skip to Main Content
محتوای اختصاصی کاربران ویژهورود به سایت

فراموشی رمز عبور

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ عضو شوید

ثبت نام سایت

با شبکه های اجتماعی وارد شوید

عضو نیستید؟ وارد شوید

فراموشی رمز عبور

وارد شوید یا عضو شوید

جشنواره نوروزی آنر

فناوری

تحریریه پیوست

سند جدید در حوزه امنیت سایبری ابلاغ شد/یک ساختار تازه ایجاد می‌شود

تحریریه پیوست

۵ خرداد ۱۴۰۴

زمان مطالعه : ۲ دقیقه

تاریخ به‌روزرسانی: ۶ خرداد ۱۴۰۴

سند ستاد توسعه علوم و فناوری افتا (امنیت سایبری) با امضای معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شد. این سند به تصویب هیات دولت رسیده و براساس آن ستاد جدیدی در حوزه امنیت سایبری تشکیل می‌شود که دبیرخانه آن در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مستقر است.

به گزارش پیوست، سند ستاد توسعه علوم و فناوری افتا (امنیت سایبری) در جلسه ۱۴ اردیبهشت هیات دولت به تصویب رسیده است. این دومین سند در حوزه امنیت فضای تبادل اطلاعات است که به تصویب هیات دولت می‌رسد. پیش از این سند افتا در سال ۸۴ تصویب شده بود. در آن زمان نیز محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهوری بود.

براساس سند جدید، ستاد توسعه علوم و فناوری افتا به ریاست رئیس جمهور یا معاون اول او تشکیل می‌شود و در چارچوب سیاست‌های کلان فضای مجازی و مصوبات شورای عالی فضای مجازی فعالیت می‌کند.

از جمله اهداف تشکیل این ستاد، «پاسخ مستمر به نیازهای اولویت‌دار علوم و فناوری در حوزه افتا» عنوان شده است.

قرار است این ستاد، مراحل و شاخص‌های کمی اجرای راهبردها و اقدامات توسعه علوم و فناوری افتا برای دستیابی به اهداف سند در قالب بازه‌های ۲، ۵ و ۱۰ سال را ظرف ۶ ماه تنظیم و به تصویب برساند.

این ستاد، وابسته به معاونت علمی ریاست جمهوری بوده و وظیفه برنامه‌ریزی، نظارت، پایش شاخص‌ها اجرای این سند را برعهده دارد.

معاون علمی رئیس جمهوری، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری افتا است و وزرای علوم، آموزش و پرورش، ارتباطات، صمت، اطلاعات، دفاع، دبیر شورای عالی فضای مجازی، رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتا، رئیس سازمان پدافند غیر عامل دیگر اعضای حقوقی این ستاد هستند. همچنین سه نفر از متخصصان علمی و صنعتی به پیشنهاد دبیر و حکم رئیس ستاد به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال به عضویت ستاد در می‌آیند.

قرار است دبیرخانه ستاد در معاونت علمی ریاست جمهوری مستقر شده و ساختار و پست‌های مورد نیاز نیز از ظرفیت‌های همین معاونت تامین شود.

سند ستاد توسعه علوم و فناوری افتا
https://pvst.ir/l8o

0 نظر

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

برای بوکمارک این نوشته
Back To Top
جستجو