از طرف سازمان فاوای شهرداری تهران به این جلسه دعوت نشده بودند.
در این جلسه که به مدیریت محمد فرجود مدیر عامل فناوری اطلاعات شهرداری تهران برگزار شد، نمایندگان کلان شهرهای تهران، مشهد و اصفهان حضور داشتند و علیرضا قنادان مدیرعامل تاکسیرانی تهران و علی پیرحسینلو نماینده سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز از دیگر مهمانان این جلسه بودند.