skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

مدیرعامل مخابرات: افزایش منطقی تعرفه اینترنت، لازمه توسعه آن است

۱۲ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۴ دقیقه

مدیرعامل مخابرات افزایش منطقی تعرفه‌ اینترنت را لازمه توسعه آن دانست و با توجه به افزایش هزینه‌های عملیاتی ناشی از ثبات قیمت تعرفه‌ها و با خطر مواجه شدن تراز مالی اپراتورها اطلاع داد که این وضعیت ادامه‌دار نیست.

محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت‌وگو با شبکه خبر پیرو افزایش تعرفه اینترنت اعلام کرد: افزایش تعرفه باید همراه با ارتقای کیفیت باشد تا مردم از خدمات بهتری برخوردار شوند.

او همچنین اشاره کرد که باید سرمایه‌گذاری در حوزه ICT برای بخش خصوصی جذاب شود تا شاهد ورود منابع مالی به این صنعت کلیدی باشیم.

طبق گفته مدیرعامل مخابرات، خدمات ارتباطی کشور در حال حاضر با قیمتی کمتر از بهای تمام شده عرضه می‌شود. او در این باره گفت: این وضعیت ادامه‌دار نیست و تراز مالی اپراتورها را با خطر مواجه کرده است. هرچند شرکت مخابرات ایران هنوز زیان‌ده نیست، اما عملا درآمد و هزینه‌های ما سر به سر شده‌ است.

به گفته مدیرعامل مخابرات از سال ۱۳۹۶ تاکنون به جز یکبار ، افزایش دیگری در تعرفه اینترنت ثابت رخ نداده است و همچنان ارزان‌ترین اینترنت کشور توسط شرکت مخابرات ایران ارائه می‌شود.

مدیرعامل مخابرات معتقد است ایران در حوزه دانش فنی ارتباطات جایگاه مطلوبی دارد. او در این گفت‌وگو با اشاره به فعالیت برون‌مرزی شرکت‌های خصوصی موفق در این حوزه گفت: ما نیز در شرکت مخابرات ایران از طریق مدیریت امور بین‌الملل در حال پیگیری ظرفیت‌های صادراتی در بخش ICT هستیم.

توسعه فیبر نوری کلید برون‌رفت از وضعیت فعلی

جعفرپور بر ضرورت گسترش شبکه فیبر نوری با هدف تحقق عدالت ارتباطی و پاسخ به نیازهای روزافزون مردم تاکید کرد. او توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبر نوری را راهکار کلیدی برون‌رفت از این وضعیت دانست.

او پیرو این موضوع گفت: فیبر نوری می‌تواند ضمن ارتقای کیفیت خدمات، بخشی از بار شبکه موبایل را نیز کاهش دهد. در همین راستا، شرکت مخابرات ایران در حال اجرای پروژه بزرگ توسعه فیبر نوری منازل (FTTH) در بیش از ۴۰۰ شهر کشور است.

مدیرعامل مخابرات با اشاره به تغییر ماهیت زیرساخت‌های ارتباطی کشور طی سال‌های اخیر گفت: زیرساخت ارتباطات در کشور طی دهه‌های گذشته مبتنی بر کابل‌های مسی صورت گرفت که پاسخگوی نیازهای اولیه تلفن و اینترنت ADSL بود. اما امروز با گسترش خدمات دیجیتال و نیاز به اینترنت پرسرعت، این ساختار دیگر کارایی گذشته را ندارد و نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای کاربران باشد.

طبق گفته او حداکثر سرعت در شبکه مسی حدود ۱۶ مگابیت بر ثانیه است که با افزایش فاصله از مراکز مخابراتی کاهش می‌یابد.

مدیرعامل مخابرات با اشاره به افزایش مصرف اینترنت همراه و شتاب توسعه ارتباطات سیار نسبت به ارتباطات ثابت در دهه گذشته، این امر را دلیلی بر ارائه بیش از ۷۰ درصد خدمات دیجیتال بر بستر موبایل عنوان کرد. او در ادامه این موضوع گفت:در حالی که در بسیاری از کشورهای توسعه‌یافته، ترافیک عمده روی بستر ارتباطات ثابت و فیبر نوری است. این تمرکز بیش از حد بر شبکه موبایل باعث ازدحام و افت کیفیت در ساعات پرترافیک شده است.

جعفر پور با اشاره به اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه ارتباطات گفت: بر اساس این برنامه، باید ۲۰ میلیون پورت اتصال فیبر نوری در کشور راه‌اندازی شود. تاکنون شرکت مخابرات ایران بیش از پنج میلیون پورت را تجهیز کرده و بالغ بر ۵۵۰ هزار اتصال فعال دارد.

طبق اعلام مدیرعامل مخابرات، توسعه مبتنی بر عدالت ارتباطی یکی از اولویت‌های این شرکت است و با توجه به اینکه توسعه فیبر برمبنای اصل تقاضا و تراکم جمعیتی صورت می‌گیرد اما طبق گفته او توسعه فیبر در مناطق محروم و کم‌برخوردار نیز در دستور کار این شرکت قرار گرفته‌ است.

براساس آمار ارائه شده از سمت مدیرعامل مخابرات در حال حاضر ۴۸ هزار روستای کشور به شبکه مخابرات متصل‌اند و در ۲۷ هزار روستا تلفن ثابت خانگی فعال است. پروژه USO نیز با راهبری وزارت ارتباطات برای توسعه در مناطق روستایی در حال اجراست.

None

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو