skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

عمومی

تحریریه پیوست

وزیر ارتباطات در پاسخ به پیوست: با اپراتور چهارم از این به بعد مانند یک FCP برخورد می‌شود

تحریریه پیوست

۱۱ مهر ۱۳۹۷

زمان مطالعه : ۵ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

در حاشیه برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یک نشست خبری پاسخگوی سوال خبرنگاران در حوزه اینترنت ثابت، تغییرات تعرفه‌ای اپراتورهای همراه، فیلترینگ، بازنشستگان وزارت ارتباطات و… بود.

در حاشیه برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی تلکام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یک نشست خبری پاسخگوی سوال خبرنگاران در حوزه اینترنت ثابت، تغییرات تعرفهای اپراتورهای همراه، فیلترینگ، بازنشستگان وزارت ارتباطات وبود.

محمد جواد آذری جهرمی، در پاسخ به سوال پیوست در خصوص سرنوشت اپراتور فیبرنوری یا چهارم بعد از خارج شدن MTN از این پروژه گفت:‌« ایرانیاننت به عنوان دارنده پروانه اپراتور چهارم یا فیبرنوری قرار بود با توجه به جذب سرمایه،دوران حفاظتی در ۸ شهر کشور داشته باشد و در کنار مخابرات توسعه شبکه فیبرنوری در کشور را رقم بزند. اما اتفاقی که رخ داد این بود که شرکت MTN مدل اقتصادیاش برای جذب سرمایه با توجه به شرایط تعرفهای کشور ممکن نشد و این شرکت از سرمایه گذاری در این پروژه منصرف شداو در ادامه افزود:‌«با این اتفاق محافظت از پروانه ایرانیاننت برداشته شد و از این به  بعد با این شرکت مانند یک دارنده پروانه FCP برخورد خواهد شداو در پاسخ به سوال دیگر پیوست که خبرهایی در خصوص انحلال شرکت ایرانیان‌نت نیز شنیده میشود تاکید کرد که چنین خبری را نشنیده و این اتفاق باید توسط مجمع سهامداران این شرکت تصمیمگیری شود. جهرمی تاکید کرد که تنها راه نجات بازار اینترنت ثابت و توسعه در بخش فیبرنوری ادغام شرکتهای FCP (ارتباطات ثابت) بایکدیگر است تا با این ادغام امکان تجمیع سرمایهگذاریها فراهم و توسعه مد نظر در بخش ارتباطات ثابت نیز رخ دهد. جهرمی در این نشست اعلام کرد که تا کنون مخابرات ۱.۵ میلیون پورت راهاندازی کرده و کل پورتهای واگذار شده و فعال بر مبنای فیبرنوری نیز در حدود ۲۰۰ هزار پورت بوده است. این میزان پورت واگذاری در حالی رخ داده که سال گذشته و براساس برنامهریزیهای انجام شده توسط وزارت ارتباطات قرار بود در سال ۹۷ ، دو میلیون پورت فیبرنوری در کشور به کاربران واگذار شود.

خداحافظی با رییس سازمان فناوری اطلاعات

وزیر ارتباطات در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص اجرای قانون منع استفاده از بازنشستگان در وزارت ارتباطات، از تغییر یکی از معاونتهای خود با توجه به اجرای این قانون خبر داد. براساس اظهارات محمد جواد آذری جهرمی، براساس این قانون رسول سرائیان، معاون او و رییس سازمان فناوری اطلاعات از این وزارتخانه جدا خواهد شد و حکم معاون جدید نیز به زودی اعلام خواهد شد. البته جهرمی تاکید میکند که اجرای این حکم و شروع به کار معاون جدید او دو هفته دیگر اجرا خواهد شد. از دیگر مدیرانی که از این وزارتخانه براساس این قانون جدا خواهند شد، محمود خسروی مشاور وزیر در اجرای اتصال روستاها به اینترنت( USO) و صادق عابدین مشاور توسعه زیرساختها است.

کنترل واردات گوشیهای مسافری

جهرمی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص ایجاد اشکال در اجرای طرح رجیسترینگ با توجه به کمبود گوشی همراه در بازار و ورود گوشیهای مسافری اعلام کرد: «فروش گوشیهای مسافری در بازار به این خاطر بود که سامانه نیروی انتظامی به سامانه گمرک متصل نبود و همین باعث میشد که گوشیهای مسافری در بازار افزایش پیدا کند اما خوشبختانه با همکاری ناجا در اتصال به سامانه گمرک واردات گوشی مسافری نیز از شنبه آینده کنترل خواهد شدجهرمی همچنین پیشبینی کرد که با این اتفاق نیز احتمالا مشکل کمبود گوشی در بازار افزایش پیدا خواهد کرد و افزودتنها راه حل برای بازگشت بازار تلفنهمراه به آرامش ارایه مجوز واردات به شرکتهای جدید است و از سوی دیگر نیز باید موانع پیش روی واردکنندگان فعلی برای واردات گوشی تلفن همراه نیز حل شود

ارسال پارازیت از منبع ناشناس و اختلال در GPS

اما وزیر ارتباطات در ادامه این نشست در خصوص اختلالهای اخیری که در سیستم GPS کشور ایجاد شده است اعلام کرد که منبع ارسال پارازیت که باعث ایجاد این اختلال شده بود هنوز کشف نشده است. او در این خصوص گفت:‌«دلیل این اختلالها یک سیگنال مزاحم در منطقهای از تهران بود که به کمک سازمان تنظیم منطقه حدودی ارسال این سیگنال شناسایی و مشکل حل شد. اما همچنان نمیدانیم که منبعی که این سیگنال مزاحم را ارسال میکرد کیستجهرمی تصریح میکند که رگولاتوری شکایت لازم را به مراجع برای ایجاد این اختلال ثبت کرده است اما باید دستگاه امنیتی نیز به ما در پیدا کردن منبع اصلی ارسال این سیگنال کمک کنند.

کنترل سرویسهای خدمات ارزش افزوده

یکی دیگر از سوالهایی که در این نشست خبری از سوی خبرنگاران مورد توجه قرار گرفت بحث کلاهبرداری از کاربران به واسطه خدمات ارزش افزوده اپراتورهای همراه بود. جهرمی در این خصوص گفت: « ارایه خدمات ارزش افزوده از جمله بازارهای بزرگ و پرسود است اما در آن تخلفاتی هم رخ میدهد که ما از طریق شکایات و گزارشها مردمی از آن باخبر میشویم اما در مورد اخیر با توجه به استفاده از هوش مصنوعی در سمانهسپاسعلاوه بر پایش شکایات مردمی متوجه شدیم که به یک باره درآمد برخی شرکتهای خدمات ارزش افزوده ۴ برابر شده است که این کاملا مشکوک بود. در نهایت وارد عمل شدیم  و با کمک  اپراتور اول توانستیم تخلف رخ داده شده در این زمینه را کشف کنیمبه گفته او یک مشکل زیرساخت فنی سبب شده بود که ۶ شرکت از نزدیک به ۲ میلیون کاربر تلفن همراه کلاهبرداری کنند که تا کنون ۳۳ میلیارد از این کلاهبرداری به کاربران همراه اول بازگشت داده شده است. جهرمی در ادامه افزود:‌«روال ارایه خدمات ارزش افزوده در کشور به صورت یک روال مشخص و سیستماتیک رخ نمیدهد و به سمت فساد پیش میرود که خوشبختانه با فعالیتهای اخیر و گزارشهای دریافت شده  در تلاش برای جداسازی ارایه خدمات ارزش افزوده از آلودگیها هستیم

مذاکره جدید با تلگرام در جریان نیست

وزیر ارتباطات همچنین در خصوص طرح تحقیق و تفحص مجلس در خصوص مذاکرات وزارت ارتباطات با تلگرام اعلام کرد که این کار صرفا یک حرکت سیاسی به نظر میرسد و تاکید کرد که وزارت ارتباطات دولت دوازدهم هیچ برنامهای برای مذاکره با تلگرام در دستور کار ندارد. جهرمی همچنین تصریح کرد که هر مذاکرهای با تلگرام در وزارت ارتباطات دولت گذشته نیز با تایید دادستانی رخ داده است.

http://pvst.ir/5h9

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو